«Ήταν μια γιορτή της αγάπης μας»: Αντετοκούνμπο και Mariah μιλούν για τον γάμο και τη γνωριμία τους

 Άρτεμις Σκούφου
Instagram/ giannis_an34

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Mariah Riddlesprigger μιλούν για πρώτη φορά για τη σχέση τους. Ο τρόπος που γνωρίστηκαν και ο λόγος που επέλεξαν την Ελλάδα για τον γάμο τους.

Ο all star παίκτης του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, παντρεύτηκε την 1η Σεπτέμβρη την αγαπημένη του, Mariah Riddlespringer, ύστερα από την πολύχρονη σχέση τους αλλά και την απόκτηση τριών παιδιών.

Το ζευγάρι που επέλεξε να παντρευτεί στην Ελλάδα, προτίμησε να κρατήσει τον γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι οδηγίες προς τους καλεσμένους ήταν πολύ αυστηρές και δεν επιτρεπόταν να δημοσιευτούν στιγμιότυπα από τον γάμο και την τελετή.

Ο All Star γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Η νύφη Mariah Riddlesprigger και οι VIP καλεσμένοι

Ο καιρός, όμως, πέρασε και ο Γιάννης και η Mariah ανέβασαν τις πρώτες τους φωτογραφίες από την όμορφη εκείνη ημέρα. Τώρα, οι δυο τους δίνουν ξεχωριστές συνεντεύξεις και αναφέρονται όχι μόνο στον λαμπερό τους γάμο, αλλά και στη γνωριμία τους.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Mariah Riddlesprigger μιλούν για πρώτη φορά για τον γάμο και τη σχέση τους

Η Mariah Riddlespringer φωτογραφήθηκε για τη Vogue Greece και μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία της με τον "Greek Freak" και την κοινή τους ζωή. Αναφερόμενη στη γνωριμία τους, η Mariah δήλωσε όταν της πρωτομίλησε ο Γιάννης εκείνη δεν ήταν διαθέσιμη, καθώς δούλευε και του απάντησε να τη βρει στο Instagram.

Το καλοκαίρι που δούλευα στο τουρνουά του NBA, συναντηθήκαμε στο γήπεδο και ρώτησε τον φίλο του ποια είμαι. Εκείνος μας γνώρισε, αλλά του είπα ότι δεν ήταν η στιγμή να μιλήσουμε επειδή δούλευα και, αν ήθελε, μπορούσε να με βρει στο Instagram. Όπως και έκανε. Αρχίσαμε με πολύ αργούς ρυθμούς να μιλάμε και να γνωριζόμαστε, μέχρι που πήγαμε ένα ταξίδι μαζί και έκτοτε δεν ξαναχωρίσαμε ποτέ. Ήταν Φεβρουάριος του 2016.

Όσον αφορά τον ρατσισμό, η Mariah Riddlespringer αποκάλυψε έχει βιώσει την φτώχεια και τον ρατσισμό και πως η αρχή του συντρόφου της στην Ελλάδα δεν ήταν εύκολη.

Από την πλευρά του, ο MVP του NBA μίλησε στο People για την απόφαση του ζευγαριού να παντρευτούν στην Ελλάδα, λέγοντας πως «Είχαμε τη δυνατότητα να έχουμε όλους τους ανθρώπους που ήταν κοντά μας, την οικογένειά μας».

Το ζευγάρι είναι γνωστό ότι διατηρεί την προσωπική του ζωή ιδιωτική όλα αυτά τα χρόνια, γι' αυτό και η γαμήλια τελετή τους ήταν επίσης χαμηλών τόνων. Από τότε, ελάχιστες λεπτομέρειες έχουν βρει το φως της δημοσιότητας, με τον Γιάννη να λέει στο People «Ήταν μια γιορτή της αγάπης μας. Τώρα έχουμε γίνει ένα. Και είμαι χαρούμενος που το κάναμε. Νιώθω ότι πολλοί άνθρωποι διασκέδασαν».

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το νυφικό look της Mariah και η αλλαγή που έκανε στο προφίλ της στο Instagram

Οι αναρτήσεις στα social media από τον γάμο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εκείνος που έκανε το πρώτο ποστ από τον γάμο τους, απαθανατίζοντας την όμορφη σύζυγό του να χαμογελά φορώμτας ένα λευκό φόρεμα.

Aν και δεν γνωρίζουμε πόσα look άλλαξε την ημέρα του γάμου τους, η Mariah ανέβασε κι εκείνη με τη σειρά της μερικές αναρτήσεις στο Instagram από εκείνη τη μέρα με τις διαφορετικές εμφανίσεις της.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης