Jennifer Lopez: Για ποιον λόγο είχε συλληφθεί όταν ήταν ζευγάρι με τον P. Diddy;

Γεωργία Βλαχοπούλου
https://www.instagram.com/p/CMVcK4klqr2/?utm_source=ig_embed&ig_rid=2221b820-4df2-4f7e-b937-a16a1f64

Η JLo και ο P. Diddy ήταν ζευγάρι στα τέλη της δεκαετίας του '90 και μετά τη σύλληψη του ράπερ, οι θεωρίες συνωμοσίας θέλουν την τραγουδίστρια να εμπλέκεται σε έγκλημα.

Mετά τη σύλληψη του Sean Diddy Combs, κατά κόσμον Puff Daddy και αργότερα P.Diddy, για trafficking, απαγωγές, εκβιασμούς αλλά και βιασμούς και παντός είδους κακοποιήσεις σε ανήλικους και μη, έχει ανοίξει ο «ασκός του Αιόλου» στο Hollywood, καθώς φαίνεται πως πολλοί από τους γνωστούς μας celebrities εκεί έχουν μάλλον ανάμειξη σε διάφορα από τα εγκλήματά του.

Για τι απ' όλα κατηγορείται ο Diddy; Από τη JLo στα 1000 baby oils και τις TikTok θεωρίες συνωμοσίας

Μην ξεχνάμε πως σχεδόν όλοι οι καλλιτέχνες, ακόμα και πρόσωπα της πολιτικής ηγεσίας αλλά και Πρίγκιπες, είχαν περάσει από τα περίφημα «White parties» του ράπερ, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό αν έμεναν μέχρι το σημείο που εκείνα μετατρέπονταν στα «Freak offs» και τα όσα φρικιαστικά γίνονταν εκεί.

Ένα από τα άτομα τα οποία ήταν πολύ κοντά με τον μεγιστάνα της ραπ μουσικής ήταν και η Jennifer Lopez, η οποία είχε μαζί του σχέση στα τέλη της δεκαετίας του '90.

Γιατί είχε συλληφθεί η JLo όταν ήταν ζευγάρι με τον Combs;

Η Jennifer Lopez και ο Sean Combs είχαν σχέση από το 1999 μέχρι το 2001, δηλαδή την περίοδο μετά το τέλος του γάμου της J.Lo με τον πρώτο της σύζυγο Ojani Noa και πριν τον γάμου της με τον δεύτερο σύζυγό της και χορευτή Cris Judd.

Η Jennifer Lopez ήταν ένα από τα πολλά αστέρια τα οποία καθοδήγησε στην αρχή της καριέρας τους ο P.Diddy στα τέλη της δεκαετίας του '90 και του 2000.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έχει μιλήσει με πολύ θερμά λόγια για εκείνον τα τελευταία χρόνια.

Σε μια συνέντευξη του 2014 στην Access Hollywood είχε πει χαρακτηριστικά ότι ο Combs «μου έδωσε τόσα πολλά στοιχεία και με δίδαξε τόσα πολλά πράγματα», προσθέτοντας ότι «υπάρχει ακόμα τόσος αμοιβαίος σεβασμός και θαυμασμός εκεί».

Αλλά τα σχόλια της Lopez που είναι πιο κοντά στη στιγμή του χωρισμού τους ήταν λιγότερο λαμπερά.

Το 2003, η J.Lo επιβεβαίωσε σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Vibe ότι χώρισαν με τον ράπερ, επειδή ο P. Diddy την απάτησε και ότι η σχέση αυτή της είχε προκαλέσει σημαντική συναισθηματική αγωνία.

«Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν με κάποιον που δεν ήταν πιστός», είπε.

Ήμουν σε αυτή τη σχέση με τον Puff όπου έκλαιγα και τρελαινόμουν. Μου πήρε πραγματικά όλη μου τη ζωή.

Όταν μίλησε μάλιστα, για τον σύντομο γάμο της με τον Cris Judd, που ακολούθησε μετά τον P.Diddy, είπε: «Βγαίνοντας από μια σκληρή σχέση, συναντώ αυτό το γλυκό άτομο που είναι τόσο αναζωογονητικό».

Οι «κολλητοί» του P. Diddy: Από τον Jay-Z και την Beyoncé μέχρι τον Kutcher και τον Di Caprio

Όπως αναφέρθηκε από το Forbes, στο ντοκιμαντέρ της Lopez το 2024, το The Greatest Love Story Never Told Lopez συνέκρινε τη σχέση της με τον Ben Affleck με προηγούμενες σχέσεις στις οποίες είχε «χειριστεί και μερικά άλλα δυσάρεστα πράγματα», χωρίς να διευκρινίζεται από ποιον.

Οι πυροβολισμοί το 1999 και ο P.Diddy

Το 1999 o τότε 31χρονος P.Diddy συνελήφθη μετά από πυροβολισμό σε νυχτερινό κέντρο της Νέας Υόρκης το 1991.

Εκείνη την εποχή, ο Combs συνοδευόταν από τον σωματοφύλακά του Anthony "Wolf", τον 21χρονο ράπερ Jamal "Shyne" Barrows και την τότε 30χρονη κοπέλα του Jennifer Lopez.

«Δικαιοσύνη για τον Justin»: Πώς το σκάνδαλο P. Diddy αποκάλυψε την πραγματική σχέση Combs-Bieber

Όπως αναφέρει το Forbes, το περιστατικό ξεκίνησε με διαφωνία και κατέληξε σε πυροβολισμούς που άφησαν τρεις τραυματίες.

Ο Sean Combs και ο Jamal "Shyne" Barrows αντιμετώπισαν πολλαπλές κατηγορίες, οι οποίες όμως για τον Combs αποσύρθηκαν.

Tο πιο σοβαρά τραυματισμένο άτομο ωστόσο, επέμενε πάντα ότι ήταν ο Combs που την πυροβόλησε στο πρόσωπο. Η Natania Reuben είπε στο News Nation ότι είναι πρόθυμη να ζητήσει από έναν γιατρό «να αφαιρέσει μέρος της σφαίρας των 9 mm στο πρόσωπό μου, ώστε να τη χρησιμοποιήσει ως αποδεικτικό στοιχείο».

Η Reuben κατέθεσε αγωγή 130 εκατομμυρίων δολαρίων για αποζημίωση εναντίον του P.Diddy το 2008, η οποία διευθετήθηκε εξωδικαστικά τον Ιούνιο του 2011.

Οι κατηγορίες που είχε αντιμετωπίσει ο Diddy και η JLo το 1999

Στην ουσία μετά από εκείνον τον καυγά, ο Combs έφυγε από το σημείο με την Lopez και τον Jones. Οι τρεις τους ενεπλάκησαν όμως, σε καταδίωξη με περιπολικό.

Σύμφωνα με την Washington Post, η αστυνομία βρήκε ένα κλεμμένο όπλο στο αυτοκίνητο. Τόσο ο Combs όσο και η Lopez συνελήφθησαν και, όπως αναφέρει η The Guardian, κατηγορήθηκαν αρχικά για εγκληματική κατοχή κλεμμένης περιουσίας.

Οι κατηγορίες εναντίον της Lopez αποσύρθηκαν εν μία νυκτί, αλλά ο Sean Combs και ο Jamal Barrows πήγαν σε δίκη.

Ο Diddy αντιμετώπισε πρόσθετες κατηγορίες για δωροδοκία, αφού φέρεται να είχε προσφέρει στον οδηγό του αυτοκινήτου 50.000 δολάρια για να πει ότι το όπλο ήταν δικό του.

Ο Diddy ωστόσο απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, κάτι που δεν συνέβη για τον 21χρονο συγκατηγορούμενό του, Jamal, ο οποίος κατηγορήθηκε για πέντε αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης πρώτου βαθμού, της απερίσκεπτης διακινδύνευσης και της εγκληματικής κατοχής όπλου.

Ο Barrows αθωώθηκε για την απόπειρα φόνου, αλλά εξέτισε δέκα χρόνια για τις κατηγορίες του, σύμφωνα με τους New York Times.

Κανείς δεν κατηγορήθηκε βέβαια, ποτέ ως ένοχος για τον πραγματικό πυροβολισμό.

Η JLo είχε πει ωστόσο, στο Βρετανικό Elle για τους πυροβολισμούς και όσα έγιναν εκείνη τη βραδιά του '99: «Ήταν ένας απόλυτος εφιάλτης. Δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε. Κανείς δεν το έκανε».

Οι θεωρίες συνωμοσίας για την JLo

H τραγουδίστρια Jaguar Wright, η οποία έχει μιλήσει για διάφορους καλλιτέχνες που ήταν κοντά στον Diddy και τα εγκλήματα που έκαναν για να ανελιχθούν έχει αναφερθεί και στην JLo, λέγοντας πως εκείνη ήταν που πυροβόλησε σε εκείνο το club την Natania Reuben, η οποία μέχρι και σήμερα παίρνει φάρμακα και δεν έχει μια φυσιολογική ζωή λόγω της σφαίρας στο πρόσωπό της.

Η JLo όταν έγινε το περιστατικό, σύμφωνα με την Jaguar δεν ήθελε να πάει στην φυλακή και ο Combs φυσικά δεν άφησε να γίνει αυτό. Άλλωστε, για εκείνον ήταν η ιδανική σύντροφος.

Η ίδια όμως, για να «βγάλει» από πάνω της το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Νέα Υόρκη δημιούργησε τη σχέση της με τον Ben Affleck.

https://www.tiktok.com/@kadishalynnnn/video/7397992784092777758

Ταυτόχρονα, η Jaguar Wright θεωρεί πως η JLo αν είχε μιλήσει νωρίτερα για την τοξική και κακοποιητική σχέση που είχε με τον Diddy, ίσως οι επόμενες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του, όπως για παράδειγμα η Cassie δεν θα είχαν ξεγελαστεί από τον ράπερ βιώνοντας φρικτές καταστάσεις.

Η 47χρονη τραγουδίστρια έχει επίσης αναφέρει πως η JLo δεν είναι αυτή που τραγουδάει πραγματικά τα τραγούδια της αλλά το κάνουν γι' αυτήν άλλες τραγουδίστριες, αποκαλύπτοντας στην ουσία πως η Λατίνα σταρ είναι ένα ψέμα, μια φούσκα.

https://www.tiktok.com/@iam999y/video/7419077404179713312
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης