«Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα»: Τα πρώτα λόγια της Μαρινέλλας και η απόφαση της κόρης της

«Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα»: Τα πρώτα λόγια της Μαρινέλλας και η απόφαση της κόρης της
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Η Μαρινέλλα δίνει την πιο γενναία μάχη: Η κατάσταση της υγείας της και η απόφαση της κόρη της.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια λιποθύμησε στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού τη στιγμή που τραγουδούσε την Τετάρτη το βράδυ. Από τότε νοσηλεύεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο και παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Η Μαρινέλλα δίνει μια μεγάλη μάχη με τη ζωή, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη και προσπαθεί να βγει νικήτρια.

«Προσευχόμαστε για σένα»: Η Μαρινέλλα στα μηνύματα επωνύμων και του κόσμου που την λατρεύει

Η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας

Το πρώτο επικίνδυνο 24ώρο πέρασε και πλέον όλοι αναμένουν για την καλύτερη δυνατή έκβαση. Η Μαρινέλλα, παρά το γεγονός ότι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, δεν είναι διασωληνωμένη και ανταποκρίνεται στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει.

Τα επόμενα 24ωρα παραμένουν εξίσου κρίσιμα, με τους γιατρούς να ελπίζουν ότι θα υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλο και η μεγάλη τραγουδίστρια θα αποφύγει το χειρουργείο. Σύμφωνα με τα τελευταία νέα, η υγεία της Μαρινέλλας φαίνεται να βελτιώνεται.

«Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα» ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της, ενώ της ψέλλισε στίχους από τα τραγούδια της, με βάση όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Μαρινέλλα επικοινωνεί με το περιβάλλον της.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, η Μαρινέλλα εξακολουθεί να δίνει μάχη για τη ζωή της μέσα από την ΜΕΘ γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου στο Μαρούσι.

«Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάστασή της είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Έχει επικοινωνία με το περιβάλλον αλλά λαμβάνει ισχυρή αγωγή. Το θετικό είναι ότι ο οργανισμός της ανταποκρίνεται στην πρώτη θεραπευτική αγωγή που λαμβάνει και για αυτό τον λόγο έχει αποφύγει και την διασωλήνωση. Σε τέτοιες περιπτώσεις μεγάλος παράγοντας είναι η ηλικία, όπως λένε οι γιατροί. Η αποψινή νύχτα και τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την πορεία υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας» τόνισε δημοσιογράφος του OPEN για την υγεία της Μαρινέλλας.

Μόνο σεβασμός για τη Μαρινέλλα: Το βίντεο που πυροδότησε αντιδράσεις και τα σχόλια στα social media

Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλευρό της η κόρη της, Τζωρτίνα και η εγγονή της, ενώ στην Ελλάδα επιστρέφει και ο εγγονός της. Για μερικές ώρες και για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια της Μαρινέλλας, ο Αντώνης Ρέμος με τη σύζυγό του, καθώς και η Μπέττυ Μαγγίρα βρέθηκαν στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται η καλλιτέχνιδα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες και όπως δήλωσε και η κυρία Παγώνη στο «Happy Day» και στο «Buongiorno», η κόρη της μεγάλης ερμηνεύτριας συζήτησε με τον νευροχειρουργό και αποφασίστηκε να μην προχωρήσουν σε κάποια χειρουργική επέμβαση, καθώς - όπως ανέφερε - ο οργανισμός της θα μπορούσε να επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο και να μην αντέξει η καρδιά της.

Από την πλευρά της, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, εξήγησε πόσο σημαντικό είναι να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα 24ωρα για να αποφασιστούν οι επόμενες κινήσεις των γιατρών.

Η στήριξη των συναδέλφων της είναι συγκινητική

Από την πρώτη στιγμή, σπουδαίοι καλλιτέχνες και διάσημοι Έλληνες έκαναν μεταξύ άλλων αναρτήσεις, ευχόμενοι να επιστρέψει γρήγορα κοντά μας η Μαρινέλλα. Ανάμεσά τους, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Άννα Βίσση έχουν δημοσιεύσει τις δικές τους αναρτήσεις και έχουν στείλει από ένα όμορφο μήνυμα.

Ο Πασχάλης Τερζής μίλησε στη Super Κατερίνα για τη Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στο Ηρώδειο. «Είχα φίλους που ήταν στο Ηρώδειο. Χθες το βράδυ το έμαθα. Μου είπαν αυτά που ξέρει όλος ο κόσμος. Ανησυχήσαμε όλοι, της ευχόμαστε περαστικά. Εγώ πιστεύω ότι είναι παλικάρι και θα βγει γερή να είναι κοντά μας» είπε ο ίδιος.

Η Ελένη Δήμου μίλησε επίσης στην ίδια εκπομπή για τη Μαρινέλλα, δείχνοντας τη συγκίνησή της.

«Τη Μαρινέλλα τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Τη γνωρίζω σαν άνθρωπο, σαν φίλη, σαν συνεργάτη, σαν τραγουδίστρια. Όλο αυτό το πράγμα που αποπνέει η Μαρινέλλα… Είναι μια σπουδαία, σπουδαία σε όλα της! Λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ, πραγματικά πάρα πολύ. Έχω σοκαριστεί και εγώ, όπως όλοι μας.

Δεν ήμουν στο Ηρώδειο γιατί ήμουν εκτός Αθηνών. Ο σύζυγός μου μου μετέφερε την είδηση. Πραγματικά σοκαρίστηκα και είπα «δεν είναι δυνατόν»! Δεν το πίστευα. Είδα και εγώ το βίντεο, δυστυχώς, για να σιγουρευτώ ότι πραγματικά ισχύει, γιατί στην εποχή μας και με το AI (Αrtificial intelligence), όλα μπορούν να συμβαίνουν και ήθελα να είμαι σίγουρη. Δεν σας κρύβω ότι πραγματικά έχω σοκαριστεί.

Οι ευχές όλων μας είναι να το ξεπεράσει. Είναι πολύ εγωιστικό να ζητάμε από την Μαρινέλλα να παραμείνει αρχηγός και δυναμική και να ξαναγυρίσει το τραγούδι. Εάν της το επιτρέπει υγεία της, όχι για τα δικά μας θέλω, γιατί η ίδια έχει ανθρώπους που την αγαπάνε, έχει κόρη έχει εγγόνι, έχει τους συγγενείς της. Πρώτα απ’ όλα να είναι καλά και ας αφήσουμε το «να γυρίσει, να την ξαναδούμε». Να την ξαναδούμε να έχει υγεία», δήλωσε.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συναυλία που πραγματοποίησε στο θρυλικό Royal Albert Hall του Λονδίνου μίλησε για την αγαπημένη όλων Μαρινέλλα και της αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια που ερμήνευσε.

DPG Network