Στην πρώτη δήλωση του Χρήστου Μάστορα υπερίσχυσε η αγάπη του για την Μαρινέλλα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην πρώτη δήλωση του Χρήστου Μάστορα υπερίσχυσε η αγάπη του για την Μαρινέλλα

Πολλοί περίμεναν κάποια ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα ή κάποια δήλωση για την Μαρινέλλα, μετά και τη λήξη της συνεργασίας τους στο Ηρώδειο και ο ίδιος σήμερα το πρωί έδωσε το δικό του μήνυμα.

Το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης συναυλίας της στο Ηρώδειο, η Μαρινέλλα λιποθύμησε στη σκηνή μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Απο τότε όλη η χώρα είναι στο πλευρό της περιμένοντας τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της.

Παρότι πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να στείλουν τη θετική τους ενέργεια στην γυναίκα «μύθο» του ελληνικού πενταγράμμου με μια ανάρτησή τους στα social media ή με μια δήλωσή τους, η αντίδραση ωστόσο που όλοι περίμεναν ήταν αυτή του Χρήστου Μάστρορα, λόγω των εξελίξεων της συνεργασίας του με την Μαρινέλλα, που είχαν προηγηθεί του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Η πρώτη δήλωση του Χρήστου Μάστορα για την Μαρινέλλα μετά τα όσα έχουν ακουστεί

«Οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι με την κυρία Μαρινέλλα αυτή τη στιγμή. Είναι σοβαρή η κατάσταση και ελπίζουμε όλο αυτό να είναι ένα κακό όνειρο και να ξυπνήσουμε από αυτό», είπε αρχικά ο Χρήστος Μάστορας στις κάμερες των εκπομπών που βράθηκαν στο αεροδρόμιο για να τον συναντήσουν.

Ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES αναχωρούσαν για την Κύπρο και τις δύο συναυλίες που έχουν να δώσουν, όμως όπως ήταν λογικό χωρίς την ανεβασμένη διάθεση που θα είχαν υπό άλλες συνθήκες.

Οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν εκεί ρώτησαν επίσης, τον Χρήστο Μάστορα και για τα όσα συνέβησαν στην συνεργασία του με την Μαρινέλλα, αφού υπό κανονικές συνθήκες μαζί με τον Αντώνη Ρέμο στο πλευρό της στο Ηρώδειο θα ήταν και εκείνος.

Αυτή η συνεργασία ωστόσο, ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, λόγω προβλήματος υγείας του τραγουδιστή, όπως είχαμε δει μέσα από story του.

«Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία!», είχε γράψει.

mastoras.jpg

Η φημολογία που ακολούθησε ήθελε την Μαρινέλλα να έχει δυσαρεστηθεί με τον τραγουδιστή, ενώ η αλλαγή της αφίσας της συναυλίας, έχοντας τελικά μόνο εκείνη και τον Αντώνη Ρέμο, πυροδότησε περισσότερο τα όσα λέγονταν για την μεταξύ τους σχέση.

Ο 37χρονος τραγουδιστής λοιπόν, λειτουργώντας με την ωριμότητα που απαιτεί η περίσταση δεν θέλησε να απαντήσει σε αυτού του είδους τις ερωτήσεις, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτό που έχει σημασία, στο να πάνε όλα καλά στην υγεία της Μαρινέλλας.

Νομίζω ότι πρέπει να σεβαστούμε την κατάσταση και να μην κάνουμε κουτσομπολιό αυτή τη φορά, σας παρακαλώ πάρα πολύ, ειλικρινά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ αφάνταστα και έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ.

https://www.instagram.com/p/C58QBELNaxt/

Η αδερφή της Μαρινέλλας για την κατάσταση της υγείας της

Η ενημέρωση για την υγεία της Μαρινέλλας είναι συνεχής.

Το πρώτο κρίσιμο 24ώρο πέρασε και πλέον όλοι περιμένουν την καλύτερη δυνατή έκβαση. Η Μαρινέλλα, παρά το γεγονός ότι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, δεν είναι διασωληνωμένη και ανταποκρίνεται στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει.

Απ' ότι φαίνεται η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται, ενώ δείχνει να έχει επαφή με το περιβάλλον, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του, αποκαλύπτοντας πως τα πρώτα λόγια της Μαρινέλλας στην κόρη της ήταν πως δεν ήρθε η ώρα της ακόμη.

«Δεν ήρθε η ώρα μου ακόμα»: Τα πρώτα λόγια της Μαρινέλλας και η απόφαση της κόρης της

Η αδερφή της Μαρινέλλας, πάντως, η Λούλα Γρηγοριάδη (σ.σ έχει το επίθετο του συζύγου της ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή), μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας της Μαρινέλλας είναι καλύτερα τώρα.

Η Μαρινέλα έχει πολύ καλή σχέση με την αδερφή της, η οποία είναι και η καλύτερη της φίλη. Οι δυο τους μένουν σχεδόν μαζί, εδώ και χρόνια, αφού τις χωρίζει μόνο ένας όροφος, ενώ περνούν πολλές στιγμές από την καθημερινότητά τους παρέα πηγαίνοντας σε πρεμιέρες θεάτρου και γενικά κάνοντας διάφορες εξόδους.

DPG Network