Angelina Jolie: Το κοινό τατουάζ που έχει με την κόρη της και η σημασία του

Angelina Jolie: Το κοινό τατουάζ που έχει με την κόρη της και η σημασία του
(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Angelina Jolie, η ίδια και η κόρη της Vivienne «χτύπησαν» το ίδιο τατουάζ, το οποίο σημαίνει πολλά και για τις δυο.

Η Angelina Jolie και η κόρη της, Vivienne έχουν πλέον ένα κοινό σημάδι στο σώμα τους, για να τους θυμίζει την πρώτη επαγγελματική τους συνεργασία.

Μιλώντας στο CR Fashion Book η 49χρονη σταρ αποκάλυψε πως με τη 16χρονη κόρη της αποφάσισαν να κάνουν matching tattoos τον καιρό που δούλευαν μαζί στο μιούζικαλ του Broadway, The Outsiders, για το οποίο, μάλιστα, κέρδισαν και το βραβείο Tony για το καλύτερο μιούζικαλ της χρονιάς στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης.

2024 Tony Awards - Show

Λέξεις με ιδιαίτερη σημασία

«Χτυπήσαμε ένα "Stay Gold" μαζί με την κόρη μου, Viv όσο κάναμε το The Outsiders», αποκάλυψε η Jolie εξηγώντας πως «σημαίνει τόσα πολλά τόσο για την καθεμία ξεχωριστά όσο και για τις δυο μαζί».

Πρόκειται για τον τίτλο ενός από τα τραγούδια που ακούγονται στο έργο, στο οποίο η Angie ήταν συμπαραγωγός, έχοντας την πιο μικρή από τις τρεις κόρες της ως «το δεξί της χέρι».

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του έργο τον περασμένο Απρίλιο, το σημείο που επέλεξε για το δικό της τατουάζ φάνηκε, και ήταν στον αριστερό καρπό της μεταξύ άλλων, όμως το σημείο που επέλεξε η Vivienne για το δικό της Stay Gold δεν αποκαλύφθηκε.

Το εξώφυλλο και ακόμη ένα τατουάζ

Η αγάπη της Jolie για τα τατουάζ είναι γνωστή χρόνια τώρα, και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μόδας, στο οποίο χάρισε και ένα εξώφυλλο, αποκάλυψε πως υπάρχει ακόμη ένα τατουάζ που μοιράζεται με τα παιδιά της.

«Υπάρχει ακόμη ένα πουλί που μοιράζομαι με κάποια από τα παιδιά μου και είναι πολύ προσωπικό για εμάς», είπε η Angie, χωρίς, όμως να δώσει παραπάνω πληροφορίες και τα στοιχήματα άρχισαν σχετικά με το ποια παιδιά αφορά, τον Maddox (23), τον Pax (20) τη Zahara (19), τη Shiloh (18) ή κάποιο από τα 16χρονα δίδυμα Vivienne και Knox;

Τέλος το επώνυμο Pitt για τη Shiloh! Πώς η 18χρονη κόρη της Angelina ακολούθησε τα χνάρια της Jolie

https://www.instagram.com/p/DAI19vXOZ3f/

Atelier Jolie

Η Angelina Jolie βρίσκεται ήδη στον χώρο της μόδας μέσα από το Project της, Atelier Jolie και με αυτή την ιδιότητά της παρουσιάζεται στο εν λόγω τεύχος.

https://www.queen.gr/moda/fashion-news/story/269988/to-atelier-jolie-einai-to-neo-epixeirimatiko-vima-tis-angelina-jolie-pou-bainei-sto-xoro-tis-modas

«Το Atelier Jolie θέλει να ενωθεί με όλους αυτούς που προσπαθούν να εκδημοκρατίσουν τη βιομηχανία της μόδας, επιτρέποντας στους πελάτες να έχουν πρόσβαση σε μια συλλογικότητα αναδυόμενων σχεδιαστών και κορυφαίων τεχνιτών. Θα υπάρχει, επίσης, μια περιεκτική διαδικτυακή πηγή για την εύρεση κατασκευαστών ενδυμάτων, χρησιμοποιώντας υλικά σε stock ή vintage υλικά για τη δημιουργία μοναδικών κομματιώνn που ενσωματώνουν την προσωπική δημιουργικότητα». Αυτό ήταν το μανιφέστο του label με την founder Angelina Jolie να δηλώνει: «Θέλω να χτίσω ένα μέρος για δημιουργικούς ανθρώπους, όπου θα συνεργάζονται με μια εξειδικευμένη και ποικιλόμορφη οικογένεια ειδικών ραπτών και τεχνιτών από όλο τον κόσμο. Ένα μέρος για να διασκεδάζουν. Για να μπορούν να δημιουργούν τα δικά τους σχέδια με απόλυτη ελευθερία».

https://www.instagram.com/p/C_LbY4Wg3Hb/

Με άλλα λόγια πρόκειται για ένα διαφορετικό fashion brand, όπου οι θέσεις εργασίας θα καλυφθούν σύμφωνα με τη Jolie, από πρόσφυγες και εργαζόμενους από άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, και οι προσλήψεις σε όλες τις θέσεις θα γίνουν μόνο με βάση τα προσόντα του κάθε ανθρώπου. Επίσης, τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι από stock ή vintage πρώτες ύλες που υπάρχουν σε αφθονία στον πλανήτη μας.