Η Άννα αποθεώθηκε στο Καλλιμάρμαρο και το «Ό,τι έχω ζήσει τό' χει πει η Βίσση» έχει άλλο νόημα πια

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Μοναδικές στιγμές έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου. Η Άννα Βίσση τραγούδησε μπροστά σε 65.000 άτομα σε μια ιστορική συναυλία για τα 50 χρόνια της στη μουσική και σήμερα όλοι παραμιλάνε.

Τι κι αν το απόγευμα του Σαββάτου είχε βροχές και καταιγίδες; Ο κόσμος είχε αρχίσει να φτάνει από νωρίς στο Παναθηναϊκό Στάδιο όπου λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ, ξεκίνησε η γιορτή με την οποία η «Απόλυτη» Άννα Βίσση, «έκλεισε» το φετινό συναυλιακό καλοκαίρι. Και αποζημειώθηκε πλήρως με μία βραδιά που έμεινε στην ιστορία!

65.000 κόσμος για 50 χρόνια επιτυχίες

Μπορεί η λέξη «συγκλονιστικό» να έχει χάσει το νόημά της τα τελευταία χρόνια καθώς χρησιμοποιείτε κατά κόρον, ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν χρειάζεται, όμως αν είναι μία λέξη που φαίνεται ότι μπορεί να περιγράψει τις στιγμές που έζησαν οι 65.000 άνθρωποι που βρέθηκαν σε αυτή την ιστορική συναυλία, θα είναι αυτή.

Η Άννα Βίσση, λαμπερή, σίγουρη, συγκινημένη, έτοιμη για όλα! Ανέβηκε στη σκηνή και την κατέκτησε από την αρχή, ενώ το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να προσπεράσει το μικρόφωνο και να υποκλιθεί μπροστά στη λαοθάλασσα που είχε έρθει να γίνει ένα μαζί της, ακόμη μία φορά.

Τιμή στον Μίμη Πλέσσα

Μέσα στη γιορτή, η Άννα Βίσση θέλησε να τιμήσει τον σπουδαίο συνθέτη Μίμη Πλέσσα που έφυγε από τη ζωή το προηγούμενο βράδυ και για αυτό τον λόγο ερμήνευσε μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες του. «Θα πιω απόψε το φεγγάρι». Χωρίς πρόβα, όπως είπε και με τον ίδιο σε μια φωτογραφία στη γιγαντοοθόνη. Η συγκίνηση τεράστια.

Στη συνέχεια της συναυλίας έκανε ακόμη μία αφιέρωση και αυτή ήταν στον Δημήτρη Κόκκοτα που δίνει τη δική του μάχη εδώ και μήνες.

«Ένας αγαπημένος τραγουδιστής δίνει τη μάχη του στο νοσοκομείο, να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και να του στείλουμε τη θετική μας ενέργεια. Ο Νίκος Καρβέλας του είχε γράψει αυτό το τραγούδι που αγαπάω» είπε η Άννα Βίσση και ερμήνευσε το «Στο ‘χω πει».

Ο Νίκος Καρβέλας ήταν εκεί

Φυσικά ο Νίκος Καρβέλας ήταν παρών στο Καλλιμάρμαρο, αν και στη σκηνή δεν ανέβηκε αυτή τη φορά. Τα τραγούδια που έγραψε, όμως για την Άννα είχαν πρωταρχικό ρόλο και σ' αυτή τη γιορτή και τραγουδήθηκαν με πάθος από όλο τον κόσμο. Ο ίδιος παρακολούθησε τη συναυλία έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του και μητέρα του, Έλενα Φερεντίνου.

Σοφία για Νίκο Καρβέλα: «Μου πήρε πολύ καιρό να σε συμπαθήσω. Σε παρακαλώ μην πεθάνεις σύντομα»

Παρουσίες και απουσίες

Η Άννα Βίσση μάγεψε το κοινό της και για ακόμη μία φορά επιβεβαίωσε τον τίτλο της απόλυτης ελληνίδας σταρ, τον οποίο ο κόσμος της έχει χαρίσει εδώ και χρόνια. Στη μεγάλη, ιστορική αυτή βραδιά της, μπορεί να μην είχε την κόρη της που, την προφανώς την καμάρωσε από την Αμερική όπου βρίσκεται, όμως στις κερκίδες μεταξύ άλλων είδαμε τον Αντώνη Ρέμο με την Υβόννη Μπόσνιακ, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, την Αθηνά Οικονομάκου με τον Bruno Cerella, τη Χριστίνα Πολίτη με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδη, τον Σάκη Τανιμανίδη με τη Χριστίνα Μπόμπα και τόσους άλλους.

Ιδού μια γεύση στην γκάλερι που ακολουθεί.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης