Δανάη Μπάρκα: Η ανθοδέσμη που έπιασε σε φιλικό γάμο και το μήνυμα για την προσωπική της ζωή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δανάη Μπάρκα: Η ανθοδέσμη που έπιασε σε φιλικό γάμο και το μήνυμα για την προσωπική της ζωή

Μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του Πάμε Δανάη! η Μπάρκα έπιασε την ανθοδέσμη στον γάμο της φίλης της «την κατάλληλη ώρα» λένε.

Η Δανάη Μπάρκα πέρα από την οικογένειά της, όπως βλέπουμε και από τις αναρτήσεις της στα social media, αγαπάει πολύ και τις φίλες της.

Τέλος το κοντό καρέ για τη Δανάη Μπάρκα! Με πιο μακριά μαλλιά πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της

Κάπως έτσι λοιπόν, η ίδια δεν γινόταν να μην πάει να καμαρώσει την φίλη της, Κάλλη Μαυρογένη ως κουμπάρα στον γάμο της επίσης φίλης τους της Αρετής.

Το look της Δανάης Μπάρκα στον γάμο και η ανθοδέσμη

Η Δανάη Μπάρκα επέλεξε για τον συγκεκριμένο γάμο, όπως είδαμε μέσα από ανάρτησή της ένα μίνι μακρυμάνικο φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε -ιδανική επιλογή για τους φθινοπωρινούς γάμους- το οποίο συνδύασε με τα αγαπημένα της γαλάζια gladiator πέδιλα με χοντρό τακούνι.

«Και στα δικά σας! Με τέτοια κουμπαρά τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στην ανάρτηση που έκανε από τον γάμο.

https://www.instagram.com/p/C_8he9mMeAt/

Παρότι πρωταγωνίστρια του γάμου ήταν η φίλη και συνεργάτιδά της, η Δανάη Μπάρκα «έκλεψε» την παράσταση, αφού ήταν εκείνη που έπιασε πρώτη την ανθοδέσμη.

Μάλιστα, η φίλη και στυλίστριά της, Τζέλα Μαρτσέκη, απαθανατίζοντάς την με την ανθοδέσμη έγραψε: «Το σωστό το timing».

IMG_3278.jpg

Αυτή η λεζάντα θα έλεγε κανείς πως ίσως ήταν μια δήλωση για την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας του Πάμε Δανάη! για την οποία ωστόσο, τους τελευταίους μήνες δεν γνωρίζουμε πολλά, καθώς η ίδια προτιμά να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Βέβαια, τον περασμένο Μάιο η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη σε βάφτιση και τότε ήταν που δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα αντρικό χέρι, φορώντας τα μαρτυρικά.

IMG_3284.jpg

Πηγαίνοντας το επόμενο πρωί στη εκπομπή της, η Δανάη Μπάρκα είχε πει στους συνεργάτες της πόσο ωραία είχε περάσει στη βάφτιση, ενώ στην ερώτηση του Άρη Καβατζίκη για το αν συνοδευόταν, η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου απάντησε «Συνοδευόμουν!», χωρίς να συνεχίζεται η κουβέντα.

Όπως και να ‘χει, η Δανάη Μπάρκα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής της για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Mega και ίσως εκεί υπάρξει μια αναφορά και στην ανθοδέσμη που έπιασε.

Πάντως φέτος, η ίδια επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με μια μεγάλη αλλαγή αφού για πρώτη φορά θα λέει «καλησπέρα» αντί για «καλημέρα». Το Πάμε Δανάη! θα ξεκινάει στις 13.40, ενώ μαζί με την παρουσιάστρια θα είναι οι Άρης Καβατζίκης, Γιώργος Κρικοριάν και Μαρία Ένεζλη.

https://www.instagram.com/p/C_z8tc-s-m2/
DPG Network