H Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στο TikTok και οι fans παρατήρησαν το βίντεο που έχει ήδη επιβεβαιωθεί

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέστρεψε στο TikTok και οι fans παρατήρησαν το βίντεο που έχει ήδη επιβεβαιωθεί

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε ένα νέο χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok της από την ημέρα του γάμου της, αλλά όλοι θυμήθηκαν το βίντεο που είχε «προβλέψει» πως θα παντρευτεί.

Την 1η του Σεπτέμβρη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Morgan (Μόργκαν) ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην αγαπημένη τους Κρήτη, παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών.

Γάμος Βαλαβάνη - Morgan: Η μπομπιονιέρα, το πάρτι στην άμμο και οι καλεσμένοι που ξεχώρισαν

Μπορεί οι δυο τους τα τελευταία 2 χρόνια που ήταν ζευγάρι να μην έκαναν κοινές αναρτήσεις θέλοντας να προστατέψουν την προσωπική τους ζωή, ωστόσο από τη στιγμή που παντρεύτηκαν έχουν μοιραστεί αρκετά στιγμιότυπα στο Instagram από την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

«Μία μέρα ακριβώς όπως την είχαμε ονειρευτεί.
Μία μέρα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας.
Μία μέρα γεμάτη από τους στενούς ανθρώπους μας, εκείνους που θα μας συντροφεύουν στην κοινή μας πορεία», έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

https://www.instagram.com/reel/C_dINFWsk59/

Η επιστροφή στο TikTok και το βίντεο με την πρόβλεψη του γάμου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε παράλληλα, και στο TikTok ένα χιουμοριστικό βίντεο από την ώρα που πήγαινε στην εκκλησία, στο οποίο αναρωτιόταν αν πρέπει να πάει ή όχι στην πιο σημαντική συνάντηση με τον σύντροφό της, γράφοντας τελικά στη λεζάντα της ανάρτησής της «Ήρθα», απευθυνόμενη στον Γρηγόρη Morgan.

Αυτό το βίντεο βέβαια, για τους πιο παρατηρητικούς έτυχε να είναι δίπλα σε ένα άλλο βίντεο που είχε δημοσιεύσει η ίδια, τον Απρίλιο του 2023 κάνοντας ένα challenge από αυτά που υπάρχουν στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο σου έλεγε τι θα συμβεί στη ζωή σου τα επόμενα χρόνια.

Αυτά λοιπόν, που όπως θα δεις έδειξε το φίλτρο για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν πως το 2024 θα γνωρίσει τον έρωτα, το 2025 θα παντρευτεί και το 2026 θα αποκτήσει παιδιά.

Στο βίντεο γάμου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, η πιο συγκινητική αγκαλιά έγινε με τον άντρα της ζωής της

Η ίδια τότε είχε γράψει στη λεζάντα «Ραφτείτε» θέλοντας να διακωμωδήσει αυτό το αποτέλεσμα. Η ζωή όμως, είναι απρόβλεπτη και να που είτε τυχαία είτε και όχι συνέπεσε με αυτές τις προβλέψεις, με τη μόνη διαφορά ότι όλα έγιναν έναν χρόνο νωρίτερα απ' αυτά που είχε προβλέψει το φίλτρο.

Άραγε, σύμφωνα με αυτό το φίλτρο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Morgan θα αποκτήσουν σύντομα απογόνους;

Φυσικά, αυτό είναι στη διάθεση κάθε ζευγαριού και δεν πρέπει να αφορά κανένα μας.

Το σίγουρο είναι πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μorgan έχουν βρει την ευτυχία ο ένας στο πρόσωπο του άλλου και αυτό ήταν κάτι που κατάλαβαν και όσοι είδαν πλάνα από τον γάμο τους.

Screenshot-(1394)_LI.jpg