Joan Ciccone: Η μητριά της Madonna έφυγε από τη ζωή στα 81 της χρόνια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Joan Ciccone: Η μητριά της Madonna έφυγε από τη ζωή στα 81 της χρόνια
https://www.instagram.com/p/C_dwSffSYt0/?hl=el&img_index=1

Η Joan Ciccone παντρεύτηκε τον μπαμπά της Madonna, άφοτου εκείνος έχασε τη σύζυγό του από καρκίνο. Η pop star ωστόσο, έχει παραδεχθεί πως δεν της άρεσε αυτή η αλλαγή στη ζωή της.

Όπως έγινε σήμερα (27/9) γνωστό, η θετή μητέρα της Madonna, Joan Ciccone, πέθανε την Τρίτη (24/9) μετά από τη μάχη της με μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου.

Η Madonna σε μια σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά της ζει την απόλυτη Dolce Vita στην Ιταλία

Η είδηση του θανάου της 81χρονης - η οποία ήταν παντρεμένη με τον γνωστό τραγουδιστή Silvio Ciccone, μπαμπά της pop star - έγινε μέσα από μια ανάρτηση στο διαδίκτυο που έγραφε:

«Η Joan Clare Ciccone πέθανε ειρηνικά νωρίς το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου 2024, μετά από μια σύντομη συνάντηση με έναν πολύ επιθετικό καρκίνο. Η οικογένεια και οι φίλοι της θα της λείψουν τρομερά, τις ζωές των οποίων εμπλούτισε με τον ενθουσιασμό, τη χαρά και την αγάπη.

Έλαβε ιδιαίτερη χαρά από τα εγγόνια της αργότερα στη ζωή της και η ζοφερή πρόγνωση του καρκίνου την έκανε να λυπάται που δεν θα τα έβλεπε να παντρεύονται και να κάνουν δικά τους παιδιά»».

Η Joan παντρεύτηκε τον Silvio το 1966 μετά τον θάνατο της πρώτης του συζύγου, της μαμάς της Madonna. Πήρε το επίθετό του και ανέλαβε τα έξι τους παιδιά, από τα οποία τα τρία ήταν αυτά που έκαναν μαζί, συμπεριλαμβανομένου ενός γιου που πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του.

Η -όχι και τόσο καλή- σχέση της Madonna με την μητριά της

Η μητέρα της Madonna πέθανε το 1963 μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού, όταν η pop star ήταν πέντε ετών. Πόλύ αργότερα η ίδια παραδέχτηκε ότι είχε μια δύσκολη σχέση με τη θετή της μητέρα.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο talk show του Larry King το 2002, η Madonna εξήγησε ότι πάλευε να δεχτεί την αλλαγή στη ζωή της μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Είπε: «Είχα στιγμές χάους και μερικές φορές υπέφερα. Η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν μικρή και αυτό ήταν λίγο δύσκολο για μένα. Ο πατέρας μου [με μεγάλωσε] και τελικά η θετή μητέρα μου. Ειλικρινά δεν αποδέχτηκα τη θετή μητέρα μου, όταν μεγάλωνα.

Εκ των υστέρων, νομίζω ότι ήταν πολύ δύσκολο γι' αυτήν. [προσπαθούσε]…Είμαι πολύ κοντά με τον πατέρα μου και δεν ήθελα να δεχτώ την αλλαγή στη ζωή μου».

https://www.instagram.com/p/C9DNjpZO2wT/

Το 2015 η Madonna είχε δηλώσει στο Rolling Stone ότι όταν ήταν νεότερη, «δεν είχε καμία σχέση» με την Joan και επομένως δεν είχε «κανένα πρότυπο».

Παρ’ όλα αυτά δεν γνωρίζουμε αν οι δυο γυναίκες τελικά είχαν βρει έναν τρόπο με το πέρασμα του χρόνου να έρθουν πιο κοντά.

DPG Network