Όταν ο Λάμπρος Λάζαρης αποθέωνε τη Δανάη Παππά πριν το σίριαλ με τα ακίνητα

Πώς είναι να είσαι ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πολύ τα τελευταία έξι χρόνια και βλέπεις τη σχέση σου που ήταν στο προσκήνιο για τους σωστούς λόγους να βρίσκεται πια στην επικαιρότητα για όλους τους λάθος λόγους. 

O Λάμπρος Λάζαρης και η Δανάη Παππά ήταν ένα από τα πιο ωραία, πιο αγαπητά και πιο δεμένα ζευγάρια της showbiz. Κι αυτό συνηθίζουμε να το γράφουμε αλλά στην περίπτωσή του 40χρονου επιχειρηματία και της ηθοποιού οι τρυφερές εκδηλώσεις αγάπης στα social media μας έκαναν να νιώθουμε τη γλύκα της σχέσης τους.

Δανάη Παππά - Λάμπρος Λάζαρης : Η επιβεβαίωση του χωρισμού και το παρασκήνιο του «διαζυγίου»

To τέλος μιας μεγάλης αγάπης

Όλα αυτά ως το φετινό καλοκαίρι που η Δανάη και ο Λάμπρος έκαναν χώρια διακοπές και οι φήμες περί χωρισμού άρχισαν να θεριεύουν.

H επιβεβαίωση του χωρισμού:

Η 28χρονη Δανάη επιβεβαίωσε στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, τον χωρισμό της από τον σύντροφό της απαντώντας στη σχετική ερώτηση:

«Είμαι όπως φαίνομαι μετά τον χωρισμό μου. Οτιδήποτε τελειώνει θέλει μία διαχείριση αλλά, όλα καλά. Τα πράγματα σε φέρνουν συνήθως σε μία κατάσταση, οπότε αν δεν πιέζεις καταστάσεις τα αφήνεις να κυλάνε, όλα είναι μία χαρά. Ο έρωτας και η αγάπη, είναι πάντα στο παιχνίδι. όλα αυτά είναι ενέργειες».

Όταν ο Λάμπρος αποθέωνε όσα αγαπά στη Δανάη:

Ο Λάμπρος είχε κάνει την ωραιότερη έκπληξη στην ηθοποιό πριν έναν χρόνο, μιλώντας τρυφερά για εκείνη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, παρά το γεγονός ότι αποφεύγει τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Θέλετε να σας πούμε γιατί θαυμάζουμε τη Δανάη… Αυτό το κορίτσι που παίζει στον Σασμό, η ομορφούλα, σωστά; Αυτό το κορίτσι το θαυμάζουμε πάρα πολύ και είμαστε όντως οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της όχι για τους συνηθισμένους λόγους που τη θαυμάζουν οι περισσότεροι που είναι το ταλέντο και η εμφάνισή της. Εγώ και ο Σπίθας, τη θαυμάζουμε πάρα πολύ για πολλούς λόγους.

Εν τάχει θα αναφέρω τρεις.

Ο πρώτος είναι πως αυτό το κορίτσι προσπαθεί να βοηθάει όλο τον κόσμο, όποιον μπορεί, όποιον βρεθεί μπροστά της με τον οποιοδήποτε τρόπο και να ξοδέψει όσο χρόνο χρειαστεί για να βοηθήσει. Μακάρι να γνωρίζατε καλύτερα πόσο κόσμο έχει βοηθήσει.

Ο δεύτερος λόγος είναι στο διάστημα που είμαστε μαζί, έχουμε γνωρίσει πάρα πολλούς μπιπ. Η Δανάη δεν έχει πει ποτέ να αυτός είναι μπιπ πάντα προσπαθεί να δικαιολογεί τους πάντες. Λέει, “εντάξει μπορεί να μην ξύπνησε καλά, να έχει προβλήματα, κάτι να του φταίει”. Θα του πει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να κατηγορήσει κάποιον άλλο.

Ο τρίτος λόγος και πολύ σημαντικός είναι το ότι με αντέχεις. Μπράβο σου, είσαι άξια θαυμασμού. Αυτά είχα να πω. Νομίζω ότι συγκαταλέγομαι στην λίστα με τους μεγαλύτερους θαυμαστές.Σε αγαπάμε πολύ ο Σπίθας και εγώ», είxε πει on camera ο Λάμπρος Λάζαρης.

Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2019, συγκατοικούσαν και η Δανάη είχε πει για τη σχέση αυτή ζωής:

- «Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δανάη Παππά για τον άντρα της ζωής της.

- «Θα ήθελα ο γάμος να είναι ένα μεγάλο πάρτι. Από τη στιγμή που έχεις αποφασίσει με ποιον άνθρωπο θα περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου, δεν έχουν σημασία τα υπόλοιπα. Δεν θεωρώ τον γάμο κάτι απαραίτητο, είναι απλώς άλλη μια ευκαιρία για μια μεγάλη μάζωξη με φίλους», είχε πει η Δανάη για το ενδεχόμενο ενός γάμου και είχε συμπληρώσει:

«Αν αποφασίσω ποτέ να παντρευτώ, δεν θέλω να αγχωθώ για τίποτα. Οι καλεσμένοι μας, αν μας αγαπούν, θα περάσουν καλά, είτε με μπουφέ, είτε με σερβιρισμένο φαγητό, είτε ο γάμος γίνει στην Αθήνα είτε σε νησί κ.ο.κ.

-Το νυφικό, από την άλλη , δεν μπορώ να το φανταστώ ακριβώς. Σίγουρα θα ήθελα να νιώθω άνετη και ο εαυτός μου μέσα σε αυτό. Με τον σύντροφό μου έχουμε ταιριάζει, έχουμε βρει τα κοινά μας πατήματα και πορευόμαστε μαζί».

- «Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις ασφάλεια μέσα στη σχέση, για να είσαι ο εαυτός σου χωρίς να το σκέφτεσαι και να κάνεις αυτά που θέλεις, και να εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Είμαστε πάνω από όλα άνθρωποι και εξελισσόμαστε καθημερινά. Για αυτό χρειάζεται πολλή δουλειά για να ξαναγνωρίζεσαι κάθε φορά με τον σύντροφό σου και να κατανοείς και να εκτιμάς την εξέλιξή του χαρακτήρα του».

- «Είμαστε και οι δυο σε μια ηλικία πολύ δημιουργική. Φέτος είναι δύσκολη χρονιά γιατί έχουμε και οι δυο πολλά πράγμα που ασχολούμαστε, αλλά καθόμαστε το βράδυ και συζητάμε για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Είναι πολύ ωραίο που υπάρχει η άνεση να μιλήσεις, να αναλύσεις και να βγάλεις τις σκέψεις που μπορεί να έχεις στο κεφάλι σου».

Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός- Τι ζητάει ο Λάζαρης:

Μόλις χτες (17/9/2024) ο Γιώργος Λιάγκας από το Πρωινό παρουσίασε κάποια στοιχεία που μας έκαναν εντύπωση, για τον χωρισμό τους. Λέγοντας αρχικά πώς επηρέασε τον φίλο του Λάμπρο Λάζαρη αυτός ο χωρισμός:

«Πάω κάθε καλοκαίρι με το φουσκωτό στο Μεγανήσι, εκεί που έχει ο κύριος Λάζαρης, ένα εστιατόριο. Φέτος όμως πήγε πάρα πολύ λίγες μέρες εκεί. Και όταν ρώτησα, μου είπαν, Του έχει στοιχίσει πάρα πολύ ο χωρισμός του. Πέρισι ζούσαν τον έρωτά τους με τη Δανάη. Ήταν αγκαλιά κάθε βράδυ στο εστιατόριό τους».

Οι αποκαλύψεις όμως είχαν και συνέχεια και μας έκαναν εντύπωση οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο παρουσιαστής, αφού μίλησε για διαζύγιο. Άρα έχει προηγηθεί γάμος τον οποίο δεν γνωρίζουμε; Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως: «Το θέμα είναι πως δεν ήταν τόσο ήσυχο το διαζύγιο. Το θέμα είναι πως υπήρχαν και οικονομικές διαφωνίες μετά το διαζύγιο».

Τη συνέχεια του ρεπορτάζ έδωσε η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα μιλώντας για ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε το ζευγάρι από κοινού την περασμένη εβδομάδα:

«Σύμφωνα με αυτό ο κύριος Λάζαρης ζητά κάποια χρήματα, από ένα δάνειο (140 χιλιάδες ευρώ) που είχε πάρει για να κάνει κάποιες επισκευές στο πατρικό της σπίτι».

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά το μισό του ποσού και τα χρήματα για δύο οχήματα που εκείνος είχε αγοράσει. Ανεφέρεται στο συμφωνητικό που έχουν υπογράψει και οι δύο, πως δίνεται και η δυνατότητα δόσεων στην ηθοποιό, για να εξοφληθεί το ήμισυ του ποσού.

Σήμερα, στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο MEGA, ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδη, και μέχρι πρότινως και της Παππά ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το ζευγάρι δεν ήταν παντρεμένο, υπήρχαν κοινές δραστηριότητες, το ζευγάρι ήταν δεμένο και υπήρχε εμπιστοσύνη. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, αν αυτά δεν διευθετηθούν, είναι μονόδρομος να βρεθούμε στα δικαστήρια, για ποινικά αδικήματα αλλά και στο αστικό δίκαιο.

Υπάρχει και σενάριο έξωσης, για το ακίνητο που ανήκει στον εντολέα μου, έχει μεταβιβαστεί στο όνομα του εντολέα μου το 1/3 ενός ακινήτου που ανήκει σε πρόσωπο της οικογένειας της κυρίας Παππά, υπάρχει ένα σπίτι τριών ορόφων», ανέφερε ο δικηγόρος εξηγώντας όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στο δάνειο που πρέπει να αποπληρωθεί και στο τι έχει συμβεί για με τις ανακαινίσεις ακινήτων.

Νωρίτερα το πρωί, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε πει για τη σχέση του πρώην ζευγαριού σήμερα:

«Κοντινός άνθρωπος μου είπε ότι η Δανάη κατάλαβε ότι δεν θέλει να συζητιέται και να το τροφοδοτεί. Θέλει από αυτή τη σχέση να κρατήσει τα καλά. Δεν θέλει να δηλητηριαστεί. Αυτός ο άνθρωπος μου λέει ρε Σταματίνα παιδιά δεν κάνανε, είχαν ωραίες στιγμές έχουν και άσχημες αλλά γιατί να γίνεται τόσος ντόρος», είπε.

Ποιος είναι ο Λάμπρος Λάζαρης;

Ο Λάμπρος Λάζαρης δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία (διατηρεί το «Aspro Seaside» στην Πάρο και το Tekila, που έφερε μεξικάνικο αέρα στην καρδιά της Αθήνας. Ο Λάζαρης έφτιαξε και το μαγαζί των ονείρων του στο Μεγανήσι, ένα ξεχωριστό εστιατόριο, το οποίο είχε αποθεώσει και η Δανάη Παππά.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης