Ο Αρναούτογλου συνάντησε τον Κουινέλη στην Αλεξανδρούπολη και η Ήβη ήταν πολλά χιλιόμετρα μακριά

6965030 Ndp Photo Agency

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επισκέφτηκε το σπίτι του Μιχάλη Κουινέλη στην Αλεξανδρούπολη με την κάμερα του Roadshow του, αλλά η Ήβη Αδάμου δεν ήταν εκεί.

Το οδοιπορικό του στον Έβρο συνέχισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλαίσιο της νέας του εκπομπής Roadshow και, όπως είχε διαφημιστεί εκ των προτέρων, μαζί με τον συνταξιδιώτη του, Διονύση, επισκέφτηκαν το χωριό Μάκρη λίγο πιο έξω από την Αλεξανδρούπολη, όπου ζει ο Μιχάλης Κουινέλης με την Ήβη Αδάμου και την κόρη τους Ανατολή.

Το πατρικό σπίτι του Κουινέλη

Διαβαίνοντας τους δρόμους της Μάκρης, ο Γρηγόρης και ο Διονύσης έφτασαν και στο σπίτι του Μιχάλη Κουινέλη, που είναι και το πατρικό του. Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε ο τραγουδιστής των Stavento, εκεί μεγαλώνει και το δικό του παιδί.

«Εδώ είναι το σπίτι που μεγάλωσα», είπε ο Μιχάλης στον Γρηγόρη και το πρώτο πράγμα που του έδειξε ήταν το φούλι, ένα όμορφο δέντρο που ανθίζει μόνο μία φορά τον μήνα αλλά εκείνου δεν του θυμίζει μόνο όμορφα πράγματα.

«Έχω μία σχέση αγάπης και μίσους με αυτό το δέντρο», είπε ο τραγουδιστής εξηγώντας πως «όποτε ερχόμουν μου άνοιγε την καρδιά, αλλά ήταν και απ’ αυτό που έκοβε ο γέρος μου βίτσες και με κυνήγαγε όταν ήμουν μικρός».

Όταν μάλιστα ο Αρναούτογλου του έδειξε ένα κλαδί από το δέντρο, εκείνος το βρήκε πολύ... ψιλό σε σχέση με εκείνα που είχε αντιμετωπίσει όταν ήταν μικρότερος.

Πολύ σύντομη η συζήτηση, ίσως θα περιμέναμε κάτι περισσότερο, και δεν είδαμε ούτε την Ήβη ούτε τη Νεφέλη.

Για την Ήβη Αδάμου το να γίνει μαμά στα 24 ήταν το καλύτερο και το πιο δύσκολο πράγμα στη ζωή της

Πού ήταν η Ήβη Αδάμου

Περιοδεία στο εξωτερικό πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό η Ήβη Αδάμου και συγκεκριμένα αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Βουλγαρία, από όπου, ίσως παρακολούθησε το επεισόδιο.

Το χθεσινό βράδυ όμως ήταν και για εκείνη σημαντικό καθώς περίπου την ώρα που προβαλλόταν το επεισόδιο με τον αγαπημένο της και το σπίτι τους, εκείνη έδινε στη δημοσιότητα μια πρώτη γεύση από το νέο της single με τίτλο «Λόγια», καλώντας τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν... «πανικό». Και αν κρίνουμε από τα reposts στις ι ιστορίες της, μάλλον έγινε «δουλίτσα».

Γιατί ζουν στην Αλεξανδρούπολη Κουινέλης Αδάμου και γιατί δεν παντρεύονται

Για την απόφασή του να ζήσει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη με την Ήβη και την κόρη τους ο Μιχάλης Κουινέλης είχε εξηγήσει σε παλιότερη συνέντευξή του: «Εγώ πιστεύω ότι δεν την ψώνισα ποτέ γιατί δεν αποκόπηκα από τις ρίζες μου. Ό,τι γινόταν γύρω μου είχα επαφή με την Αλεξανδρούπολη. Το μόνο διάστημα που έζησα στην Αθήνα ήταν σαν φοιτητής. Μετά γύρισα Αλεξανδρούπολη, εκεί δούλευα, εκεί ζούσα. Και όταν άρχισαν οι απαιτήσεις να γίνονται περισσότερους, μοίραζα τον χρόνο. Δεν θα μπορούσα να αντέξω την καθημερινότητά της Αθήνας. Είναι λάθος να τρως τον χρόνο σου στην κίνηση. Προσπαθούσα πάντα να βρίσκω τη χρυσή τομή στα πράγματα».

Όσο για τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί ακόμα; Ο Μιχάλης Κουινέλης τόνισε: «Δεν παντρευόμαστε για να μην χωρίσουμε. Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, για αυτό δεν την παντρεύομαι. Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Αφήνοντάς του ίσως γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο. Επειδή κυλούσαν τα πράγματα, νιώθουμε φουλ οικογένεια. Με μπαμπάδες άλλους στο πάρκο, με ρυζογκοφρέτες στις κούνιες. Τον βηματισμό μου τον βρήκα εδώ και δύο χρόνια».

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης εξήγησε γιατί δεν παντρεύεται την Ήβη & έκανε μια εξομολόγηση για τη σχέση τους

Στο σπίτι του Ρένου Χαραλαμπίδη

Εκτός από τον Μιχάλη Κουινέλη, όμως, στο πλαίσιο του οδοιπορικού του στον Έβρο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφτασε και στο πατρικό σπίτι του Ρένου Χαραλαμπίδη στο Σπήλαιο. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν ήταν εκεί, όμως ο παρουσιαστής του έκανε μία βιντεοκλήση για να του δείξει που βρίσκεται.

«Στο σπίτι μου είσαι; Γεια σου Γρηγόρη. Αυτό είναι το πατρικό μου σπίτι, το έφτιαξαν οι γονείς μου. Έκανες πολύ καλά και σε ευχαριστώ εκ μέρους όλου του χωριού που μας τιμάς», είπε ο Ρένος Χαραλαμπίδης κατά τη σύντομη επικοινωνία που είχαν με τον Αρναούτογλου, ο οποίος συνέχισε τον δρόμο του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης