Ο Διονύσης Σχοινάς έχει γενέθλια και τις πιο όμορφες ευχές τις πήρε από την Καιτούλα & τον γιο τους

Ο Διονύσης Σχοινάς έχει γενέθλια και τις πιο όμορφες ευχές τις πήρε από την Καιτούλα & τον γιο τους

Η Καίτη Γαρμπή και ο Δημήτρης Σχοινάς αφιερώνουν ένα τραγούδι στον εορτάζοντα Διονύση και μας θυμίζουν (ξανά) γιατί αγαπάμε τόσο πολύ αυτή την οικογένεια.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και μέσα στα 27 (!) χρόνια που είναι ζευγάρι δεν έχουν σταματήσει να μιλούν δημόσια με τα πιο τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλο.

Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζει και τους γονείς τους ο μοναχογιός τους, Δημήτρης, ο οποίος, μάλιστα ακολουθεί τα μουσικά βήματά τους. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλο είναι μέχρι και συγκινητικός.

Καίτη Γαρμπή και Δημήτρης Σχοινάς ως μαμά και γιος έχουν μία σχέση από ατόφιο χρυσάφι

Τα γενέθλια του Διονύση

Αυτή τη φορά, την αφορμή για την πιο πρόσφατη δημόσια έκφραση αγάπης μεταξύ τους έδωσαν τα γενέθλια του μπαμπά Διονύση ο οποίος στις 6 Οκτωβρίου συμπλήρωσε 55 χρόνια ζωής και οι δυο πιο δικοί του άνθρωποι στον κόσμο του ευχήθηκαν (και) διαδικτυακά με ένα δικό του τραγούδι. «Είμαι ακόμη παιδί», τραγουδούν η Καίτη και ο Δημήτρης και στο τέλος έρχονται και οι ευχές από καρδιάς.

«Μπαμπάκα μου να σε χαιρόμαστε, να είσαι καλά, να τα χιλιάσεις», εύχεται όλο αγάπη ο Δημήτρης και μετά ήρθε η σειρά της Καιτούλας και «λιώσαμε» μαζί της.

«Αγάπη μου, να σε χαιρόμαστε, σε λατρεύουμε Διονύση μου» και «δε μεταδίδω άλλο», λέμε εμείς.

https://www.instagram.com/reel/DAxt8aUg6Qt/

Ο Διονύσης Σχοινάς ευχήθηκε δημόσια στην «Καίτη του που αγαπούσε» για τα γενέθλιά της και «λιώσαμε»

Τα περσινά γενέθλια

Στα γενέθλια του 2023, η Καίτη Γαρμπή είχε αποθεώσει τον Διονύση της με ένα post ύμνο στην προσωπικότητά του.

«Σήμερα έχει γενέθλια το πιο γλυκό, το πιο όμορφο, το πιο φωτεινό, το πιο σέξι, το πιο αληθινό, το πιο ευγενικό, το πιο γενναιόδωρο, το πιο δυνατό, το πιο καλόκαρδο πλάσμα που γνώρισα μέχρι τώρα στη ζωή μου! Έχω την τύχη να τον γνωρίζω 30 χρόνια και την τιμή τα 26 απο αυτά να είμαστε σύντροφοι! Διονύση μου προσεύχομαι καθημερινά να σε έχει ο θεός καλά, να είσαι υγιής πνευματικά, σωματικά και ψυχικά και να έχεις άφθονα στη ζωή σου όλα τα καλά του Θεού! Να τα εκατοστήσεις μωρό μου!!!» έγραφε η Καίτη Γαρμπή, πλάι σε μια καλοκαιρινή φωτογραφία του αγαπημένου της.

https://www.instagram.com/p/CyDUcQGgdE1/

Συγκοινωνούντα δοχεία η Kαίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά - 6 αφιερώσεις ύμνος στον έρωτα

Η ιστορική πρόταση γάμου

Η Καίτη και ο Διονύσης μοιράζονται μια στιγμή που δεν συγκρίνεται με άλλη. Ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 και οι δυο τους καλεσμένοι της Ρούλας Κορομηλά στην εορταστική εκπομπή του Μπράβο που έκανε τότε.

Οι δυο τους ήταν ζευγάρι και μόλις είχαν κυκλοφορήσει το κομμάτι τους με τίτλο «Ζήσαμε». Λίγο πριν το τραγουδήσουν, όπως ήταν προγραμματισμένο, στο κοινό, λοιπόν, με λίγη βοήθεια από τη Ρούλα, η οποία, φυσικά, γνώριζε από πριν τα σχέδια του Σχοινά, εκείνος έβγαλε ένα κουτάκι με το δαχτυλίδι από την τσέπη του και έκανε την πρόταση.

Τα λόγια είναι περιττά και η στιγμή αυτή έχει περάσει στην ιστορία! Ας τη θυμηθούμε με ένα χαμόγελο.

DPG Network