Tempting Fortune: O μυστικός πειρασμός στο τέλος της πρεμιέρας και ο Τσιμιτσέλης ενθουσίασαν το Χ

Γεωργία Βλαχοπούλου
Tempting Fortune: O μυστικός πειρασμός στο τέλος της πρεμιέρας και ο Τσιμιτσέλης ενθουσίασαν το Χ

Το Tempting Fortune ξεκίνησε για τους 13 και όχι για τους 12 ταξιδιώτες, οι οποίοι πρέπει να αντισταθούν στους πειρασμούς για να πάρουν στο τέλος 325.000 ευρώ.

Το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το Tempting Fortune, με παρουσιαστή τον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη έκανε πρεμιέρα απόψε (17/9) στις 21.00 με τους 12 ταξιδιώτες που γνωρίζαμε πως θα συμμετάσχουν να παίρνουν τα σακίδιά τους και να ξεκινούν τη διαδρομή τους, η οποία θα ήταν γεμάτη πειρασμούς.

Σκοπός του παιχνιδιού να μην υποκύψουν στους πειρασμούς που θα συναντήσουν στην διαδρομή τους, ώστε να μην χάσουν λεφτά και να διατηρήσουν τις 300.000 ευρώ που τους έχουν δοθεί μέχρι το τέλος.

Λάθος - τις 325.000 ευρώ που τους έχουν δοθεί μιας και στα μισά της διαδρομής στους 12 ταξιδιώτες προστέθηκε ακόμα μια γυναίκα, η οποία «έφερε» μαζί της ακόμα 25.000 στο συνολικό ποσό που μπορούν να κερδίσουν.

Πέρα από τους πειρασμούς οι 13 πλέον, παίκτες θα πρέπει να παραμείνουν όλοι στο παιχνίδι, αντέχοντας σε διάφορες αντιξοότητες (βροχή, κρύο, πείνα κλπ), αφού όπως είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αν υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση οι ταξιδιώτες θα χάσουν αυτόματα 25.000 ευρώ από το έπαθλο.

Αυτά όσον αφορά το πώς παίζεται το παιχνίδι και πάμε τώρα να δούμε όσα έγιναν στην πρεμιέρα.

Η «glossy» Ειρήνη, η Ρούλα από την Φάρμα και οι «χλιαροί» πειρασμοί σχολιάστηκαν στο Χ

Και σε αυτό το ριάλιτι οι γνώριμες φυσιογνωμίες δεν έλειψαν.

Από την μία η «glossy» Ειρήνη Καζάκη από το My Style Rocks και από την άλλη η Ρούλα Γιαννιώτη που γνωρίσαμε από την Φάρμα την περασμένη σεζόν ήταν οι δύο παίκτριες που το κοινό εύκολα αναγνώρισε.

Μάλιστα, ειδικά για την Ειρήνη τα σχόλια ήταν κάμποσα στο Χ, μιας και κανείς δεν περίμενε να την δει σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι.

Αυτό που σχολιάστηκε επίσης, ήταν οι πειρασμοί που είχαν να αντιμετωπίσουν οι ταξιδιώτες, οι οποίοι συζητούσαν πολύ ώρα αν θα φάνε marshmellows για 250 ευρώ ή αν θα πιουν ενεργειακό ποτό για 150 ευρώ, τη στιγμή που μόλις μισή μέρα βρίσκονταν στον δρόμο.

Για να λέμε ωστόσο, και το σωστό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι πειρασμοί μεγάλωναν - και μάλλον θα μεγαλώνουν - αφού μπροστά τους βρέθηκε και ένα αμάξι το οποίο θα μπορούσαν να πάρουν για να φτάσουν στον τελικό προορισμό της πρώτης μέρας, ενώ οι ταξιδιώτες έπαιξαν και στο πρώτο παιχνίδι επάθλου.

Εκεί από τύχη αλλά και χάρη στον συμπαίκτη της, Τούμα Μπαγιούμη, η Ρούλα Γιαννιώτη κέρδισε την διαμονή της σε τροχόσπιτο για το πρώτο βράδυ με τους συμπαίκτες της να μένουν απ' έξω στην ύπαιθρο και τα sleeping bags τους.

Η ανατροπή με τον μυστικό πειρασμό και τα θετικά σχόλια για τον Τσιμιτσέλη

Κι ενώ το παιχνίδι έμοιαζε κάπως «χλιαρό» για το τηλεοπτικό κοινό σε αυτό το πρώτο επεισόδιο, ο μυστικός πειρασμός στο τέλος του επεισοδίου «άναψε» τα αίματα κι έκανε το ριάλιτι να αποκτήσει ενδιαφέρον.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πρότεινε στην Ρούλα Γιαννιώτη και στον Γιώργο Χότζα να μεταφέρει στον κάθε ένα 2000 ευρώ σε έναν λογαριασμό που ήθελαν αυτοί.

Η Ρούλα Γιαννιώτη μπήκε στο Tempting Fortune για να μαζέψει χρήματα για την κόρη της η οποία όπως θυμόμαστε από την Φάρμα είχε χάσει την όρασή της ενώ έχει και πρόβλημα με την καρδιά της. Από την άλλη ο 23χρονος Γιώργος έχει μπει στο παιχνίδι για την άρρωστη μαμά του και σίγουρα αυτά τα λεφτά, αν το ήθελε θα μπορούσαν να πάνε σε εκείνη.

Οπότε το δίλημμα για το αν θα πουν ή όχι στον Γιάννη Τσιμιτσέλη να πατήσει το κουμπί μεταφοράς των χρημάτων είναι σίγουρα μεγάλο, αφού από τη μία θα πάρουν αυτά τα λεφτά, από την άλλη θα τα χάσουν από το συνολικό έπαθλο και οι συμπαίκτες τους δεν θα το πάρουν σίγουρα με καλό μάτι.

Αυτό βέβαια, θα το δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Πέρα από τον μυστικό πειρασμό πάντως, που έκανε τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού, η παρουσία του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην παρουσίαση φαίνεται πως για την ώρα έχει αφήσει θετικό πρόσημο.

DPG Network