Το πάρτι έκπληξη της Μαρία Σολωμού στον Mente Fuerte, η τούρτα καρδιά και τα 82 κεράκια

Το πάρτι έκπληξη της Μαρία Σολωμού στον Mente Fuerte, η τούρτα καρδιά και τα 82 κεράκια

Η Μαρία Σολωμού στα γενέθλια του αγαπημένου της Mente Fuerte, εμφανίστηκε άκρως καλοκαιρινή σε casual look, φορώντας ένα λευκό τοπ και τζιν σορτσάκι.

Ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του πέρασε χθες Σάββατο 13 Ιουλίου ο Mente Fuerte και μαζί του είχε όλους τους αγαπημένους του φίλους αλλά και την αγαπημένη του Μαρία Σολωμού.

Ο γνωστός τράπερ χθες το βράδυ γιόρτασε τα γενέθλιά και έγινε 32 ετών. Το πάρτι έγινε στο σπίτι του και στο πλευρό του είχε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα. Φυσικά Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η Μαρία Σολωμού, η οποία του έκανε έκπληξη την τούρτα γενεθλιών του και μάλιστα σε σχήμα καρδιάς. Η ίδια ωστόσο στα κεράκια της τούρτας έβαλε πάνω τον αριθμό 82 και όχι 32 όπως είναι η πραγματική του ηλικία για να του κάνει πλάκα.

Σολωμού και Μπισμπίκης «το έζησαν» σαν έφηβοι στο live των Βανδή - Mente Fuerte και να τί ξεχώρισε

Ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία με όλους του τους φίλους μαζεμένους στο σαλόνι του σπιτιού του και στη λεζάντα έγραψε:

«Σκεφτόμουν κάτι ψαγμένο να γράψω αλλά δεν χρειάζεται… 32».

https://www.instagram.com/p/C9YM3uKsVFV/

Ο εορτάζων έσβησε τα κεράκια γελώντας που έβλεπε πάνω τον αριθμό 82 ενώ όλη η παρέα του τραγουδούσε το γενέθλιο τραγούδι. Φυσικά τα stories στο Instagram από φίλους του, που ήταν εκεί, για να του ευχηθούν από κοντά ήταν αμέτρητα.

Η Μαρία Σολωμού στα γενέθλια εμφανίστηκε άκρως καλοκαιρινή με casual look φορώντας ένα λευκό τοπ και τζιν σορτσάκι που αναδείκνυαν το υπέροχο σώμα της. Βέβαια χαρακτηριστικό της είναι πάντα το hair look της το οποίο υποστηρίζει απόλυτα.

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte δεν έχουν επιβεβαιώσει αν είναι ζευγάρι

Η ηθοποιός βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του Mente Fuerte όπως έκανε και χθες ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα ότι είναι ζευγάρι.
μάλιστα η ίδια σε συνέντευξη της είχε δηλώσει για τον Mente Fuerte

«Η σχέση μου με τον Mente Fuerte είναι ένας αστικός μύθος. Όλοι με ρωτάνε, αλλά από τη στιγμή που έχω πει ότι δεν έχω σχέση, τι συνεχίζεται αυτό τώρα; Δεν είμαι εγώ σαφής; Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι λέω; Δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου. Ό,τι θέλετε πείτε μεταξύ σας»

«Το κορίτσι είναι 25 και μας κοροϊδεύει» είπαν στη Μαρία Σολωμού- Οι διακοπές & οι πόζες με μπικίνι

Τα viral βίντεο με τον Mente Fuerte στο Tik Tok

«Κάναμε κάτι βίντεο που γελάγαμε κι εμείς που τα βλέπαμε. Μας πιάνει ζούρλα πολλές φορές και κάνουμε βλακεία. Πόση βλακεία; Εν τω μεταξύ ο κόσμος πιστεύει ότι είναι μια κατάσταση ριάλιτι, αλλά το αποφασίζουμε μαζί για το βίντεο»