Η Μαρία Σολωμού εξήγησε τη σχέση της με τον Mente Fuerte και η Σίσσυ Χρηστίδου «κάηκε» κανονικά

Η Μαρία Σολωμού εξήγησε τη σχέση της με τον Mente Fuerte και η Σίσσυ Χρηστίδου «κάηκε» κανονικά

Η συζήτηση της Μαρίας Σολωμού με τη Σίσσυ Χρηστίδου έφτασε, μοιραία, και στον Mente Fuerte αλλά ως προς το συμπέρασμα που βγήκε δεν είμαστε σίγουροι - ούτε και η Σίσσυ Χρηστίδου μάλλον.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν το πρωί του Σαββάτου, 28 Σεπτεμβρίου η Μαρία Σολωμού και η συζήτηση, στράφηκε, όπως ήταν αναμενόμενο και στα προσωπικά της και η εξέλιξη ήταν, για ακόμη μία φορά, όπως ακριβώς τη φαντάζεσαι.

Πολύ όμορφη και λαμπερή, η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας ένα λευκό κοστούμι με λευκό τοπάκι ενώ το φρέσκο της πρόσωπο πρόδιδε την εσωτερική ηρεμία της στα σίγουρα.

Η Σίσσυ δεν «μάσησε» τα λόγια της

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Σίσσυ Χρηστίδου γύρισε τη συζήτηση στη σχέση που (λέγεται ότι) έχει η ηθοποιός με τον Mente Fuerte και η προσέγγιση ήταν «κατά μέτωπον»:

Πάμε στον Mente Fuerte! Να σε ρωτήσω κάτι; Ποιον δουλεύετε τώρα; Μα είναι δυνατόν; Ειλικρινά ή κάνετε κάποιο παιχνίδι… Στο λέω πολύ τίμια. Δηλαδή να πω ότι δεν βγάζετε τραγούδι ο ένας για τον άλλον, δεν κάνετε συνεντεύξεις ο ένας στον άλλον, ότι δεν ανεβάζετε stories… Και μετά λέτε ότι δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι είναι αυτό τώρα; Πείτε μας ή μη μας λέτε

Η απάντηση, βέβαια ήρθε κάπως αόριστα για ακόμη μία φορά.

«Με σιγουριά θα σου πω ένα πράγμα που συμβαίνει, αγαπιόμαστε πολύ. Τον αγαπώ και με αγαπάει κι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όλα τα άλλα είναι πάρα πολύ ρευστά. Πραγματικά νοιάζομαι και νοιάζεται. Τελεία», είπε η Μαρία Σολωμού τονίζοντας πως δεν είναι κάποιο παιχνίδι που παίζουν οι δυο τους για λόγους δημοσιότητας, αλλά για ακόμη μία φορά αρνήθηκε να επιβεβαιώσει πως είναι ζευγάρι.

Όπως είπε: «Δεν είναι κανένα παιχνίδι. Είναι ακριβώς αυτό που λέω και τίποτα άλλο. Ζουμάκι δεν έχει. Μπορεί να φτιάχνουμε ώρες ώρες γιατί γουστάρουμε όταν είμαστε μαζί να ανεβάζουμε κανένα TikTok. Το κόψαμε κι αυτό. Μερικές φορές έχει τόση πλάκα που το ανεβάζει. Είμαστε πολύ φίλοι, αγαπημένοι άνθρωποι και κάνουμε παρέα όποτε μπορούμε. Δεν θα αποκαλύψω τίποτα. Θα πω ότι είμαστε πολύ συγκεκριμένοι σε αυτό που είμαστε και πολύ αγαπημένοι».

Μαρία Σολωμού - Mente Fuerte ξανά μαζί σε podcast μετά από 2 χρόνια και είπαν τι σχέση έχουν τελικά

Δεν πειστήκαμε ακριβώς, αλλά δεν πειράζει κιόλας

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι δεν είναι υποχρεωμένη, ούτε η Μαρία Σολωμού, ούτε κάποιος άλλος να εξηγεί καθετί που κάνει ή που αισθάνεται, δημόσια, ακόμη και αν φαίνεται στους περισσότερους πως η ίδια και ο Mente Fuerte εν προκειμένω αρέσκονται κάπως να προκαλούν το ενδιαφέρον. Μπορεί και να είναι έτσι. Και πάλι, όμως, το λένε, αγαπιούνται πολύ, το διασκεδάζουν και κάνουν ότι τους έρχεται στο κεφάλι. Μέχρι εκεί θέλουν να λένε, μέχρι εκεί ακούμε κι εμείς.

Πάμε παρακάτω.

DPG Network