Η Δανάη Μπάρκα απάντησε στο αν είναι σε σχέση ή όχι μιλώντας για «εξελίξεις και ανατροπές»

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε για την προσωπική της ζωή και τις φήμες που ακούγονταν.

Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε για μια ακόμα τηλεοπτική χρονιά να βρίσκεται μπροστά στους δέκτες μας με κάποιες αλλαγές. Αφενώς πλέον δεν μας λέει «καλημέρα» αλλά «καλησπέρα», αφού το Πάμε Δανάη! ξεκινάει στις 13.40, ενώ στη θέση της Δέσποινας Καμπούρη βρέθηκε η Μαρία Ένεζλη.

Η Δανάη Μπάρκα έκανε πρεμιέρα ως Ντάλια και με τους 3 πιο αγαπημένους της ανθρώπους για γούρι

Δεν είναι όμως, μόνο οι αλλαγές στην εκπομπή της που είδαμε στην πρεμιέρα που έκανε αυτή την εβδομάδα, ήταν και η αλλαγή στην εμφάνισή της με το νέο κούρεμα που υιοθέτησε, ένα κοντό καρέ στην απόχρωση της σοκολάτας.

Κάποιοι λένε πως καταλαβαίνεις ότι κάτι έχει αλλάξει στη ζωή μιας γυναίκας - κυρίως σε σχέση με τα προσωπικά της - όταν κάνει αλλαγές και στα μαλλιά της. Ωστόσο, η Δανάη Μπάρκα αγαπά αυτές τις αλλαγές και γι' αυτό άλλωστε, μπορεί να την δούμε τη μια μέρα με καρέ και την επόμενη με πολύ μακριά μαλλιά.

Είναι τελικά σε σχέση ή όχι η Δανάη Μπάρκα;

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή διάφορες φήμες κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες. H Δανάη Μπάρκα ωστόσο, όπως πάντα θέλει την να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρ' όλα αυτά στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη απάντησε στο αν τελικά ισχύουν οι φήμες πως χώρισε ή πως είναι σε σχέση.

«Δεν είναι αντίθετες οι πληροφορίες αυτές. Μπορεί να έχεις μια σχέση και να έρθει ο χωρισμός. Στη ζωή μας υπάρχουν εξελίξεις και ανατροπές», είπε η ίδια αρχικά επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ήταν σε σχέση αλλά χώρισε και πρόσθεσε:

Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν το μαθαίνετε. Μετά τον χωρισμό από τη μεγάλη μου σχέση, πριν από τρία χρόνια, δεν έχει ξαναβγεί άλλη σχέση προς τα έξω. Αλλά και με τον Πάνο (σ.σ. Αδαμόπουλο) υπήρχε μια διακριτικότητα.

Η φωτογραφία με τον μυστηριώδη συνοδό

Τον περασμένο Μάιο η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη σε βάφτιση και τότε ήταν που δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα αντρικό χέρι, φορώντας τα μαρτυρικά.

Tο επόμενο πρωί, στη εκπομπή της, η ίδια ανέφερε στους συνεργάτες της πόσο ωραία είχε περάσει στη βάφτιση, ενώ απάντησε και στην ερώτηση του Άρη Καβατζίκη για το αν συνοδευόταν, λέγοντας «Συνοδευόμουν!», χωρίς να συνεχίζεται βέβαια η κουβέντα.

Το Σαββατοκύριακο δε, πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της για τη φετινή σεζόν, η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη σε γάμο κι εκεί έπιασε την ανθοδέσμη με τη φίλη και στυλίστριά της, Τζέλα Μαρτσέκη, να την απαθανατίζει με την ανθοδέσμη και να γράφει: «Το σωστό το timing».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης