Στη βάφτιση της ανιψιάς της η Ήβη Αδάμου με τη μικρή Ανατολή και όλοι λένε «πανέμορφη οικογένεια»

Στη βάφτιση της ανιψιάς της η Ήβη Αδάμου με τη μικρή Ανατολή και όλοι λένε «πανέμορφη οικογένεια»
Η Ήβη με τις δύο αδελφές της, Δέσποινα (αριστερά) και Κλεοπάτρα

Η Ήβη Αδάμου και η Ανατολή Κουινέλη βρέθηκαν στην Πάφο όπου η αδελφή της τραγουδίστριας βάφτιζε τον γιο της.

Κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ήβη Αδάμου ταξίδεψε μέχρι την Κύπρο για να παραβρεθεί στης χαρές της αδελφής της, Δέσποινας, η οποία βάφτιζε τον γιο της. Και το όνομα αυτού... Αριστοτέλης.

Οικογενειακή υπόθεση

Η Ήβη έχει δύο αδελφές, τη Δέσποινα και την Κλεοπάτρα. Η πρώτη μένει μόνιμα στην Κύπρο, από όπου, για την ιστορία κατάγονται, έτσι κι αλλιώς, και ήρθε η ώρα να βαφτίσει τον γιο της.

Η αφορμή ήταν τέλεια για να μαζευτεί όλη η οικογένεια και η Ήβη πήγε μαζί με την κόρη της, Ανατολή, η οποία απόλαυσε λίγο χρόνο μαζί με τις ξαδέλφες της, Εμμέλια και Μαριαλένα.

Snapinsta.app_460471492_18454250170012189_3628030338063970985_n_1024.jpg

Ο μπαμπάς της 6χρονης Ανατολής, Μιχάλης Κουινέλης, ή Μιχάλης Stavento κατά το καλλιτεχνικό δεν φάνηκε κάπου στις φωτογραφίες αλλά τα κορίτσια του, όπως αποκάλυψε η μαμά Ήβη μέσω social media πέρασαν υπέροχα.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης εξήγησε γιατί δεν παντρεύεται την Ήβη & έκανε μια εξομολόγηση για τη σχέση τους

https://www.instagram.com/p/DAMJhE_IEKh/

Η γνωριμία με τον Μιχάλη Stavento

Η Ήβη Αδάμου γνώρισε τον Μιχάλη Κουινέλη όταν πήρε μέρος στο X Factor όπου εκείνος ήταν κριτής. Εκείνη ήταν 16 ετών και εκείνος 15 χρόνια μεγαλύτερος.

Στη νέα ανάρτηση της Ήβης Αδάμου τα καταγάλανα μάτια της Ανατολής «έκλεψαν» την παράσταση

Ο Μιχάλης έχει μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό πολλές φορές.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς. Μετά έγραψα το "Σαν έρθει η μέρα", βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας», είπε ο Κουινέλης όμως έχει επίσης εξηγήσει γιατί δεν παντρεύονται.

https://www.instagram.com/p/C9feJRgMubf/

«Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε και δεν είναι ωραίο να χωρίζουν οι άνθρωποι. Ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε, αν δεν παντρευτείς δεν χωρίζεις ποτέ», εξήγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο καλλιτέχνης για την απόφαση που έχουν πάρει από κοινού με την Ήβη Αδάμου.

Η Ήβη Αδάμου μίλησε με συγκίνηση για τη δεύτερη πατρίδα της και τα είπε όλα με το μήνυμά της

Η Ήβη, ο Μιχάλης και η Ανατολή ζουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη τα τελευταία χρόνια και έρχονται στην Αθήνα μόνο όταν υπάρχει επαγγελματική ανάγκη και σε κάθε ευκαιρία δηλώνουν πανευτυχείς για την απόφασή τους αυτή.