Η Κατερίνα Καινούργιου με τους άντρες της ζωής της και η έκπληξη στον μπαμπά της

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε ένα ξεχωριστό Σαββατοκύριακο, απολαμβάνοντας χρόνο με τον σύντροφό της αλλά και με τον μπαμπά της, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του.

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην επαγγελματική της.

Η πρωινή εκπομπή της, η Super Κατερίνα είναι για χρονιά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ενώ το καλοκαίρι που μας πέρασε η παρουσιάστρια βρήκε τον έρωτα εντελώς απροσδόκητα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή.

Η Καινούργιου μίλησε πρώτη φορά για τον Κουτσουμπή αλλά την πιο ωραία πληροφορία έδωσε η Τσιμτσιλή

Άλλωστε, όπως είπε και η ίδια στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «καμιά φορά έρχονται τα πράγματα εκεί που δε τα περιμένεις… Μπορεί στο ξαφνικά, σε ένα βράδυ, σε μια στιγμή, να έρθει κάτι που δεν το περιμένεις καθόλου και να είναι πιο καλό από αυτό που φανταζόσουν».

To Σαββατοκύριακο με τους άντρες της ζωής της και τα γενέθλια του μπαμπά της

Πιο ήρεμη και κατασταλλαγμένη λοιπόν, η ίδια αφιέρωσε το Σαββατοκύριακό της στα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως είδαμε μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Αφενώς πέρασε χρόνο με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή,

αφετέρου έκανε έκπληξη στον μπαμπά της για τα γενέθλιά του με μια μπλε τούρτα.

Ο Δημήτρης Καινούργιος είναι η αδυναμία της Κατερίνας Καινούργιου και κάθε χρόνο στα γενέθλιά του η ίδια δεν ξεχνάει να του εκφράζει την αγάπη της είτε μέσα από αναρτήσεις της στα social media, είτε μέσα από την εκπομπή της.

Η «κακή συνήθεια» του μπαμπά της

Αν πρόσεξες καλά, στο story που δημοσίευσε βέβαια, η ίδια με τον μπαμπά της να σβήνει τα κεράκια, η παρουσιάστρια είχε κρύψει το ένα από τα κεράκια του Δημήτρη της καρδιάς της κι αυτό γιατί ο ίδιος δεν θέλει να γνωρίζουν την ηλικία του.

Όπως είχε πει η ίδια το 2022, αυτή είναι μια «κακή συνήθεια» του μπαμπά της, αφού εκείνη κοντεύοντας τα 40 δεν εχει πρόβλημα να λέει δημόσια την ηλικία της. Τότε εκείνος έκλεινε τα 65 αλλά έλεγε πως έκλεισε τα 61.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό λοιπόν, ο ίδιος έκλεισε φέτος τα 67 και παραμένει ένας πολύ γοητευτικός άντρας.

Ο ίδιος μάλιστα, όταν ήταν πιο νέος έκανε καριέρα ως μοντέλο συμμετέχοντας σε αρκετές διαφημίσεις της εποχής.

Ο μπαμπάς της Κατερίνας Καινουργιου για την προσωπική της ζωή

Η Κατερίνα Καινούργιου αν και δεν αναφέρεται συχνά στην οικογένειά της, έχει μιλήσει για την περίοδο που ο μπαμπάς της λόγω ενός τροχαίου αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του - με πόσο θάρρος και δύναμη έδειχνε σε εκείνη και τον αδερφό της ότι όλα θα πάνε καλά και δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Δεν μιλάω συχνά γι’ αυτό. Ο μπαμπάς μου είναι πολλά χρόνια σε αναπηρικό αμαξίδιο. Και ο μπαμπάς μου είχε τραυματιστεί σε τροχαίο. Εκείνος δεν θέλει να μιλάω γι’ αυτό. Ήμουν 6 χρόνων όταν έγινε αυτό. Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο ωραίος και δυνατός άνδρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Με συγκινεί η αυτοπεποίθηση που έχει αυτός ο άνθρωπος. Πώς μας έκανε να νιώθουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα διαφορετικό και πώς μας έχει μεγαλώσει.

Παράλληλα, η ίδια έχει αναφέρει στην εκπομπή της και όσα της έχει πει ο μπαμπάς της κάθε φορά που απογοητευόταν στην προσωπική της ζωή.

Μου θυμίζουν τον πατέρα μου, κάθε φορά που πέφτω στα πατώματα, με φωνάζει και μου λέει, εσύ γι’ αυτόν. Σου εύχομαι να βρεις κάποιον σαν τον πατέρα σου.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης