Αθηνά Οικονομάκου: Το εύκολο/δύσκολο διαζύγιο, ο νέος έρωτας και ένας επόμενος γάμος

@athinao1konomakou.star

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στον Κώστα Τσουρό για το διαζύγιό της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, για τη νέα της σχέση με τον Bruno Cerella και για το νέο σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη σειρά «Έχω παιδιά» του Mega, η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα», την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου και μίλησε στον Κώστα Τσουρό και για τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή.

Σίγουρη για τον εαυτό και τις αποφάσεις της

«Δεν είναι ότι δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι για μένα, είναι ότι πλέον ξέρω να διακρίνω πιο εύκολα το τι πρέπει να με νοιάζει και τι όχι και σε τι επίπεδο», είπε η ηθοποιός προσθέτοντας πως προσπάθησε με τα χρόνια να το ξεπεράσει όλο αυτό γιατί είδε ότι δεν την βοηθούσε σε τίποτα και δεν είχε και νόημα, να προσπαθείς να κάνεις κάτι για να ικανοποιείς τους άλλους και να χαίρονται και να σε χειροκροτούν.

Ως αποτέλεσμα ψυχοθεραπείας πολλών ετών οι παραπάνω παραδοχές και η ηθοποιός δεν διστάζει να το παραδεχτεί δημόσια καθώς σήμερα νιώθει πιο σίγουρη παρά ποτέ. «Είναι πιο σημαντικό να είμαι εγώ χαρούμενη παρά όλοι οι υπόλοιποι, που δεν γνωρίζω καν», είπε μιλώντας για τα άσχημα σχόλια που δέχεται μέσω του πολύ δημοφιλούς account της στο instagram.

Το διαζύγιο ήταν και δύσκολο και εύκολο

Φυσικά μίλησε και για το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, με τον οποίο ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν ύστερα από 6 χρόνια γάμου και δύο παιδιά, τον περασμένο Απρίλιο.

«Ήταν πολύ δύσκολο το διαζύγιο. Όμως από τη στιγμή που η απόφαση πάρθηκε, και μάλιστα από κοινού με τον πρώην σύζυγό του με πολλή αγάπη και ωριμότητα, ήμουν ήρεμη και δεν κοίταξα ποτέ πίσω να πω, αν είχα κάνει κάτι άλλο διαφορετικό. Ήμουν απόλυτα σίγουρη ότι αυτή ήταν η καλύτερη απόφαση και για τους δυο μας και για τα παιδιά μας. Δεν παλατζάρισα ποτέ. Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι έκανα το σωστό και αυτό ήταν το εύκολο κομμάτι», είπε η Αθηνά Οικονομάκου.

Όσο για τον λόγο για τον οποίο δημοσιοποίησε τόσο γρήγορα μετά τον χωρισμό της τη νέα της σχέση με τον Bruno Cerrella έχει ξεκάθαρη απάντηση.

«Δεν προέκυψε, δεν ήταν τυχαίο. Δεν ήταν κατά λάθος, ήταν κατόπιν ώριμης σκέψεως. Ήταν συνειδητή απόφαση. Λογάριασα στο μυαλό μου πολλούς παράγοντες. Νιώθω πολύ ασφαλής. Ήταν κάτι που φαινόταν, επειδή ξέρω τον χώρο, αργά ή γρήγορα θα έβγαινε. Και από το να βγει με έναν τρόπο που δεν θα ήταν όπως θα ήθελα εγώ και από το να είχα όλο το κυνηγητό των δημοσιογράφων ή έξω από το σπίτι μου που θα επηρέαζε και τα παιδιά μου, ήταν μια πολύ κρίσιμη περίοδος που θεώρησα ότι θα ήταν πιο ασφαλές και πιο τίμιο από πλευράς μου να το δείξω μόνη μου. Τους κάλυψα όλους και τους το "έκαψα"κιόλας το θέμα. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο έτσι» αποκάλυψε για πρώτη φορά η Αθηνά Οικονομάκου.

Η πρώτη επίσημη φωτογράφηση της Αθηνάς Οικονομάκου και του Bruno Cerella έγινε για καλό σκοπό

«Η σχέση μου είναι σοβαρή»

«Για να βγάλω τη σχέση μου σημαίνει ότι κάτι… σημαίνει», είπε η Αθηνά Οικονομάκου μιλώντας για τον Μπρούνο Τσερέλα με τον οποίο δηλώνει φουλ ερωτευμένη όμως στο αν σκέφτεται έναν επόμενο γάμο, η απάντησή της είναι η εξής:

«Η σχέση μου με τον Μπρούνο είναι σοβαρή. Δεν σκέφτομαι τίποτα, αφήνω τα πράγματα να κυλούν και απολαμβάνω τη κάθε στιγμή της ζωή μου. Δεν είμαι αρνητική στο να ξαναπαντρευτώ, αλλά δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου».

«Πλέον είμαι πιο συνειδητοποιημένη, ήρεμη, καλά με τον εαυτό μου. Ξέρω τι θέλω, τι δε μου αρέσει. Δεν αφήνω το παρελθόν μου και τα θέματα τα άλυτα να με καθορίσουν πλέον. Αισθάνομαι ασφαλής σε αυτήν τη σχέση με τον Μπρούνο», εξήγησε στη συνέχεια στον Κώστα Τσουρό.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης