Survivor: Η Γεωργία έδωσε φαγητό στην αντίπαλη ομάδα και το Χ αντέδρασε προτείνοντας το νησί εξορίας

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Γεωργία από τις Τίγρεις ήταν και πάλι πρωταγωνίστρια του επεισοδίου για όλους τους λάθος λόγους.

Μετά την αποχώρηση των αδερφών Κερασιώτη την δεύτερη εβδομάδα του Survivor, οι δύο φυλές επέστρεψαν στους αγωνιστικούς χώρους με το αγώνισμα επάθλου φαγητού.

Survivor: H αποχώρηση των αδερφών Κερασιώτη αποκάλυψε την στρατηγική του Νίνο

Το νέο κρυφό αντικείμενο μετά τα τοτέμ ασυλίας

Βέβαια, το φετινό Survivor έχει αρκετές ανατροπές και διαφορετικούς κανόνες από αυτούς που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Έτσι, μετά τα κρυμμένα τοτέμ ασυλίας που βρίσκονται στο νησί, ο Γιώργος Λιανός στον στίβο μάχης που είχε στηθεί, έκρυψε ένα μετάλλιο, το οποίο θα έδινε τη δυνατότητα σε όποιον το έβρισκε να μπορέσει να «κλέψει» ένα έπαθλο από την αντίπαλη ομάδα.

Το κρυφό αυτό αντικείμενο το βρήκε ο Βλαδίμηρος τελικά για τις Τίγρεις, ενώ οι Τίγρεις ήταν που κέρδισαν και το αγώνισμα και το έπαθλο φαγητού.

Flashback στη διαπραγμάτευση των δύο αρχηγών της προηγούμενης εβδομάδας - του Γιάννη για τις Τίγρεις και της Ελένης για τους Αετούς - το έπαθλο αυτό επειδή αφορούσε δύο τεμάχια empanadas για κάθε παίκτη, είχε συμφωνηθεί να μοιραστεί το μισό στους Αετούς.

Πιο απλά, ο Γιάννης για να πάρει για την ομάδα του την πίτσα και λίγες προμήθειες τότε στη σκηνή της διαπραγμάτευσης, είχε αφήσει δύο τσουβάλια προμήθειες και το κλειστό σεντούκι στην Ελένη, ενώ της είχε προτείνει την επόμενη φορά που η ομάδα του θα κερδίσει έπαθλο το οποίο θα δίνει δύο τεμάχια φαγητού σε κάθε παίκτη, να δώσουν το ένα στην ομάδα των Αετών.

Δηλαδή όσον αφορά το χθεσινό (30/9) έπαθλο, ήταν 8 παίκτες στις Τίγρεις, στις οποίες αντιστοιχούσαν 16 empanadas, οπότε έδωσαν τα 8 στην αντίπαλη ομάδα.

Η Ελένη Κατσάνα - η οποία δεν είναι αυτή την εβδομάδα αρχηγός των Αετών - αντέδρασε σε αυτό λέγοντας πως ο Γιάννης είχε υποσχεθεί να δώσει φαγητό σε κάθε έναν παίκτη των Αετών. Οι Αετοί είναι 11 οπότε έπρεπε να δώσουν παραπάνω empanadas.

Κάτι τέτοιο βέβαια, δεν ίσχυε απλά η Ελένη είτε δεν είναι καλή στα μαθηματικά είτε ήθελε να προκαλέσει αντιδράσεις υπέρ της προσποιούμενη πως γίνεται αδικία σε βάρος της ομάδας της.

Η Γεωργία έδωσε φαγητό στους αντίπαλους ξεσηκώνοντας το Χ

Και κάπου εκεί μεταξύ της «παράνοιας» της Ελένης και των empanadas, εμφανίστηκε και η Γεωργία, η οποία έδωσε ολόκληρο το φαγητό που της αντιστοιχούσε στους αντίπαλους εκθέτοντας με αυτόν τον τρόπο και τις Τίγρεις αλλά και τον αρχηγό της.

Φυσικά, αυτή της η κίνηση έγινε θέμα και στην ομάδα της, με την φίλη της την Φοίβη ακόμα να της λέει πως ήταν άδικο αυτό που έκανε, αφού και η συμφωνία που είχε κάνει ο αρχηγός τους ήταν άλλη και η ίδια αν δεν ήθελε τελικά να φάει θα μπορούσε να δώσει το φαγητό της στους συμπαίκτες της κι όχι τους αντιπάλους.

Το Χ αντέδρασε στην άδικη κίνηση της Γεωργίας και μάλιστα, κάποιοι πρότειναν και το νησί της εξορίας για εκείνη, αλλά και την Ελένη από τους Αετούς.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης