Η μεγάλη αδικία με τα αδέρφια στο Survivor έκανε το X να ξεσπάσει - Πλήρης στήριξη στον Απόστολο

Γεωργία Βλαχοπούλου

Πόσο δίκαιο είναι για τους παίκτες του φετινού Survivor να μπαίνουν και πάλι γνωστά άτομα κάποιων παικτών στο παιχνίδι, όπως είναι τα αδέρφια τους για παράδειγμα;

Στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την Τρίτη (24/9), φυσικά οι κόντρες ανάμεσα στους παίκτες και των δύο φυλών δεν έλειψαν.

Κατερίνα Δαλάκα - Σάββας Γκέντσογλου: Άλλο ένα ζευγάρι που αποκαλύπτεται με post από το ίδιο σημείο;

Η επιστροφή της Εκατερίνας στους Αετούς δεν φάνηκε να χαροποίησε ιδιαίτερα τους συμπαίκτες της, οι οποίοι μπορεί μπροστά της να λένε διάφορα θετικά σχόλια ή να της προσφέρουν φαγητό, πίσω της όμως - όπως είδαμε για παράδειγμα την Βίκυ - σχολιάζουν πως δεν την αντέχουν.

το

Μιλώντας για την Βίκυ Πετεινάρη, έγινε πρώτο θέμα στις συζητήσεις των fans του ριάλιτι επιβίωσης στο X, αφού όπως ήταν φυσικό για εκείνη επηρέασε την ομάδα της, ώστε να φέρει στους Αετούς και την δίδυμη αδερφή της που ήταν στο νησί της εξορίας.

Ήδη από το προηγούμενο επεισόδιο η Εκατερίνα είχε πει στην Βίκυ και την Παρασκευή Κερασιώτη από τις Τίγρεις πως στο νησί της εξορίας μαζί της ήταν και οι αδερφές τους. Ποιος δεν θα ήθελε λοιπόν, ένα τόσο αγαπημένο του πρόσωπο στην ίδια ομάδα με εκείνον και για ψυχολογικούς λόγους αλλά και στρατηγικούς;

Τα αρνητικά σχόλια στο Χ με την είσοδο αδερφών ξανά στο παιχνίδι

Οι Αετοί μπορεί να έχασαν το πρώτο έπαθλο, όμως κέρδισαν τον αγώνα που τους επέτρεπε να διαλέξουν πρώτοι έναν από τους 5 παίκτες που βρίσκονταν στο νησί της εξορίας.

Κάπως έτσι, αντί η ομάδα να σκεφτεί στρατηγικά και να προσπαθήσει να ενδυναμώσει πρώτα το αντρικό της κομμάτι ή έστω να μην έχει δύο παίκτριες που ήδη γνωρίζονται στην ίδια ομάδα, έκανε το χατίρι της Βίκυς και έτσι η Μαίρη είναι πλέον στην ίδια ομάδα με την αδερφή της.

Οι κίτρινοι που ήταν οι χαμένοι, έπραξαν πιο ορθά και σκεπτόμενοι και τον τραυματισμό του Νίνο, επέλεξαν τον Βλαδίμηρο.

Στο Χ λοιπόν, παρακολουθώντας όσα γίνονται στο φετινό Survivor, οι χρήστες μίλησαν για μια μεγάλη αδικία με την είσοδο των αδερφών στις ομάδες, αφού είναι αναμενόμενο πως και στις Τίγρεις θα μπει η αδερφή της Παρασκευής.

Ειδικά στον 8ο κύκλο του παιχνιδιού που παρακολουθούμε αυτή τη στιγμή και υποτίθεται για το κοινό πως ήταν διαφορετικός από τους υπόλοιπους, η ύπαρξη δύο ατόμων που γνωρίζονται εκτός Survivor στην ίδια ομάδα θύμισε εποχές Σάκη - Μαριαλένας και προμηνύει κλίκες και σίγουρα στημένες ψηφοφορίες.

Παράλληλα, όπως είδαμε στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου οι δύο αδερφές ήδη ξεκίνησαν τα «μαγειρέματα», αφού η Βίκυ ενημέρωσε την Μαίρη πως πρέπει να βγάλουν εκτός παιχνιδιού τον Απόστολο, επειδή είναι πολύ «ύπουλος».

Εκείνος πάλι, μίλησε για κλίκα και συνωμοσίες από τις δύο αδερφές με το που ενώθηκαν.

Το κοινό λοιπόν, είναι «team Απόστολος» και η πιο ύπουλη και τοξική παίκτρια των Αετών δείχνει να είναι η Βίκυ.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης