Για την σχέση 6 ετών με τον Λάμπρο Λάζαρη, η Δανάη Παππά είπε το «κρατάμε τα καλά» με ειλικρίνεια

Πατούλια Κατερίνα
Για την σχέση 6 ετών με τον Λάμπρο Λάζαρη, η Δανάη Παππά είπε το «κρατάμε τα καλά» με ειλικρίνεια

«Ο μόνος έρωτας στη ζωή μου είναι ο Άγιος Έρωτας», είπε η Δανάη Παππά και είπε μόνο αλήθειες για τον Λάμπρο Λάζαρη και τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Υπήρξε το πρόσωπο των ημερών. Όχι μόνο με τον Άγιο Έρωτα στον οποίο πρωταγωνιστεί και ο οποίος κάνει πρεμιέρα φέτος στον Alpha αλλά και γιατί η δημοσιοποίηση του χωρισμού της μετά από έξι χρόνια, την έφερε στο κέντρο ενός στρόβιλου σχολίων για την προσωπική της ζωή. Ο λόγος για την Δανάη Παππά που στην πρώτη της συνέντευξη στο Happy Day και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Σε μια σχέση σαν αυτή κρατάμε μόνο τα καλά»

Η Δανάη Παππά βρέθηκε καλέσμένη στο Happy Day με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα της νέας σειράς του Alpha, «Άγιος Έρωτας».

Στη συνέντευξή της από καρδιάς στην Σταματίνα κι έχοντας την ηρεμία και την ψυχραιμία που δεν θα είχαμε πολλοί από εμάς αν το όνομά μας είχε ακουστεί τόσο πολύ για τους τόσο λάθος λόγους, η Δανάη τα είπε όλα, στηρίζοντας και τις επιλογές της και τον τρόπο με τον οποίο αγάπησε τον Λάμπρο Λάζαρη και τον χωρισμό τους που ήρθε τον Μάιο και εξήγησε το πιο απλό, σε μια σχέση σαν αυτή, τόσο μεγάλη, κρατάμε μόνο τα καλά, γιατί αν δεν το κάνουμε, μειώνουμε τη σχέση.

«Χώρισα τον Μάιο, και για να πω την αλήθεθα δεν ένιωσα καμιά ανάγκη να το επικοινωνήσω δημόσια, δεν θα έβγαζα δελτίο Τύπου, δεν θεώρησα ότι ενδιαφέρει και κάποιον. Είναι κάτι που τελείωσε και πραγματικά ήθελα να κρατήσω τα όμορφα να μην γίνει αυτό που γίνεται πάντα όταν βγαίνει ένας χωρισμός και σχολιάζουν όλοι. Κάπως νομίζω το χαλάει αυτό, το μικραίνει».

«Δεν κρύβαμε ότι είμαστε μαζί, ούτε γυρνάω πίσω και το ξανασκέφτομαι μήπως δεν έπρεπε να το είχα μοιραστεί, το έζησα όπως ήθελα και ήταν αληθινά τα συναισθήματά μας, γιατί να μην τα μοιραστώ και δεν έκανα κάτι κακό», εξήγησε η Δανάη κι εκεί, όταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή απόρησε για τον ντόρο γύρω από τον χωρισμό, η ηθοποιός παραδέχτηκε τα εξής:

«Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί».

«Δεν με απασχολεί το γιατί έγινε τόσο μεγάλο, ξέρω όμως τι έγινε πραγματικά. Είναι ενδιαφέρον σαν κάτι κοινωνικό, να βλέπουμε το πώς εξελίχθηκε όλο αυτό».

Κι όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε την καλεσμένη της για τις πληροφορίες που προέκυψαν από τον δικηγόρο του Λάμπρου Λάζαρη για το συμφωνητικό που έχει υπογράψει για το χρέος των 140.000 ευρώ για όσα πρέπει να δίνει η ίδια μηνιαία στον πρώην της, εκείνη με περίσσια σιγουριά διέψευσε τα πάντα.

«Όχι, δεν υπάρχει. Δεν έχω υπογράψει τίποτα, δεν υπάρχει και τίποτα για να υπογραφεί. Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή. Μου φαίνεται περίεργο γιατί βγήκε και ο Λάμπρος και μίλησε και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα», απάντησε η Δανάη Παππά και εξήγησε πως άκουσε ότι και ο πρώην της βγήκε και διέψευσε την είδηση αλλά τόνισε:

«Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με τον εν λόγω δικηγόρο (τον κύριο Παπαΐωαννίδη), είδα ότι και ο Λάμπρος βγήκε και μίλησε για το θέμα και είπε ότι δεν ισχύει τίποτα, δεν είναι δικός μου δικηγόρος...

Πήρα τηλέφωνο να έχω κι εγώ έναν δικηγόρο, έχω έτσι κι αλλιώς, αλλά το έκανα για να φακελωθεί. Πάντα πιστεύει ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει. Ό,τι και να πει ο οποιοσδήποτε, μπορεί να πληγωνόμαστε, να μας ενοχλεί, να μας καταβάλλει αλλά στην πραγματικότητα ξέρουμε τι έχει συμβεί», είπε η 28χρονη Δανάη Παππά.

Άγιος Έρωτας, η πρεμιέρα: Το ένοχο μυστικό του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και το δίλημμα της Δανάης Παππά

Για τον Λάμπρο Λάζαρη η Δανάη δεν έδειξε να κρατά καμία πικρία και τόνισε:

«Μετά από έξι χρόνια και σε μια τέτοια σχέση, ήμασταν πολύ καλά μαζί, είχαμε κοινά αποκτήματα. Σε όλες τις σχέσεις συμβαίνει αυτό, είμαστε μεγάλα παιδιά και θα τα λύσουμε όλα. Έχουμε να επικοινωνήσουμε πολύ καιρό με τον Λάμπρο,δεν έχουμε επικοινωνία και δεν ξέρω αν έχει νόημα όλο αυτό, γιατί είναι πολύ ξεκάθαρα τα δεδομένα».

Όσο για το τι πλήγωσε τη Δανάη με όσα ακούστηκαν για τον χωρισμό, η ίδια εξήγησε πως δεν έχει καθόλου χρόνο για να ασχοληθεί και να την επηρεάσει βαθιά αυτό που συνέβαινε!

https://www.instagram.com/p/CiLOFA5j5_h/

«Έχω τόσο ωραίους συνεργάτες που με στήριξαν, ήταν όλοι δίπλα μου για να βγει και η δουλειά αλλά και να είμαι καλά κι εγώ. Νιώθω πως για πρώτη φορά πατάω στα πόδια μου, είναι όπως όταν είσαι πολύ χαρούμενος και κάπως το γκαντεμιάζεις»!

Για τις φήμες περί σχέσης με τον Γιώργο Γεροντιδάκη κι εκεί η Δανάη απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια!

«Είχαμε μια τόσο ωραία συνεργασία δύο χρόνια με τον Γιώργο, με τον Γιώργο δεν είμαστε μαζί, δεν έχουμε κάτι. Είχαμε μια ωραία συνεργασία από τον Σασμό.

Δεν ισχύει κάτι. Ο μόνος έρωτας που υπάρχει στη ζωή μου είναι ο Άγιος Έρωτας», είπε η Δανάη με την Σταματίνα να εξηγεί πως μπορεί ο χωρισμός της ίδιας και ο χωρισμός του Γιώργου μετά από πολλά χρόνια, ίσως να τροφοδότησε τα σχόλια των media περί δεσμού.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον ηθοποιό, με τον δημοσιογράφο να τον ρωτά:

«Έχει βάλει γκολ στην καρδιά σας η Δανάη Παππά; Έτσι γράφεται».

Τότε, ο ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει και είπε:

«Να είστε καλά. Να είστε καλά και συγγνώμη που περιμένατε».

Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός- Τι υποτίθεται ότι ζητάει ο Λάζαρης:

Στις 17/9/2024, ο Γιώργος Λιάγκας από το Πρωινό παρουσίασε κάποια στοιχεία που μας έκαναν εντύπωση, για τον χωρισμό των Λάζαρη και Παππά, λέγοντας αρχικά το πώς επηρέασε τον φίλο του Λάμπρο αυτός ο χωρισμός:

«Πάω κάθε καλοκαίρι με το φουσκωτό στο Μεγανήσι, εκεί που έχει ο κύριος Λάζαρης, ένα εστιατόριο. Φέτος όμως πήγε πάρα πολύ λίγες μέρες εκεί. Και όταν ρώτησα, μου είπαν, Του έχει στοιχίσει πάρα πολύ ο χωρισμός του. Πέρισι ζούσαν τον έρωτά τους με τη Δανάη. Ήταν αγκαλιά κάθε βράδυ στο εστιατόριό τους».

Οι αποκαλύψεις όμως είχαν και συνέχεια και μας έκαναν εντύπωση οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο παρουσιαστής, αφού μίλησε για διαζύγιο. Άρα έχει προηγηθεί γάμος τον οποίο δεν γνωρίζουμε; Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως:

«Το θέμα είναι πως δεν ήταν τόσο ήσυχο το διαζύγιο. Το θέμα είναι πως υπήρχαν και οικονομικές διαφωνίες μετά το διαζύγιο».

Τη συνέχεια του ρεπορτάζ έδωσε η δημοσιογράφος Άρια Καλύβα μιλώντας για ένα ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε το ζευγάρι από κοινού την περασμένη εβδομάδα:

«Σύμφωνα με αυτό ο κύριος Λάζαρης ζητά κάποια χρήματα, από ένα δάνειο (140 χιλιάδες ευρώ) που είχε πάρει για να κάνει κάποιες επισκευές στο πατρικό της σπίτι».

Η δημοσιογράφος ανέφερε πως ο Λάμπρος Λάζαρης ζητά το μισό του ποσού και τα χρήματα για δύο οχήματα που εκείνος είχε αγοράσει. Ανεφέρεται στο συμφωνητικό που έχουν υπογράψει και οι δύο, πως δίνεται και η δυνατότητα δόσεων στην ηθοποιό, για να εξοφληθεί το ήμισυ του ποσού.

https://www.instagram.com/p/Cz9OSAkiTgc/

Την επόμενη ημέρα, ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδη, και μέχρι πρότινως και της Παππά ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το ζευγάρι δεν ήταν παντρεμένο, υπήρχαν κοινές δραστηριότητες, το ζευγάρι ήταν δεμένο και υπήρχε εμπιστοσύνη. Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες, αν αυτά δεν διευθετηθούν, είναι μονόδρομος να βρεθούμε στα δικαστήρια, για ποινικά αδικήματα αλλά και στο αστικό δίκαιο.

Υπάρχει και σενάριο έξωσης, για το ακίνητο που ανήκει στον εντολέα μου, έχει μεταβιβαστεί στο όνομα του εντολέα μου το 1/3 ενός ακινήτου που ανήκει σε πρόσωπο της οικογένειας της κυρίας Παππά, υπάρχει ένα σπίτι τριών ορόφων», ανέφερε ο δικηγόρος εξηγώντας όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στο δάνειο που πρέπει να αποπληρωθεί και στο τι έχει συμβεί για με τις ανακαινίσεις ακινήτων.

Ποιος είναι ο Λάμπρος Λάζαρης;

Ο Λάμπρος Λάζαρης δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία (διατηρεί το «Aspro Seaside» στην Πάρο και το Tekila, που έφερε μεξικάνικο αέρα στην καρδιά της Αθήνας. Ο Λάζαρης έφτιαξε και το μαγαζί των ονείρων του στο Μεγανήσι, ένα ξεχωριστό εστιατόριο, το οποίο είχε αποθεώσει και η Δανάη Παππά.

Όταν ο Λάμπρος Λάζαρης αποθέωνε τη Δανάη Παππά πριν το σίριαλ με τα ακίνητα

DPG Network