Στο Tempting Fortune ο Γιώργος υπέκυψε στο ταξίδι στο Μπαλί και το κοινό στο Χ διχάστηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο Tempting Fortune ο Γιώργος υπέκυψε στο ταξίδι στο Μπαλί και το κοινό στο Χ διχάστηκε

Ο 23χρονος παίκτης μπορεί να συγκρατήθηκε και να μην έστειλε 2000 ευρώ στην μαμά του, αλλά βλέποντας πως μια συμπαίκτριά του ήδη είχε υποκύψει σε αυτό το ποσό χωρίς να τους σκεφτεί, έδρασε σπασμωδικά χαλώντας 7500.

Το Tempting Fortune, το νέο παιχνίδι του ΣΚΑΪ που βλέπουμε για πρώτη φορά 14 παίκτες πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους προσπαθώντας να διατηρήσουν το ποσό που τους έχει δοθεί, χωρίς να υποκύψουν σε πειρασμούς.

Tempting Fortune: O μυστικός πειρασμός στο τέλος της πρεμιέρας και ο Τσιμιτσέλης ενθουσίασαν το Χ

Κάθε παίκτης έχει κοστολογηθεί με 25.000 ευρώ και συνολικά αυτή τη στιγμή οι 14 παίκτες έχουν στο κοινό τους ταμείο 348.000 ευρώ για να μοιραστούν. Όχι, δεν έκανα κάποιο λάθος στις πράξεις, απλά στο δεύτερο κιόλας επεισόδιο, μία παίκτρια, η Ρούλα Γιαννιώτη (μπορεί να την θυμάσαι από την Φάρμα με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο), υπέκυψε στον μυστικό πειρασμό που της έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο παρουσιαστής, στέλνοντας 2000 ευρώ στον τραπεζικό της λογαριασμό, σκεπτόμενη την κόρη της που έχει προβλήματα υγείας.

Μαζί με την Ρούλα το ίδιο βράδυ, είχε δεχθεί τον ίδιο μυστικό πειρασμό και ο 23χρονος Γιώργος Χότζα, ο οποίος έχει μπει στο παιχνίδι, όπως μάς είχε πει στο εισαγωγικό του βίντεο για χάρη της μαμάς του και του προβλήματος υγείας που έχει, το οποίο τον έκανε μάλιστα να αφήσει το σχολείο και να πιάσει από μικρός δουλειά.

Ο νεαρός παίκτης του Tempting Fortune παρότι βρέθηκε μπροστά από έναν μεγάλο πειρασμό δεν υπέκυψε, ενώ θα μπορούσε. Μαθαίνοντας στην πορεία όμως, πως η συμπαίκτριά του είχε δεχθεί τον αντίστοιχο πειρασμό «σπαταλώντας» λεφτά από το κοινό τους ταμείο, από τη μία στεναχωρήθηκε, από την άλλη σκέφτηκε να «πάρει το αίμα του πίσω».

Το Χ δίκασε τον 23χρονο που υπέκυψε στον πειρασμό με το Μπαλί κι όχι τη μαμά του

Ο Γιώργος βλέποντας πως οι συμπαίκτες του, όπως και ο ίδιος, δικαιολόγησαν την Ρούλα για τον σκοπό που χάλασε τα λεφτά, μάλλον άρχισε να καταλαβαίνει πως δεν έχει και τόσο σημασία η ομαδική σκέψη που έκανε αυτός.

Όλοι οι παίκτες μέχρι στιγμής έχουν δείξει τρομερή αντοχή στους πειρασμούς που τους έχουν τύχει. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς αφορούν το φαΐ ή ανέσεις, όπως το να κάνουν μασάζ, οι οποίες δεν τους είναι ακόμα τόσο απαραίτητες.

Βέβαια, επεισόδιο με το επεισόδιο τα έπαθλα ανεβαίνουν και κάπως έτσι, ο Γιώργος μπορεί να μην πήρε τα 2000 ευρώ για τη μαμά του αλλά πήρε για 7500 το ταξίδι στο Μπαλί για να πάει με το κορίτσι του.

Κι εκεί ήταν που τόσο κάποιοι συμπαίκτες του, όπως είδαμε και θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο αλλά και το κοινό στο Χ «δίκασαν» τον 23χρονο παίκτη, λέγοντας πως ξόδεψε λεφτά για έναν πιο ανούσιο σκοπό σε σχέση για παράδειγμα με τον μυστικό πειρασμό που του είχε προτείνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την προηγούμενη μέρα.

Βέβαια, δεν θεώρησαν όλοι τόσο κακή την κίνηση του Γιώργου, ο οποίος λογικά σκέφτηκε πως αν αφήσει άλλον έναν μεγάλο πειρασμό να του φύγει μέσα από τα χέρια θα πρόκειται για μεγάλη αστοχία από μέρους τους.

Άλλωστε, κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει αυτό το ταξίδι γι' αυτό το παιδί που έχει αφιερώσει τη ζωή του για να βοηθάει τη μαμά του.

Η ομορφιά του παιχνιδιού είναι βέβαια αυτή, ότι θα υπάρξουν πειρασμοί που δεν θα μπορούν να αντισταθούν και πως για κάθε έναν παίκτη ο κάθε πειρασμός είναι διαφορετικός. Για τον Γιώργο ήταν το ταξίδι, για άλλον μπορεί να είναι ένα λουκούλλειο γεύμα την ώρα που πεινάει.

DPG Network