Ο Νίκος έδιωξε την Σόνια, αλλά παρέμεινε στη Φάρμα μαζί με την τοξικότητά του λένε στο Χ

Γεωργία Βλαχοπούλου

Η Σόνια επέλεξε για αντίπαλο στη μονομαχία τον Νίκο, αποδεικνύοντας πως στη Φάρμα δεν παίζουν ρόλο τα φύλα. 

Τη δεύτερη μονομαχία στον αχυρώνα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (3/10) επεισόδιο στη Φάρμα.

Φάρμα: Γιατί ενοχλεί τόσο τους άντρες που οι γυναίκες δείχνουν τη δύναμή τους σε κάθε αγώνισμα;

Η αποχώρηση της Σόνιας

Η Σόνια που ήταν ήδη υποψήφια επέλεξε για αντίπαλό της τον Νίκο, ο οποίος ήταν τελικά αυτός που κέρδισε και την έδιωξε από το παιχνίδι.

Οι δυο παίκτες της γαλάζιας ομάδας δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις και ο λόγος που η Σόνια επέλεξε τον Νίκο για να μονομαχήσουν ήταν για να δώσει ένα τέλος ίσως σε αυτή την κόντρα, αλλά και για αν προχωρήσει το σχέδιό της να «εξοντώσουν» οι γυναίκες τους άντρες για να προχωρήσουν πιο μακριά στο παιχνίδι.

Παρ’ όλα αυτά η επιλογή της δεν της βγήκε σε καλό.

Φεύγοντας βέβαια, η Σόνια, όπως κάνει κάθε παίκτης όταν αποχωρεί, άφησε για αρχηγό της γαλάζιας ομάδας την Λαρού, τη φίλη της, κάτι που σίγουρα θα εκνευρίσει τον Νίκο και θα σου εξηγήσω το γιατί πιο κάτω.

Το Χ δεν χάρηκε με την παραμονή του Νίκου

Ο Νίκος παρέμεινε στο παιχνίδι με τους χρήστες του Χ να λένε πως αφενώς δεν έπρεπε να πει «ναι» στο πλεονέκτημα που του δινόταν στη μία δοκιμασία ως «σωστός κύριος», αφετέρου να σχολιάζουν πως μαζί με εκείνον παρέμεινε και όλη η τοξικότητα της γαλάζιας ομάδας.

Μπορεί να τελείωσε η δεύτερη εβδομάδα για τους παίκτες της Φάρμας, όμως ο Νίκος έχει προλάβει πέρα από τη Σόνια, να μιλήσει άσχημα και για την Λαρού που ήταν αρχηγός και της προηγούμενης εβδομάδας αλλά και στο τελευταίο αγώνισμα επάθλου να υποτιμήσει τις γυναίκες της πράσινης ομάδας.

Μάλιστα, ο Νίκος φαίνεται πως μιλάει με τα άτομα της πράσινης ομάδας και μεταφέρει πληροφορίες από τη γαλάζια ομάδα.

Ο Παύλος θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό

Στα προσεχώς πάντως όσων θα δούμε, ο Νίκος δεν είναι ο μόνος τοξικός παίκτης στη φετινή Φάρμα.

Όπως είδαμε από το τρέιλερ του νέου επεισοδίου, ο Παύλος, ο αρχηγός της πράσινης ομάδας θα διαπληκτιστεί με τον Σάμι και μετά θα αρχίσει τις «περίεργες» κουβέντες για αδύναμους παίκτες στην ομάδα του. Σίγουρα αυτό δεν θα βοηθήσει τους πράσινους να τα πάνε καλά στα αγωνίσματα της ερχόμενης εβδομάδας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης