Survivor: H αποχώρηση των αδερφών Κερασιώτη αποκάλυψε την στρατηγική του Νίνο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: H αποχώρηση των αδερφών Κερασιώτη αποκάλυψε την στρατηγική του Νίνο

Η Παρασκευή Κερασιώτη αποχώρησε οικειοθελώς, η αδερφή της όμως η Μαρία αποχώρησε μετά το συμβούλιο και την ψήφο του Νίνο.

Αλλιώς τα περιμέναμε τα πράγματα στο επεισόδιο της Παρασκευής (27/9) για τις δύο φυλές του φετινού Survivor κι αλλιώς τα είδαμε.

Η Εκατερίνα από τους Αετούς και η Χριστιάνα από τις Τίγρεις σίγουρα ξέραμε πως θα είχαν πρόβλημα σε περίπτωση που έχανε η ομάδα τους τον αγώνα ασυλίας και έπρεπε να πάνε σε ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor: Η παγίδα της Χριστιάνας στην Εκατερίνα και η διαφωνία για την Μαρία Κερασιώτη

Οι δυο παίκτριες μάλιστα, σου θυμίζω πως είχαν ψηφιστεί ως οι «μη έμπιστες» για τη φυλή τους και αυτό τις έστειλε στη σκηνή της διαπραγμάτευσης και τα πολύτιμα γράμματα που θα τις βοηθούσαν να βρουν το τοτέμ ασυλίας που βρισκόταν στην παραλία τους, κάτι που και για τις δύο ήταν πολύ σημαντικό.

Το τοτέμ ασυλίας και η οικειοθελής αποχώρηση της Παραασκευής

Το τοτέμ ασυλίας το βρήκε τελικά η Χριστιάνα και μάλιστα, αντί να το κρατήσει σαν το «κρυφό» της χαρτί, το είπε στην ομάδα της.

Οι Τίγρεις μαθαίνοντας για το τοτέμ ατομικής ασυλίας της Χριστιάνας σίγουρα προβληματίστηκαν για το ποιον θα ψηφίσουν σε περίπτωση που χάσουν.

Πριν το αγώνισμα για την ασυλία, ωστόσο αποχώρησε οικειοθελώς η Παρασκευή Κερασιώτη, που είχαμε γνωρίσει από το GNTM, για προσωπικούς της λόγους, όπως είπε στον Γιώργο Λιανό.

«Σήμερα είμαι πάρα πολύ καλά αλλά χθες δεν ένιωθα και πάρα πολύ καλά, οπότε χρειάστηκε να μεταφερθώ στο νοσοκομείο. Νομίζω πως έχουν καταλάβει όλοι οι παίκτες εδώ και λίγες ημέρες ότι δεν είμαι και πάρα πολύ καλά. Για δικούς μου, προσωπικούς, λόγους θα χρειαστεί να σταματήσω και να γυρίσω πίσω. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ, εδώ και πολύ καιρό, αλλά κάτι δικό μου προσωπικό δεν με αφήνει να συνεχίσω την πορεία μου στο παιχνίδι. Οπότε σήμερα θα χαιρετήσω όλους τους παίκτες και θα τους περιμένω έξω», είπε η Παρασκευή, τονίζοντας επίσης στους συμπαίκτες της να προσέχουν την αδερφή της, την Μαρία, με τον Νίνο να την διαβεβαιώνει πως αυτό θα κάνουν.

Η στρατηγική ψήφος του Νίνο που «έπιασε» τόπο και η αποχώρηση της Μαρίας Κερασιώτη

Να αποχωρήσουν την ίδια μέρα από την ίδια ομάδα αδέρφια ή ζευγάρι δεν είχαμε ξαναδεί, αλλά να που για όλα υπάρχει πρώτη φορά ακόμα και στο Survivor.

Μπορεί η Παρασκευή Κερασιώτη να είπε στην ομάδα της να προσέχει την αδερφή της, όμως ο Νίνο Νικολαΐδης φαίνεται πως «ξεχάσε» την υπόσχεσή του και με την πρώτη ευκαιρία έστειλε την Μαρία Κερασιώτη στη διαδικασία αποχώρησης.

Οι Τίγρεις έχασαν τον αγώνα ασυλίας κι έτσι έπρεπε να πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφιστούν. Εκεί η Χριστιάνα πιστεύοντας πως οι συμπαίκτες της θα την είχαν ψηφίσει προς αποχώρηση - ακραία σκέψη αν υπολογίσουμε ότι είχε αποκαλύψει πως έχει βρει το τοτέμ - έκανε χρήση της ατομικής ασυλίας που είχε βρει.

Οι συμπαίκτες της ωστόσο, από την κάλπη έβγαλαν υποψήφιους την Γεωργία και τον Βλαδίμηρο.

Οι διακοπές της Σοφιάνας Αβραμάκη του Survivor έκλεισαν στην αγκαλιά του Φίλιππου Κούρκουλου

Από την ατομική ασυλία που είχε κερδίσει ο Νίνο, έπρεπε να ψηφίσει ακόμα έναν παίκτη από την ομάδα του προς αποχώρηση. Λόγω του ότι οι Τίγρεις υστερούν στο αντρικό κομμάτι, ήταν λογικό να μην ψηφίσει κάποιον ακόμη άντρα.

Από την άλλη ο ίδιος, ενώ είχε κι άλλες επιλογές για το ποια παίκτρια μπορούσε να ψηφίσει - τη Φοίβη - για παράδειγμα, έδωσε στον «τάκο» την Μαρία Κερασιώτη.

Εκείνη τελικά δεν τα κατάφερε στη μονομαχία, απέναντι στην Γεωργία και τον Βλαδίμηρο και αποχώρησε λίγες μόνο ώρες αφότου αποχώρησε η αδερφή της, η Παρασκευή.

Αν και το κοινό χάρηκε με αυτή την έκβαση καθώς τόσο η Μαρία όσο και η Παρασκευή είχαν μονοπωλήσει το ριάλιτι επιβίωσης μιλώντας κυρίως για την οικογένειά τους και την απώλεια του μπαμπά τους και όχι λόγω των αγωνιστικών τους ικανοτήτων,

η ψήφος του Νίνο για πολλούς θεωρήθηκε στρατηγική.

Σύμφωνα με το κοινό ο ίδιος είδε πως ξαφνικά η δική του «παρέα» μετά την αποχώρηση και της Παρασκευής άρχισε να μειώνεται και θέλοντας να δείξει ένα καλό πρόσωπο στον Γιάννη, τον αρχηγό της ομάδας - ο οποίος είχε μετανιώσει που έφερε στις Τίγρεις την Μαρία Κερασιώτη - «θυσίασε» την αδερφή της Παρασκευής.

Άλλοι βέβαια, βρήκαν την κίνηση του Νίνο πιο αθώα, πιστεύοντας ότι απλά ήθελε να πράξει το δίκαιο χωρίς να σκέφτεται φιλίες εκείνη την ώρα.

DPG Network