Survivor: Το κοινό στο Χ βρήκε ήδη τα φαβορί ανάμεσα στους 18 παίκτες που αποκαλύφθηκαν

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Το κοινό στο Χ βρήκε ήδη τα φαβορί ανάμεσα στους 18 παίκτες που αποκαλύφθηκαν

Influencers, TIktokers, αθλητές και πρωταθλητές, παίκτες παλαιότερων reality, απαρτίζουν την πρώτη 18αδα του νέου Survivor. 

Τρεις μέρες πριν βρεθούμε τηλεοπτικά στην Καραϊβική για τον νέο κύκλο του Survivor, αποκαλύφθηκαν τελικά σήμερα οι 18 παίκτες που θα λάβουν μέρος στο reality. Μπορεί να μην έχουμε διάσημους, αλλά έχουμε πλούσια γκάμα επαγγελμάτων και ιδιοτήτων ανάμεσά τους: Αθλητές, πρωταθλητές, γυμναστές και γυμνάστριες, παίκτες παλαιότερων reality, influencers και Tiktokers. Το κοινό στα social media, έκανε μία πρώτη επιλογή για τα φαβορί.

Αλλά ποιος παίκτης είναι ο περισσότερο «διαβασμένος» από όλους και σίγουρα τον θυμάσαι από πασίγνωστο reality;

https://www.instagram.com/reel/C_3ZVZqI8ON/

Survivor, GNTM και Greek Idol μαζί

Γνωρίζαμε ήδη πως το φετινό Survivor θα είναι διαφορετικό, γιατί καταρχάς δεν θα έχει παίκτες που έχουν λάβει μέρος ξανά στο παρελθόν σε αυτό. Όπως και ότι δεν θα έχει διάσημους, δηλαδή celebrities, τραγουδιστές, ηθοποιούς και γνωστούς αθλητές. Έχουμε ωστόσο εκπροσώπηση από την τελευταία κατηγορία, αλλά με πρωταθλητές λιγότερο γνωστούς στο ευρύ κοινό.

Και άλλες αλλαγές στο Survivor: Τι μας αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός πριν την πρεμιέρα στις 16/9

Στους 18 παίκτες που ανακοινώθηκαν έχουμε: τον 20χρονο Στέφανο Βλάχο νοσηλευτή και πρώην πρωταθλητή στίβου, τον 24χρονο Ορφέα Γενκιανίδη, γυμναστή και content creator, την 50χρονη Γεωργία Γεωργοπούλου, event planner, τον 31χρονο Γιάννη Γρυμμανέλη, Ηλεκτροσυγκολητή μετάλλων, την 27χρονη Φοίβη Δεληκούρα, fitness instructor και ηθοποιό, την 34χρονη Ελένη Κατσάρα, γυμνάστρια, την 36χρονη Αγγελική Κατσίνη, Web Tv Presenter / Αθλητικογράφο, την 22χρονη Παρασκευή Κερασιώτη, μοντέλο και γνωστή μας από την παρουσία της στο GNTM.

Έχουμε επίσης, την 36χρονη Γεσθημανή Κουτούζογλου, Υπαξιωματικό Ειδικών Δυνάμεων, την 26χρονη Εκατερίνα Λιντβίνοβα, Tiktoker και ηθοποιό, την 23χρονη Μαρία Λυμπεροπούλου, Marketing Director, τον 30χρονο Απόστολο Μιχαήλ, Content Creator, τον 26χρονο Νίνο Νικολαίδη, Παγκόσμιο Πρωταθλητή Κωπηλασίας, τον 38χρονο Τάσο Πανά, Γυμναστή, την 20χρονη Βίκυ Πετεινάρη, μοντέλο και γυμνάστρια, τον 39χρονο Γιάννη Ρηγάκη, Dj και Event Manager, τον 32χρονο Άγγελο Τσάκα, χορευτή και τον 45χρονο Παναγιώτη Τσακαλάκο, τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη.

Ο τελευταίος όπως και η Παρασκευή Κερασιώτη, είναι και οι μόνοι που έχουν λάβει μέρος σε άλλα reality. Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος, είναι ήδη γνωστός μας από τη συμμετοχή του στο Greek Idol, αφού ήταν και ο νικητής στον δεύτερο κύκλο.

Και μάλιστα έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν με τη Μυριέλλα Κουρεντή, γνωστή μας τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor. Σίγουρα θα του έχει δώσει τις συμβουλές της για το reality. Αν και όσο διαβασμένος και αν είναι κανείς, όταν μπαίνει στο reality όλα είναι διαφορετικά.

https://www.instagram.com/p/BhFGV3VHWc5/

Το κοινό στα social media έκανε μία πρώτη ανάγνωση των παικτών και έδειξε ήδη την προτίμησή του. Κυρίως στην Παρασκευή Κερασιώτη.