Survivor: Η ανατροπή με την πρώτη αποχώρηση, οι δύο αρχηγοί και οι αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα αποχώρησε αλλά δεν αποχώρησε, οι δυο ομάδες απέκτησαν αρχηγούς και στο Χ όλοι λένε πως το νέο Survivor έχει ενδιαφέρον τελικά.

Το Survivor επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δεκτές το βράδυ της Δευτέρας (16/9) με τους περισσότερους να αναρωτιούνται τι διαφορετικό θα συμβεί φέτος, αφού ήδη από το τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός μας είχε ενημερώσει πως το παιχνίδι επιστρέφει στις «ρίζες» του.

Η λέξη «survivor» περιέχει μέσα της την έννοια της επιβίωσης, επομένως όπως είδαμε και από το πρώτο επεισόδιο οι «άγνωστοι» ως επί το πλείστον φετινοί παίκτες αυτό που θα πρέπει να κάνουν είναι να επιβιώσουν εξ αρχής και με κάθε τίμημα.

Το νέο Survivor μόλις ξεκίνησε: H πρωταγωνίστρια και οι αναφορές στο Χ για την Δαλάκα

Τα δύο πρώτα παιχνίδια

Ξεκινώντας όπως πάντα με ένα ομαδικό αγώνισμα με έπαθλο τη φωτιά -απαραίτητο εργαλείο που χρειάζονται οι survivors- είδαμε λίγο την δυναμική κάθε φυλής.

Ναι, φέτος δεν υπάρχει μπλε και κόκκινη ομάδα, ουτε μαχητές και διάσημοι, αλλά δύο φυλές, οι Τίγρεις (κίτρινο χρώμα) και οι Αετοί (πράσινο χρώμα).

Οι Τίγρεις λοιπόν, κέρδισαν τον πρώτο αγώνα κερδίζοντας τη φωτιά, πολύτιμο αγαθό αν σκεφτείς ότι στις παραλίες δεν υπήρχαν ούτε καλύβες έτοιμες, ούτε καν σανίδια και οι παίκτες έπρεπε -και πρέπει ακόμα- να φτιάξουν μόνοι τους το μέρος που θα μένουν.

Στο πρώτο παιχνίδι είδαμε και τις πρώτες διαφωνίες ανάμεσα στις ομάδες με την Γεσθημανή Κουτούζογλου, την στρατιωτικό «Τίγρης» να δείχνει πως δεν θα ανεχτεί ειρωνείες ή περίεργες συμπεριφορές.

Στο δεύτερο παιχνίδι που κλήθηκαν να παίξουν οι δυο φυλές το έπαθλο θα ήταν οι πρώτες προμήθειες φαγητού. Μπορεί οι Αετοί να έδειξαν πως ίσως κάνουν την ανατροπή, ωστόσο νικητές ήταν και πάλι οι Τίγρεις.

Βέβαια, μπορεί να έκανε το 2 στα 2 η συγκεκριμένη φυλή, ωστόσο ήδη έχουν αρχίσει οι εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες.

Αυτό άλλωστε, αναφέρθηκε και στο τέλος του δεύτερου αγωνίσματος από τον Γιάννη Γρυμμανέλη.

Το πρώτο συμβούλιο και η πρώτη αποχώρηση

Όσον αφορά το πρώτο -τελείως διαφορετικό- συμβούλιο του νησιού, αυτό έγινε μέσα σε μια σπηλιά με τις δυο ομάδες να ψηφίζουν αρχικά φανερά ποιον θέλουν για αρχηγό τους.

Και στις δυο περιπτώσεις έτυχε ισοπαλία ανάμεσα σε δυο παίκτες και τελικά οι Τίγρεις απέκτησαν τον Γιάννη Γρυμμανέλη σαν αρχηγό και οι Αετοί την Ελένη Κατσάρα.

Απο εκεί και έπειτα είδαμε και την πρώτη αποχώρηση, αφού διαδοχικά οι παίκτες ξεκίνησαν να ανάβουν ο ένας τη δάδα του άλλου - ανάλογα με το ποιον συμπαίκτη τους ήθελαν να κρατήσουν στο παιχνίδι (θύμισε λίγο I'm A Celebrity Get Me Out Of Here) - και κάπως έτσι η Εκατερίνα Λιντβίνοβα και η Μαρία Λυμπεροπούλου επιτόπου μονομαχήσαν για να δουν ποια θα παραμείνει (vibes Nomads και I'm A Celebrity Get Me Out Of Here).

Η Εκατερίνα Λιντβίνοβα αποχώρησε αλλά και δεν αποχώρησε και αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη ανατροπή του φετινού Survivor.

Η 26χρονη TikToker πήγε στο νησί της «απομόνωσης» όπου θα πρέπει να επιβιώσει με τις προμήθειες που της είχαν αφήσει, χωρίς να ξέρουμε ωστόσο τι θα γίνει παρακάτω - αν θα ξαναμπεί για παράδειγμα σε κάποια από τις φυλές, αν θα πρέπει να μονομαχήσει για να μπει στο παιχνίδι ή αν θα φτιάξει δική της ομάδα.

Στο τρέιλερ δείχνει την ίδια να σκέφτεται μάλλον την «εκδίκησή» της προς τους συμπαίκτες της που δεν την ψήφισαν για να μείνει αλλά να μιλάει και με κάποιους. Άραγε είναι νέοι παίκτες;

Τα σχόλια στο Χ για την Εκατερίνα, το «είδωλο»

Στο Χ πάντως όσοι έβλεπαν την πρεμιέρα του Survivor βρήκαν την αγαπημένη τους παίκτρια για φέτος, η οποία είναι η Εκατερίνα.

Μάλιστα, το γεγονός ότι δεν αποχώρησε αλλά βρέθηκε σε νησί απομόνωσης κάπως ενθουσίασε το κοινό που θέλει να δει τι θα γίνει στη συνέχεια με την περίπτωσή της.

Λόγοι που το νέο Survivor κέρδισε για αρχή τις εντυπώσεις

Το νέο Survivor φαίνεται πως έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Αφενώς, δεν υπάρχουν παίκτες που να έχουν το προβάδισμα όσον αφορά την εμπειρία φέτος, αφού όλοι βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο για πρώτη φορά.

Από την άλλη τα αγωνίσματα μέχρι στιγμής δεν είχαν στόχους αλλά απαιτούσαν συνεργασία και σκέψη ή χαρακτηριστικά όπως η ισορροπία, με αποτέλεσμα να μην ευνοούνται απαραίτητα οι γυμνασμένοι παίκτες. Και ο τρόπος αποχώρησης αν παραμείνει αυτός έχει ενδιαφέρον.

Παράλληλα, φαίνεται πως θα έχει πολλές ανατροπές το παιχνίδι κρίνοντας από την πρώτη αποχώρηση - που τελικά δεν ήταν αποχώρηση - ενώ οι παίκτες και των δύο φυλών μάλλον θα κουραστούν πολύ για την επιβίωσή τους, βλέποντας πως στις παραλίες τους δεν υπήρχε καν η βάση για την καλύβα τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης