Survivor: Ο νέος «Βασάλος» και η απορία του κοινού για την Εκατερίνα Λιντβίνοβα και την «εξορία»

Γεωργία Βλαχοπούλου

Μπορεί οι Αετοί να είναι μια διαλυμένη ομάδα με τους συνεχείς καυγάδες που έχουν, κατάφεραν όμως να πάρουν τη νίκη από τις Τίγρεις.

Το 4ο επεισόδιο του νέου Survivor παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης (19/9) και η αλήθεια είναι πως είδαμε μια μεγάλη ανατροπή όσον αφορά το αγώνισμα επάθλου. Λίγο νωρίτερα βέβαια, είχαμε για πρώτη φορά και τις διαπραγματεύσεις των αρχηγών των δύο φυλών.

Θα είναι ο Νίνο Νικολαΐδης ο νικητής του Survivor 24/25; Το X τον αποθέωσε και ο έρωτας τον βρήκε!

Τι έγινε με την διαπραγμάτευση των αρχηγών;

Η Ελένη και ο Γιάννης μεταφέρθηκαν στη σκηνή των διαπραγματεύσεων και μοίρασαν μια πίτσα, 3 τσουβαλάκια με προμήθειες (ρύζι κλπ) και ένα σεντούκι που κανείς δεν ήξερε τι περιείχε.

Κι ενώ εκεί, θα λέγαμε το παιχνίδι απέκτησε ενδιαφέρον αφού η αρχηγός των Αετών ήθελε διακαώς το σεντούκι, ενώ ο αρχηγός των κίτρινων σκεφτόταν πως μπορεί να έχει κάτι αρνητικό μέσα για την ομάδα του (όπως μια αποχώρηση ας πούμε), τελικά είχε μέσα καρύδες - μικρό το κακό και μικρό το έπαθλο για την τόση διαπραγμάτευση, αλλά ίσως τα πράγματα αλλάξουν την επόμενη φορά που οι αρχηγοί θα πρέπει να διαπραγματευτούν ξανά.

Οι Αετοί έκαναν την ανατροπή παρά τους τσακωμούς

Στη συνέχεια, είχαμε το αγώνισμα επάθλου. Κι εκεί πραγματικά έγινε ο κακός χαμός στην ομάδα των Αετών, οι οποίοι φαίνεται πως όλοι ανεξαιρέτως μεταξύ τους έχουν πολύ κακές σχέσεις.

Η Βίκυ Πετεινάρη ήθελε να μην παίξει άλλο με την Αγγελική Κατσίνη να της ζητάει τον λόγο, ο Ορφέας Γενκιανίδης να τσακώνεται με τον John Ρηγάκη, ο Άγγελος να τσακώνεται επίσης με τον John, ο Απόστολος Μιχαήλ να μην αντέχει τη Βίκυ και γενικά μόνο φωνές κι εντάσεις, την ώρα που οι Τίγρεις είχαν κάνει το 2-0.

Παρ' όλα αυτά, χωρίς κανείς να καταλάβει το πώς, οι Αετοί κατάφεραν και γύρισαν το παιχνίδι κερδίζοντας με 3-2 τις πατάτες.

Ο νέος «Βασάλος»

Στην αρχή του επεισοδίου ο Κύπριος παίκτης των Αετών έδωσε «ρέστα» μπροστά από την κάμερα, αφού εν ολίγοις μίλησε με τα χειρότερα για την συμπαίκτριά του, την Αγγελική.

Ο τρόπος με τον οποίο την σχολίασε μάλλον θύμισε σε κάποιους τον τρόπο που μιλούσε στις δικές του ατομικές συνεντεύξεις ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στο Survivor All Star και γι' αυτό κάποιοι στο Χ ανέφεραν πως μιλάμε για έναν νέο «Βασάλο».

Στη συνέχεια, ο ίδιος όπως θα είδες και πιο πάνω αρπάχτηκε και με την Βίκυ και τελικά ήταν εκείνος που άφησε τον αγώνα, με αφορμή ότι τον χτύπησε ο κύβος του αγωνίσματος στο κεφάλι αλλά σίγουρα έπαιξε ρόλο και η κόντρα του με την συμπαίκτριά του εκείνη την ώρα.

Δεν νομίζουμε ότι ο Βασάλος θα παρατούσε ποτέ αγώνα.

Ένα αντηλιακό για την Εκατερίνα - Τι θα γίνει με τους εξόριστους

Από την άλλη το ενδιαφέρον των χρηστών του Χ που παρακολουθούσαν το παιχνίδι τράβηξε η Εκατερίνα Λιντβίνοβα, η 26χρονη TikToker, η οποία βρίσκεται στο νησί της εξορίας μαζί με άλλους 5 παίκτες και η οποία έχει πραγματικά καεί άσχημα στο πρόσωπο από τον ήλιο.

Από την μία λοιπόν, το κοινό αναρωτήθηκε γιατί κανείς δεν έδωσε ένα αντηλιακό σε εκείνη για να προστατευτεί, από την άλλη όλοι συμφώνησαν πως όσοι βρίσκονται στο νησί της εξορίας, αυτή τη στιγμή είναι στην καλύτερη θέση, αφού κάθονται απλά σε μια παραλία, τρώνε, συζητάνε και έτσι κυλάνε οι μέρες.

Άραγε τελικά, τι θα γίνει με αυτούς; H πρώτη βδομάδα ολοκληρώνεται και ούτε οι τηλεθεατές ούτε οι ίδιοι οι παίκτες γνωρίζουν τι θα συμβεί με τη συμμετοχή τους.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης