Η Angelina Jolie είχε μια φράση μόνο για τη στήριξη των παιδιών της ξανά στο κόκκινο χαλί

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Angelina Jolie έκανε μια λαμπερή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, έχοντας μαζί της τρία από τα έξι της παιδιά και ο Pax έδειξε ξανά την ουλή στο μέτωπό του ύστερα από το ατύχημα. 

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας της, Maria, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Alice Tully Hall του Lincoln Center. Η νικήτρια των Όσκαρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί, αλλά δεν ήταν μόνη της. Μαζί της ήταν τα τρία από τα έξι της παιδιά, Pax, Zahara και Maddox.

Η Angelina Jolie επέλεξε να φορέσει ένα λευκό φόρεμα που αγκάλιαζε το σώμα της, όπως και η κόρη της, Zahara, ενώ οι γιοι της φορούσαν από ένα κοστούμι ο καθένας.

Τα άλλα τρία παιδιά της Jolie, Shiloh, Vivienne και Knox - που επίσης έχει με τον Brad Pitt - έλειπαν από αυτή τη βραδιά και το κόκκινο χαλί.

Η Angelina Jolie δηλώνει ευγνώμων

Η ηθοποιός δήλωσε στο Extra ότι ένιωθε ευγνωμοσύνη που είχε την υποστήριξη των παιδιών της.

«Ξέρετε, πριν εμφανιστείς σε αυτά τα μέρη, είσαι τόσο νευρικός», είπε στο πρακτορείο. «Εκείνα [τα παιδιά] απλά μου είπαν “Ό,τι και να γίνει, μαμά, καλή τύχη και ξέρουμε πόσο σκληρά δουλεύεις και σε αγαπάμε”. Ξέρεις, απλά υπάρχει αυτή η στιγμή που οι άνθρωποι που είναι μαζί σου σού λένε, είτε πετύχεις είτε αποτύχεις, νοιάζονται για σένα».

Η Angelina Jolie στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η ίδια είπε ακόμα πως η οικογένειά της ήταν ενθουσιασμένη που θα μοιραζόταν αυτή τη βραδιά μαζί της στο Φεστιβάλ.

Ο Pax αποκαλύπτει την ουλή στο πρόσωπό του ύστερα από το ατύχημα

Αυτή είναι μία από τις φορές που ο 20χρονος Pax συνοδεύει τη μητέρα του και αποκαλύπτει την ουλή που του άφησε το ατύχημα που είχε με ηλεκτρικό ποδήλατο, νωρίτερα το καλοκαίρι.

Angelina Jolie και Pax

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Angelina Jolie και Pax αποχαιρετούν τον Καναδά. Οι πρώτες τους εμφανίσεις μετά το τροχαίο ατύχημα

Στο Φεστιβάλ του Τορόντο ήταν επίσης μαζί με τη μητέρα του και είχε δείξει για πρώτη φορά την ουλή στο μέτωπό του. Μάλιστα, απ’ όταν έγινε το ατύχημα στα τέλη Ιουλίου, η ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό του γιου της που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο ενώ δεν φορούσε κράνος κι από την άλλη ο Pax φαίενται να απολαμβάνει τη φροντίδα της μητέρας του.

«Υπέστη πολύπλοκο τραύμα και τώρα ξεκινάει ο μακρύς δρόμος της ανάρρωσης και της φυσικοθεραπείας», μοιράστηκε με το E! News στις αρχές Αυγούστου μια πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας. «Ο Pax και η Angelina είναι βαθιά ευγνώμονες για τη γρήγορη και σωτήρια δράση των πρώτων βοηθών και την εξαιρετική ιατρική φροντίδα που έλαβε».

Η Jolie ως Μαρία Κάλλας σε μια ταινία που θα συζητηθεί

Στη βιογραφική ταινία, η Angelina Jolie μεταμορφώνεται στην αείμνηστη τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας. Μέχρι στιγμής η ταινία έχει συγκεντρώσει πολύ καλές κριτικές με τη Jolie να αποθεώνεται ως Μαρία Κάλλας στις επίσημες πρεμιέρες που κάνει ανά τον κόσμο.

8 λεπτά συγκίνησης και αδιάκοπου χειροκροτήματος: Το Φεστιβάλ Βενετίας αποθεώνει την Angelina Jolie

Για να προετοιμαστεί για τον ρόλο της, η ηθοποιός πέρασε μήνες δουλεύοντας πάνω στην φωνή της στο τραγούδι - και πήρε ακόμη και την απαραίτητη βοήθεια από τους γιους της για να κατευνάσει τα νεύρα της.

«Είχα τρομερό άγχος- πέρασα σχεδόν επτά μήνες προετοιμασίας», δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της τον Αύγουστο. «Την πρώτη φορά που τραγούδησα, θυμάμαι ότι ήμουν πολύ νευρική. Οι γιοι μου ήταν εκεί και με βοήθησαν να μπλοκάρω την πόρτα [ώστε] να μην μπει κανείς άλλος μέσα, και εγώ έτρεμα».

Η ταινία του σκηνοθέτη Pablo Larraín, θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους γύρω στα τέλη Νοέμβρη και στο Netflix λίγες εβδομάδες αργότερα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης