Στα 28α γενέθλια της Δανάης Παππά ξεχώρισε η γεμάτη «άγιο έρωτα» ευχή του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Κατερίνα Μπούσιου
Στα 28α γενέθλια της Δανάης Παππά ξεχώρισε η γεμάτη «άγιο έρωτα» ευχή του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Το γενέθλιο reunion με τη Μαρία Τζομπανάκη στο Ρέθυμνο και η απουσία του συντρόφου της Λάμπρου Λάζαρη από τα 28α γενέθλια της Δανάης Παππά. 

Η Κρήτη έγινε το αγαπημένο της νησί και λόγω του Σασμού τα τελευταία χρόνια και εκεί βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες για διακοπές η Δανάη Παππά γιορτάζοντας τα φετινά 28α γενέθλιά της. Εκτός όμως από το reunion με τη Μαρία Τζομπανάκη εκείνη τη βραδιά, δέχθηκε και μία ξεχωριστή ευχή από τον νέο της συμπρωταγωνιστή στον Άγιο Έρωτα, Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Η οποία, μας βάζει σταδικά και στο κλίμα της νέας σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Η ξεχωριστή απουσία και οι δεκάδες ευχές από επώνυμους και φίλους

Η Δανάη Παππά έγινε 28 χρονών, ένας αριθμός ιδιαίτερα σημαντικός για εκείνη και μας το ανέλυσε με ανάρτησή της, με στιγμιότυπα από το μικρό πάρτι γενεθλίων που έγινε στο Ρέθυμνο, αφού τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη. Η τούρτα της ήταν απλά ένα μάφιν, γιατί η μικρή γιορτή διοργανώθηκε από τους φίλους της εντελώς ξαφνικά. Και όπως έγραψε: «Είκοσι οχτώ. Το 28 είναι ο φυσικός αριθμός που βρίσκεται μετά από το 27 και πριν από το 29. Είναι ένας άρτιος αριθμός, αφού 28:2 = 14. Ο αριθμός 28 συμβολίζεται ως XXVIII στο ρωμαϊκό σύστημα αρίθμησης και ως ΚΗ΄ ή κη΄ στο ελληνικό σύστημα αρίθμησης».

Από την Κίμωλο με αγάπη: Το πιο ωραίο reunion έγινε με Παππά, Αυγουστίδη, Μαμιό και Παπαγεωργίου

https://www.instagram.com/p/C-8R3GZNBGy/

Είχε προηγηθεί και μία άλλη συνάντηση που λειτούργησε ως μικρή γιορτή, ένα μικρό reunion με την αλλοτινή «Καπετάνισσα» του Σασμού, Μαρία Τζομπανάκη. Η Δανάη την επισκέφτηκε στο σπίτι του χωριού της, στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο. Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί της και της έδωσε μία ξεχωριστή, καθαρά κρητική ευχή: «Να ζήσεις ζιγαρδέλι μου (σ.σ καρδερίνα)! Γενέθλια στις Μαργαρίτες».

https://www.instagram.com/p/C-8SLurIhvc/

Όμως η Δανάη δέχτηκε και μία ξεχωριστή ευχή από τον μελλοντικό της τηλεοπτικό παρτενέρ Δημήτρη Γκοτσόπουλο στον Άγιο Έρωτα. Το τηλεοπτικό ειδύλλιο μεταξύ τους θα μας απασχολήσει αρκετά την επόμενη σεζόν. Εκείνος ως πατέρας Νικόλαος και θεολόγος στο σχολείο που εκείνη βρίσκεται ως τελειόφοιτη και ως Χλόη και κόρη του πλούσιου γαιοκτήμοντα της περιοχής. Η ευχή του ήταν σύντομη αλλά ενδεικτική: «Nα τα εκατοστήσεις έρωτα».

gkotsopoulos_afierosi.png

Ένας άλλος έρωτας, ο σύντροφος της Δανάης Παππά, Λάμπρος Λάζαρης βρισκόταν στην Κέρκυρα, καθώς δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τόσο στο Μεγανήσι, όσο και στον Μύτικα της Θεσπρωτίας.

https://www.instagram.com/p/C8PyrnDsoGQ/

Η ηθοποιός βρέθηκε στο Μεγανήσι στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά στις επόμενες διακοπές της τόσο στην Κρήτη όσο και στην Κίμωλο είχε για παρέα τις φίλες της, αλλά και συναδέλφους της από τον Σασμό, τον Ορφέα Αυγουστίδη με τη σύζυγό του, αλλά και την Πέννυ Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Μαμιό.

https://www.instagram.com/p/C9sP2-dtB-_/

Όσο για τα όσα συμβούν στον Άγιο Έρωτα, τη νέα καθημερινή σειρά του Alpha, κάθε βράδυ στις 21.00 ήδη σου έχω πει όλες τις λεπτομέρειες. Διάβασε και παρακάτω. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύετερες και πιο ενδιαφέρουσες νέες τηλεοπτικές παραγωγές.

«Ο Γκοτσόπουλος δίνει πόνο» και το λάθος στο τρέιλερ του Άγιου Έρωτα που έγινε trend σε λίγα λεπτά