Σοφία Καρβέλα: Ο μεγάλος της γιος έκλεισε τα 11 κι εκείνη του ευχήθηκε με 34 σπάνιες φωτογραφίες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σοφία Καρβέλα: Ο μεγάλος της γιος έκλεισε τα 11 κι εκείνη του ευχήθηκε με 34 σπάνιες φωτογραφίες

«Χαρούμενα γενέθλια Νίκο. Είμαι τόσο χαρούμενη που μπορώ να πω ότι εγώ σε γέννησα, "επικέ" άνθρωπε», έγραψε η Σοφία Καρβέλα δημοσιεύοντας στα social media της και διάφορες φωτογραφίες του μεγάλου της γιου που σήμερα έχει γενέθλια.

Μια ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή (12/9) για την Σοφία Καρβέλα, αφού ο μεγάλος της γιος, ο Νίκος έχει τα γενέθλιά του. Η ίδια είχε ξεκινήσει ήδη από το προηγούμενο βράδυ να σκέφτεται πως ο πρωτότοκος γιος της κλείνει τα 11, όπως είδαμε μέσα από σχετική της ανάρτηση.

Σοφία για Νίκο Καρβέλα: «Μου πήρε πολύ καιρό να σε συμπαθήσω. Σε παρακαλώ μην πεθάνεις σύντομα»

«Ο Νίκος ήταν ακόμη στην κοιλιά μου, 11 χρόνια πριν μείον μια ημέρα», έγραψε η Σοφία Καρβέλα δημοσιεύοντας λίγες ώρες πριν τα γενέθλια του γιου της τον υπέρηχό του.

Snapinsta.app_459310332_498916232868000_2800017386138640632_n_1024.jpg

Οι 34 φωτογραφίες του Νίκου που γέμισαν το Instagram της Σοφίας Καρβέλα

H κόρη της Άννας Βίσση με το που έφτασε λοιπόν, και επίσημα η ημέρα των γενεθλίων του γιου που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, ξεκίνησε να δημοσιεύει διάφορες αδημοσίευτες φωτογραφίες του γιου της απ' όταν ήταν μικρός μέχρι και σήμερα, φτάνοντας τον εντυπωσιακό αριθμό των 34 συνολικά φωτογραφιών.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις όλες τις νέες φωτογραφίες του Νίκου που δημοσίευσε στα Instagram stories της η Σοφία Καρβέλα:

Η 41χρονη στιλίστρια δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται στιγμιότυπα με τον γιο της, αφού αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της θα διαπιστώσεις πως οι φωτογραφίες με τον Νίκο αλλά και τον 8χρονο Νέστορα καταλαμβάνουν αρκετό χώρο.

https://www.instagram.com/p/C72Ya9uvMsF/

Η ίδια μάλιστα, αρκετά συχνά μοιράζεται με τους followers της, πέρα από συμβουλές styling και δείγματα της δουλειάς της, καθημερινές σκηνές με τα αγόρια της και πράγματα που ακούει σαν μαμά.

«O Νίκος, ο οποίος περνά εφηβεία από την ηλικία των 10 ετών, με μισεί τελευταία. Του είπα ότι θα του λείψω όταν πεθάνω και μου είπε “Είσαι κουλ” και με αγκάλιασε».

karvela-864x1536.jpg

H ζωή της Σοφίας Καρβέλα στην Αμερική με τους γιους της

Μιλώντας τον Μάιο του 2023 στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, η Σοφία Καρβέλα είχε αναφερθεί στη ζωή της στην Αμερική και στα παιδιά της.

«Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στην Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στην Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Είναι μια πολη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου», είπε η ίδια αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δεν μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα».