Η Hilarie Burton & ο Jeffrey Dean Morgan έχουν επέτειο κι ανεβάζουν τον πήχη στα couple goals ideals

Η Hilarie Burton & ο Jeffrey Dean Morgan έχουν επέτειο κι ανεβάζουν τον πήχη στα couple goals ideals
(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ δίνουν ακόμη ένα δημόσιο «μάθημα» αγάπης και αφοσίωσης.

15 χρόνια μαζί και 5 χρόνια γάμου γιορτάζουν στις 6 Οκτωβρίου η Hilarie Burton και ο Jeffrey Dean Morgan και η ανάρτηση εκείνης μας κάνει να χαμογελάσουμε - φανταζόμαστε κι εκείνον το ίδιο!

Από εδώ στην αιωνιότητα

«15 χρόνια μαζί. 5 χρόνια παντρεμένοι. Μία αιωνιότητα μπροστά μας», γράφει η 42χρονη ηθοποιός και μοιράζεται δυο γλυκύτατες φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, μία πιο πρόσφατη και μία από την αρχή της σχέσης τους.

«Με κακομαθαίνεις @jeffreydeanmorgan. Είμαι η πιο τυχερή και πιο περήφανη γυναίκα. Ευτυχισμένη επέτειο, απόλυτο μωρό μου. Σ' ευχαριστώ που πάντα με εκπλήσσεις. Σε λατρεύω», συνεχίζει.

https://www.instagram.com/p/DAw5kV-OLs4/

Την ευτυχία του ζευγαριού συμπληρώνουν τα δυο παιδιά τους, ο August (15) και η George (6).

https://www.instagram.com/p/C8SoPjeh7_k/

Και ο ίδιος ο Morgan, όμως, τον οποίο γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τον ρόλο του Denny, μεγάλη αγάπη της Izzy στο δημοφιλές «Grey's Anatomy» δε χάνει ευκαιρία να εκφράσει δημόσια τη λατρεία του για τη σύζυγό του.

«Δεν θα μπορούσα να σας αγαπήσω περισσότερο, ε; Ε λοιπόν, μπορώ, και το κάνω. Κάθε στιγμή που περνά σ' αγαπώ και περισσότερο. Ξέρω ότι ξέρεις τι εννοώ. Σ΄αγαπώ τόσο πολύ που θα μπορούσα να σε ξαναπαντρεύομαι από την αρχή κάθε μέρα, αν δεν ήταν τόσο μεγάλος μπελάς να φτιάξουμε τις λίστες των τραπεζιών. Σ' ευχαριστώ που με κάνεις τόσο τυχερό. Και τα παιδιά μας είναι αρκετά κουλ, έτσι;», έγραφε στην ανάρτηση που έκανε για την περσινή τους επέτειο!

https://www.instagram.com/p/CjVl6URuHUz/

Οι μεγάλοι έρωτες κυνηγούν τον Jeffrey Dean Morgan εντός κι εκτός οθόνης

Το μυστικό της σχέσης τους

Σε συνέντευξη που έδωσε στο E! News με αφορμή την περσινή, πέμπτη επέτειο του γάμου της, η ηθοποιός και πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του One Tree Hill, μοιράστηκε το μυστικό της σχέσης τους.

«Προφανώς η επικοινωνία παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, όπως επίσης το να γνωρίζεις ότι ο σύντροφός σου θα περάσει από φάσεις και αλλαγές», είπε ο Burton συνεχίζοντας: «Έχουμε περάσει και οι δύο από διαφορετικές επαγγελματικές φάσεις όπου ίσως είμαστε εξαιρετικά φιλόδοξοι σε μια από αυτές και μετά χαλαρώνουμε σε μια άλλη. Και προσπαθούμε να εργαστούμε παράλληλα, ώστε να αντισταθμίζουμε ο ένας τον άλλον».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις δικές της αλλαγές μέσα στα χρόνια, τονίζοντας πως σήμερα δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν που ήταν στα 26. «Τώρα είμαι σαν μια πιο ζεστή, πιο επιθετική εκδοχή και φαίνεται να του αρέσει αυτό».

https://www.instagram.com/p/C7ev-ZGOCLw/
DPG Network