Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ως φόντο στο κινητό της τον σύντροφό της αλλά δεν είναι τυχαία η φωτό

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ως φόντο στο κινητό της τον σύντροφό της αλλά δεν είναι τυχαία η φωτό

Το νόημα πίσω από το ντύσιμο είναι αφιερωμένο στους θαυμαστές της. Η απόδραση του ερωτευμένου ζευγαριού σε Πόρτο Χέλι και Σπέτσες.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στην οποία η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε με τον σύντροφό της είχε πει το εξής:

1725782978998-734061994-Untitled.jpg

Η εν λόγω φωτογραφία με το casual style ήταν η ακόλουθη:

Bingo! Αυτό είναι το ντύσιμο που το κοινό της Κατερίνας θέλει να τη βλέπει το οποίο και που «δένει» άψογα με την ευτυχία στο πρόσωπό της. Τα άλλα όλα είναι περιττά. Η παρουσιάστρια είναι ευτυχισμένη και αυτό φαίνεται σε κάθε της post.

Ο σύντροφός της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, διατηρεί μαγαζιά στο Κολωνάκι και στην Πάρο και οι δυο τους ήταν φίλοι για χρόνια πριν η σχέση τους εξελιχθεί σε κάτι πιο ρομαντικό. Σε μια σχέση που φαίνεται να της έχει δώσει μια νέα πνοή, μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η ευχή της Κατερίνας Καινούργιου στο ξεκίνημα του 2024 βγήκε αληθινή με τον Παναγιώτη Kουτσουμπή

Μάλιστα, με τον νεαρό άντρα είναι τόσο ερωτευμένη που το φόντο στο κινητό της έχει μία κοινή τους φωτογραφία -ίδιας αισθητικής με την άνωθεν. Casual ντύσιμο και μεγάλο χαμόγελο.

457743855_1700021700538890_4535887158073281875_n.jpg

Η εν λόγω φωτογραφία είναι από πρόσφατο ταξίδι της Super Κατερίνα με τον 35χρονο επιχειρηματία στην Ισπανία. Το story που «μαρτύρησε» το φόντο στο κινητό έκανε και repost η 39χρονη κοπέλα από το προφίλ κοινού τους φίλου.

Η αλλαγή της Κατερίνας Καινούργιου στο ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή στην Ισπανία

Όπως αποκαλύφθηκε και από άλλες αναρτήσεις το σαββατοκύριακο, το ζευγάρι μαζί με παρέα, βρέθηκαν σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι όπου και απόλαυσαν καλό φαγητό και μουσική.

Με διάθεση εξωτερίκευσης και ένα υπέροχο άλμπουμ από τις διακοπές της, η Κατερίνα τους τελευταίους μήνες είναι ερωτευμένη και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην εκπομπή της σε λίγες ημέρες πιο ανανεωμένη και ευτυχισμένη από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/C-KszU4oQod/

Οι αλλαγές στη Super Κατερίνα

Στην εκπομπή Super Κατερίνα που ακολουθεί του Happy Day, η Κατερίνα Καινούργιου κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (16/9) και μάλιστα με αλλαγές. Κρατά μεν σταθερά δίπλα της τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Γιάννη Πουλόπουλο, αλλά προσθέτει τον παλαιότερο συνεργάτη της Στέφανο Κωνσταντινίδη και μία ακόμη έκπληξη. Η μέχρι πρότινος και επί πολλά χρόνια δημοσιογράφος του Star Κατερίνα Παπακωστοπούλου, αλλάζει κανάλι και από την ενημέρωση βρίσκεται στο πλευρό της, μεταπηδώντας στην ψυχαγωγία ή καλύτερα στο infotainment. Διάβασε περισσότερα στο άρθρο της δημοσιογράφου, Κατερίνας Μπούσιου.

Οι ομάδες που κερδίζουν και οι νέες «χρυσές» μεταγραφές στα πάνελ των εκπομπών

https://www.instagram.com/reel/C_SgpAzIVW4/