Ο Τσουρός καλωσόρισε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη Μόργκαν κι εκείνη μίλησε για το καλύτερο καλοκαίρι της

Ο Τσουρός καλωσόρισε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη Μόργκαν κι εκείνη μίλησε για το καλύτερο καλοκαίρι της
NDP Photo Agency

Νέα σεζόν και για την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και η νιόπαντρη Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεκίνησε με μεγάλες κουβέντες για την προσωπική της ζωή.

Πρεμιερών συνέχεια και σήμερα με τον Κώστα Τσουρό και την τηλεοπτική του παρέα να παίρνουν τη σκυτάλη για την πρώτη εκπομπή της σεζόν.

Ο δημοσιογράφος καλωσόρισε τον κόσμο και με ανυπομονησία στράφηκε στην ομάδα του στην οποία και φέτος βλέπουμε τη Νόνη Δούνια, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τη Δέσποινα Τσόκου και τον Πάνο Κατσαρίδη ενώ προστέθηκε ακόμη ένα άτομο, ο Αλέξανδρος Πρίφτης.

23.jpg

«Καλησπέρα σας. Καλώς ήρθατε στο Ακόμα δεν είδες τίποτα season 2. Είμαστε εδώ μαζί σας και μας λείψατε πάρα πολύ. Ξέρω ότι σας έχουμε λείψει κι εσείς και ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Με την ανυπομονησία που είχατε εσείς είχαμε κι εμείς. Φέτος ακόμα περισσότερο θέλαμε να έρθουμε, να κάνουμε παρέα τα μεσημέρια του Σαβ/κου, όπως εμείς ξέρουμε. Θα ενημερωθείτε και θα διασκεδάστε μαζί μας. Θα περάσουμε πολύ ωραία αυτή τη σεζόν. Εμείς εδώ δουλεύουμε για εσάς κι όχι για εμάς» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Από τον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έλειπε η «αδερφή» της και πρώην έρωτας ενός survivor

Κυρίες και κύριοι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη Μόργκαν

Πηγαίνοντας στον καναπέ να συναντήσει τους συνεργάτες του, ο Κώστας Τσουρός μίλησε με τον καθένα ξεχωριστά, έτσι για δυο κουβέντες, ενώ στην αρχή εξέφρασε την έκπληξή του καθώς είδε την Ευρυδίκη συγκινημένη με τα όσα είχε πει εκείνος νωρίτερα.

«Έλα Παναγία μου. Τι κλαις χριστιανή μου; Ούτε στον γάμο σου δεν συγκινήθηκες», της είπε χαρακτηριστικά ο Τσουρός, όμως η συζήτηση αυτή είχε και συνέχεια.

Αφού μίλησε με τη Νόνη Δούνια, τη Δέσποινα Τσόκου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, ο παρουσιαστής στράφηκε προς την Ευρυδίκη την οποία προσφώνησε Ευρυδίκη Βαλαβάνη Μόργκαν και την προειδοποίησε πως «αυτά για τον γάμο σου θα τα ξαναπούμε».

«Αυτό φοβάμαι», αστειεύτηκε η νιόπαντρη Ευρυδίκη, ενώ το μόνο που θέλησε να πει σε αυτή τη φάση ήταν το εξής: «Πέρασα το ομορφότερο καλοκαίρι της ζωής μου». Και δε χρειάστηκε να πει κάτι άλλο.

Ο γάμος με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν παντρεύτηκαν το καλοκαίρι στην Κρήτη, σε έναν γάμο που, όπως αποκάλυψε, εκ των υστέρων η νύφη, σχεδιαζόταν όλο τον προηγούμενο χρόνο.

https://www.instagram.com/reel/C_dINFWsk59/

«Το πήρατε χαμπάρι μια βδομάδα πριν. Έναν χρόνο πριν εγώ οργάνωνα τον γάμο μου σιγά σιγά. Δεν είχε μαθευτεί τίποτα. Ήταν ένας πάρα πολύ κλειστός γάμος, ήταν 80 άτομα. Είχα να στήσω 8 τραπέζια. Ήταν άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης μου. Οι καλεσμένοι το έμαθαν μετά το Πάσχα» αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Όσον αφορά την πρόταση γάμου, η Ευρυδίκη δήλωσε πως έγινε μέσα σε μία σκηνή ενώ έκαναν κάμπινγκ στα Χανιά.

«Η πρόταση γάμου ήρθε ξαφνικά, δεν το περίμενα. Ήρθε μέσα σε μια σκηνή, γιατί κάναμε ελεύθερο κάμπινγκ. Ήταν σε παραλία στην Κρήτη. Η Κρήτη είναι το μέρος που μας ένωσε», ενώ ανέφερε πως η πρόταση συνοδεύτηκε από μονόπετρο.

DPG Network