Δανάη Παππά: Με ένα ταξίδι και πολύ χιούμορ «απάντησε» στα όσα έγιναν μετα τον χωρισμό της

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Δανάη Παππά άφησε για λίγο τον Άγιο Έρωτα - και όσα ειπώθηκαν για τον χωρισμό της - για να βρεθεί με τον αδερφό της στην Πολωνία. Μέσα από ένα story της όμως, έκανε το σχόλιό της.

Η Δανάη Παππά την προηγούμενη εβδομάδα είχε την «τιμητική» της στα media, όχι τόσο με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη νέα σειρά του Alpha, Άγιος Έρωτας, όσο με το παρασκήνιο του χωρισμού της από τον Λάμπρο Λάζαρη που -λανθασμένα- «είδε» το φως της δημοσιότητας.

Άγιος Έρωτας: Είδαμε το 1ο επεισόδιο και δεν είναι μόνο Παππά - Γκοτσόπουλος που κάνουν την έκπληξη

Η ίδια, όπως και ο πρώην σύντροφός της και επιχειρηματίας δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια με τις δηλώσεις τους και να ξεκαθαρίσουν ακριβώς το τι ισχύει απ' όλα όσα ακούστηκαν για τη δικαστική τους διαμάχη αλλά και για το αν η ίδια είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Γεροντιδάκη, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να κρατήσουν τα όσα συμβαίνουν στη σχέση τους μετά τον χωρισμό ιδιωτικά.

Η νεαρή ηθοποιός μάλιστα, λίγο πριν την πρεμιέρα του Άγιου Έρωτα, δήλωσε:

Καλώς ή κακώς θα χρησιμοποιοήσουν το όνομά σου, είτε για τη δημοσιότητα είτε για χίλιους δύο λόγους. Προσωπικά, δεν με επηρεάζει τίποτα και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, όπου πρέπει να παρθούν αποφάσεις θα παρθούν και τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Δε με απασχολεί καθόλου. Ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει.

Το ταξίδι με τον αδερφό της και το χιουμοριστικό σχόλιο

Αφήνοντας λοιπόν, για λίγο τα γυρίσματα του Αγίου Έρωτα, η Δανάη Παππά θέλησε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της και γι' αυτό ταξίδεψε με τον αδερφό της στην Πολωνία.

Από τα στιγμιότυπα λοιπόν, που δημοσίευσε στο προφίλ της φάνηκε εκείνη και ο Στάθης να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τις βόλτες τους στα διάφορα αξιοθέατα της Κρακοβίας, όπως και το φαγητό.

Μάλιστα, η ηθοποιός έκανε και ένα χιουμοριστικό ποστ, θέλοντας ίσως να διακωμωδήσει τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα, γράφοντας:

«Ποια νομίζεις ότι είσαι;

Εγώ:... », δείχνοντας μια κορώνα στο παλάτι Wawel, η οποία φυσικά υποδήλωνε πως είναι «βασίλισσα».

Από την άλλη αν το θέσουμε στα πλαίσια μιας συντροφικής σχέσης αυτό το ποστ, κάθε γυναίκα θα έπρεπε να νιώθει βασίλισσα δίπλα στον σύντροφό της και αυτό ίσως ήταν μια υπενθύμιση σε όλες μας από την Δανάη Παππά.

Η Δανάη Παππά για τον ρόλο της στον Άγιο Έρωτα

Όσον αφορά τον ρόλο της στον Άγιο Έρωτα η Δανάη Παππά λίγο πριν την πρεμιέρα, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00, είπε:

Είχα πάρα πολύ άγχος και ακόμη τρέμουν τα χέρια μου. Αλλά επιτέλους έχουμε πρεμιέρα. Ο έρωτας παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, είναι η κινητήριος δύναμη για όλα, είναι το Α και το Ω. Αλλά πρώτα από όλα να είσαι ερωτευμένος με τον εαυτό σου. Να κοιτιέσαι στον καθρέπτη και να λες "Ναι, γουστάρω να περάσω σήμερα την ημέρα μου μαζί σου".

Η Δανάη Παππά θα υποδύεται τη Χλόη Μαρκοπούλου, μαθήτρια και κόρη του ισχυρού επιχειρηματία μίας μικρής κωμόπολης που τελικά θα ερωτευτεί τον ιερέα Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης