Survivor: Εκατερίνα και Χριστιάνα συμμαχούν και η «εκδίκηση των ξανθών» ενθουσίασε το κοινό

Γεωργία Βλαχοπούλου

Οι ομάδες τους τις ψήφισαν ως μη έμπιστες κι εκείνες συμμάχησαν για να βρουν πιο γρήγορα τα τοτέμ ασυλίας.

Το φετινό Survivor έχει πολλές ανατροπές και ήδη φαίνεται πόσο διαφορετικό είναι από τα προηγούμενα. Αυτή τη μία βδομάδα και κάτι που προβάλλεται, όχι μόνο έχουμε δει διαφορετικές ομάδες από αυτές που είχαμε συνηθίσει (όχι Διάσημοι και Μαχητές αλλά Τίγρεις και Αετοί), αλλά και διαφορετικά αγωνίσματα και πολλούς νέους κανόνες που ευνοούν το κομμάτι της στρατηγικής.

Η μεγάλη αδικία με τα αδέρφια στο Survivor έκανε το X να ξεσπάσει - Πλήρης στήριξη στον Απόστολο

Ήδη οι δύο φυλές - όπως ονομάζονται οι ομάδες φέτος - έχουν από έναν αρχηγό, ενώ η πρώτη παίκτρια που είχε ψηφιστεί για να αποχωρήσει, η Εκατερίνα Λιντβίνοβα, επέστρεψε στην ομάδα της, τους Αετούς, αφού παρέμεινε μια βδομάδα στο νησί της εξορίας μαζί με άλλους 5 παίκτες.

Η προσθήκη της αδερφής της Παρασκευής στις Τίγρεις

Πέρα από την Εκατερίνα που μπήκε ξανά στο παιχνίδι, στην ομάδα από την οποία είχε αποχωρήσει, μπήκαν κανονικά πλέον για να παίξουν στο Survivor και άλλα τέσσερα άτομα ανάμεσά τους η Μαίρη, η αδερφή της Βίκυς Πετεινάρη από τους Αετούς και η Μαρία, η αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη.

Όπως ήταν φυσικό οι δυο αδερφές ενσωματώθηκαν στις ομάδες που βρίσκονταν οι αδερφές τους, ενώ σε κάθε ομάδα μπήκε και από ένας άντρας - στους Αετούς ο Μιχάλης Κονδυλάς και στις Τίγρεις ο Βλαδίμηρος Σιήκης.

Στην κίτρινη ομάδα ωστόσο, προστέθηκε και η Χριστιάνα Γρηγοράσκου, καθώς είχαμε την οικειοθελή αποχώρηση της στρατιωτικού.

Η ψηφοφορία για τον μη έμπιστο και η διαπραγμάτευση

Το γεγονός ότι μπήκε η Χριστιάνα στην ομάδα που είναι οι Τίγρεις δεν χαροποίησε καθόλου την Παρασκευή Κερασιώτη, καθώς έμαθε σίγουρα πως η αδερφή της, η Μαρία, είχε δεχθεί άσχημη συμπεριφορά από τη συγκεκριμένη παίκτρια όσο βρίσκονταν στο νησί της εξορίας, όπως είχαμε δει.

Αντίστοιχα και η επιστροφή της Εκατερίνας δεν έχει χαροποιήσει τους Αετούς, οπότε δεν ήταν περίεργο για τους τηλεθεατές που οι παίκτες των δύο ομάδων ψήφισαν την Χριστιάνα και την Εκατερίνα ως μη έμπιστες.

Για πρώτη φορά βλέπουμε αυτού του είδους την ανοιχτή ψηφοφορία στο συγκεκριμένο παιχνίδι κι αυτό ήταν κάτι που δημιούργησε ενδιαφέρον στο κοινό.

Οι δύο μη έμπιστες στη συνέχεια βρέθηκαν στη σκηνή της διαπραγμάτευσης (το μέρος όπου είχαν βρεθεί και οι δύο αρχηγοί των φυλών πριν από λίγες μέρες) κι εκεί είδαμε το highlight της βραδιάς, αφού οι δύο παίκτριες έπρεπε να διαλέξουν αν θα πάρουν για την ομάδα τους μερικά σάντουιτς ή αν θα κρατήσουν για τον εαυτό τους κάποια γράμματα τα οποία θα τις βοηθήσουν να βρουν τα τοτέμ ασυλίας, τα οποία φέτος θα βρίσκονται διάσπαρτα σε κάθε παραλία.

Φυσικά οι δυο τους καταλαβαίνοντας πως οι συμπαίκτες τους δεν τις θέλουν στην ομάδα, κράτησαν τα γράμματα και συμφώνησαν να πουν πως έπρεπε να διαλέξουν ανάμεσα σε φαγητό και στο να φύγει κάποιος συμπαίκτης τους.

Κάπως έτσι, η «εκδίκηση των ξανθών» αποθεώθηκε στο X.

Η Χριστιάνα πάντως, φαίνεται πολύ έτοιμη να παίξει το παιχνίδι και ήδη έκανε καλή εντύπωση στο κοινό που θέλει να δει λίγη δράση και λίγη έξυπνη στρατηγική.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης