Κατερίνα Δαλάκα - Σάββας Γκέντσογλου: Άλλο ένα ζευγάρι που αποκαλύπτεται με post από το ίδιο σημείο;

Γεωργία Βλαχοπούλου
Κατερίνα Δαλάκα - Σάββας Γκέντσογλου: Άλλο ένα ζευγάρι που αποκαλύπτεται με post από το ίδιο σημείο;

Όσο στο φετινό Survivor μετράμε ήδη δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις στην πρώτη εβδομάδα του, οι αναρτήσεις της  Δαλάκα και του Γκέντσογλου κίνησαν υποψίες και κάποιοι λένε πως είναι ζευγάρι.

To νέο Survivor έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ενδιαφέρουσες πληροφορίες κυκλοφορούν για τους παίκτες του προηγούμενου κύκλου.

Οι διακοπές της Σοφιάνας Αβραμάκη του Survivor έκλεισαν στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου

Ο λόγος για την Κατερίνα Δαλάκα - την οποία οι fans του ριάλιτι επιβίωσης στο Χ την έχουν ήδη αναζητήσει στον νέο κύκλο - και τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, τον συμπαίκτη της στην κόκκινη ομάδα.

Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor, απ' όταν βρίσκονταν στο ριάλιτι είχε φανεί πως απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου. Άλλωστε, το αθλητικό τους background ήταν σίγουρα κάτι που τους ένωνε.

Πώς φτάσαμε όμως στο συμπέρασμα να θεωρούμε πως είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σάββας Γκέντσογλου ήταν από τους πιο καλούς αγωνιστικά παίκτες του Survivor 2024.

Έτσι, λοιπόν αρκετοί απ' όσους υποστήριζαν την κόκκινη ομάδα, ήθελαν ή πίστευαν πως οι δυο τους δεν είναι μόνο φίλοι. Κάπως σαν το σινεμά δηλαδή, που οι πρωταγωνιστές μιας ρομαντικής ταινίας θα ήθελες να είναι και στην πραγματικότητα ζευγάρι.

Σάββας Γκέντσογλου: O λόγος που δεν είχε βρεθεί εκτός Survivor με την Δαλάκα και το παρατσούκλι της

Την περίοδο μάλιστα, που και οι δύο βρίσκονταν στο παιχνίδι, από τα social media των fan club τους κυκλοφορούσαν διάφορα βίντεό τους με πλάνα από τρυφερές στιγμές τους.

https://www.instagram.com/p/C9NIicaNe1i/

Κανένα ωστόσο, από αυτά δεν υποδήλωνε πως οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι μιας, αφού μια αγκαλιά ή ένα χαμόγελο μπορείς να τα ανταλλάξεις με τον συμπαίκτη σου ιδιαίτερα όταν είσαι μαζί του 24 ώρες το 24ωρο και σε δύσκολες συνθήκες.

Οι φωτογραφίες από το ίδιο αμάξι και το άφαντο tag

Πριν από μια μέρα λοιπόν, τόσο η Κατερίνα Δαλάκα όσο και ο Σάββας Γκέντσογλου δημοσίευσαν μια φωτογραφία μέσα από ένα αμάξι με σακ βουαγιάζ να φαίνονται στα πίσω καθίσματα, χωρίς ωστόσο να έχουν κάνει ο ένας τον άλλον tag. Βέβαια, αν δεν υπήρχε η ανοιχτή οροφή στο αμάξι πιθανότατα να μην μας περνούσε από το μυαλό πως οι δυο τους πήγαιναν κάπου μαζί.

Φυσικά, όπως ανέφερε και η Αφροδίτη Γραμμέλη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αυτές οι φωτογραφίες και πάλι δεν δείχνουν πως οι δυο τους είναι απαραίτητα ζευγάρι, ειδικά εφόσον γνωρίζουμε πως είναι καλοί φίλοι και οτυς έχουμε δει σε πολλά reunion παικτών του Survivor αυτό το καλοκαίρι.

Από την άλλη για ποιο λόγο να μην έκαναν οι δυο τους tag o ένας τον άλλο αν υποθέσουμε ότι ήταν μαζί οι δυο φίλοι;

Η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες από παρόμοια τοπία και μέρη έχουν προδώσει σε αυτή την εποχή των social media πολλά ζευγάρια. Από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Μαρία Παπαγεωργίου, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν μέχρι τον Αργύρη Πανταζάρα και την Σίσσυ Τουμάση ή τον Γιώργο Λιάγκα και την Μαρία Αντωνά.

Προς το παρόν ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σάββας Γκέτσογλου είναι ζευγάρι, ειδικά όταν η πρώην παίκτρια του Survivor είχε δηλώσει μετά το τέλος του ριάλιτι στην εκπομπή Γεια Σου:

Ό,τι είδατε στην τηλεόραση. Δεν νομίζω να αναφέρθηκε κάποιος στο όνομά μου ποτέ. Μέσα στο παιχνίδι δεν υπήρξε κάποιο φλερτ, προσωπικά για μένα. Κάλεσα σε δείπνο κάποια παιδιά από το Survivor, ο Σάββας είχε να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη. Ήμασταν πολύ κοντά και με τον Σάββα, και με τον Αλέξη, την Όλγα. Ήμασταν αυτή η τετράδα και κάναμε πολύ παρέα.

295c5211-DALAKA1.jpg

Μικρό update για το νέο Survivor

Mπορεί το Survivor να ξεκίνησε πριν από ακριβώς μια εβδομάδα (στις 16/9), ωστόσο ήδη μετράμε δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις και οι δύο από την κίτρινη ομάδα στην οποία ανήκουν οι Τίγρεις.

Πέρα όμως, από αυτό οι κανόνες του παιχνιδιού έχουν αλλάξει σχεδόν εντελώς. Αυτή την πρώτη βδομάδα είδαμε να μην υπάρχουν πια κόκκινοι και μπλε αλλά πράσινοι και κίτρινοι ή αλλιώς Αετοί και Τίγρεις.

Στη συνέχεια, νομίζαμε πως η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Εκατερίνα Λιντβίνοβα αλλά τελικά εκείνοι χωρίς να το γνωρίζουν οι υπόλοιποι παίκτες βρέθηκε στο νησί της εξορίας να ζει το δικό της Survivor μαζί με 5 νέους παίκτες.

Παράλληλα, οι Αετοί και οι Τίγρεις ψήφισαν ποιον θέλουν αρχηγό τους και οι αρχηγοί αυτοί έκαναν την πρώτη τους διαπραγμάτευση.

Επίσης, δεν έχουμε δει ιδιαίτερα ατομικά αγωνίσματα, αλλά κυρίως ομαδικά, κάτι στο οποίο δεν είχαμε συνηθίσει.

Άραγε στο σημερινό επεισόδιο αναμένονται κι άλλες εκπλήξεις;