Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την τελετή έναρξης που συγκίνησε όλους τους Έλληνες

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την τελετή έναρξης που συγκίνησε όλους τους Έλληνες

O Γιάννης Αντετοκούνμπο περήφανος για την Ελλάδα κράτησε την ελληνική σημαία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και η εικόνα του ήταν τουλάχιστον συγκινητική.

Η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 ήταν μέσα από δυο φωτογραφίες του στο Instagram.

O Γιάννης Αντετοκούνμπο περήφανος για την Ελλάδα κράτησε την ελληνική σημαία μαζί με την πρωταθλήτρια του βάδην, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η εικόνα τους ήταν τουλάχιστον συγκινητική. Οι δύο σημαιοφόροι κατέλαβαν την πρώτη θέση, διασχίζοντας τον Σηκουάνα με ένα εντυπωσιακό σκάφος που έφερε την ελληνική σημαία. Η υπόλοιπη ελληνική αποστολή ακολούθησε από κοντά.

Το Βατερλό της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, οι βαρκάδες και το chapeau στη Celine Dion

Η διαδικασία αυτή ήταν ιδιαίτερα τιμητική για τους αθλητές. Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ένα θεαματικό και συμβολικό γεγονός που σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη ενός από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του κόσμου, των Ολυμπιακών Αγώνων. Περιλαμβάνει μια σειρά από εορτασμούς και τελετές που γιορτάζουν την αθλητική αριστεία, την παγκόσμια συνεργασία και τον πολιτισμό.

Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε κάτω από τη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/C95cUESSXJM/

Πριν από αυτή τη στιγμή η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο εξέφρασε και τη δική της χαρά για την εμφάνιση του αθλητή ως σημαιοφόρου της ελληνικής αποστολής στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, γράφοντας

«Ένα παιδί από τα Σεπόλια εκπροσωπεί τη χώρα του».

451465309_796804159150742_3493553765788448779_n.jpg

To σκηνοθετικό λάθος που «έκρυψε» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων δυστυχώς είχε όμως και περίεργα περιστατικά όπως ήταν και το λάθος του σκηνοθέτη που λόγω του ύψους του αθλητή δεν είχε γίνει σωστά ο τηλεοπτικός υπολογισμός με αποτέλεσμα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να μην φαίνεται στα πλάνα, καθώς τον έκρυβε η ελληνική σημαία που κρατούσε η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Βέβαια το λάθος έγινε αμέσως αντιληπτό, αφού στις επόμενες αφίξεις των αποστολών των χωρών οι αθλητές είχαν ενημερωθεί για το που θα πρέπει να στέκονται ώστε να μην «κρύβονται» από τις κάμερες.

Το glam πάρτι του LVMH για τους Ολυμπιακούς Αγώνες -Η Zendaya και η Charlize Theron στο red carpet

Σε αυτό το περιστατικό ωστόσο τα αντανακλαστικά της δημόσιας τηλεόρασης ήταν γρήγορα αφού αντιλαμβανόμενη το σκηνοθετικό λάθος πρόβαλε να δείξει δικά της πλάνα από ελληνική κάμερα, όπου φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη να κρατούν την ελληνική σημαία πάνω στο πλοιάριο.