Η Φάρμα: Η κόντρα του Γιάννη με τον Βασίλη και οι «πουλημένες» ασυλίες προκάλεσαν την οργή του X

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Φάρμα: Η κόντρα του Γιάννη με τον Βασίλη και οι «πουλημένες» ασυλίες προκάλεσαν την οργή του X

Ο Γιάννης Σταμέλος δεν μπορεί να αντέξει ούτε στο ίδιο δωμάτιο με τον Βασίλη Κουμανάκο και η πράσινη ομάδα αν δεν αλλάξει «μυαλά» θα χάσει και την δεύτερη ασυλία.

Μετά την ανατροπή που είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο της Φάρμας (6/9) με τον πρώτο μονομάχο για αυτή την εβδομάδα, τον Βασίλη από την πράσινη ομάδα να διαλέγει μαζί του στον «τάκο» την Μαρία Γιαννοπούλου, όχι για να παίξουν αντίπαλοι αλλά για να είναι συμπαίκτες σύμφωνα με τους κανόνες για την 3η αποχώρηση, άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» κυρίως για τους άντρες της ομάδας.

Ο Νίκος έδιωξε την Σόνια, αλλά παρέμεινε στη Φάρμα μαζί με την τοξικότητά του λένε στο Χ

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει διπλή αποχώρηση για πρώτη φορά, επομένως ο Βασίλης δεν θα αποχωρήσει μόνος του αν χάσει από τις δοκιμασίες αλλά μαζί με την συμπαίκτριά του, την Μαρία.

Ο 46χρονος παίκτης των πρασίνων, παρότι μέχρι στιγμής δεν είχε απασχολήσει την ομάδα του - ούτε και το τηλεοπτικό κοινό για να λέμε την αλήθεια - ξαφνικά έγινε η πηγή του «σκανδάλου», αφού όχι μόνο η παίκτρια που διάλεξε για να τον βοηθήσει στην μονομαχία είναι από τις καλύτερες παίκτριες της ομάδας, αλλά είπε πως αν αποχωρήσει θα αφήσει αρχηγό την Λίνα, η οποία είναι η πιο αδύναμη παίκτρια.

Κάπως έτσι, η παρέα του Γιάννη, του Παύλου του αρχηγού και του Σάμι έχει εναντιωθεί στον Βασίλη που από τη μία εύχονται να αποχωρήσει, από την άλλη όμως, όχι αυτήν την εβδομάδα καθώς θα πάρει μαζί του και την καλή τους παίκτρια.

Ο Γιάννης και το πρωτοφανές μίσος του για τον Βασίλη

Παρότι όλο αυτό το διάστημα ο Γιάννης δεν είχε έρθει σε κόντρα με τον Βασίλη μετά τα όσα αναφέραμε πιο πάνω έχει αρχίσει να δείχνει ξεκάθαρα το μίσος του προς τον συμπαίκτη του, όχι μόνο υποτιμώντας τον και διαβάλλοντάς τον με τα όσα ισχυρίζεται για εκείνον και το ότι είναι ίσως πιο διαχυτικός με τις γυναίκες, αλλά και έμπρακτα με το να μην κάθεται καν στο ίδιο τραπέζι μαζί του να φάει.

Ο Βασίλης από την άλλη δείχνει πολύ μεγάλη ψυχραιμία κάτι που σίγουρα θα τον βοηθήσει στην μονομαχία που θα πρέπει να δώσει, αλλά και στο ριάλιτι.

Αποκορύφωμα όλων αυτών πάντως στο επεισόδιο της Δευτέρας (7/10) ήταν πως ο Γιάννης αποκάλυψε πως θα κάνει τα πάντα, αν παραμείνει ο Βασίλης για να φύγει τις επόμενες μέρες, ακόμα και να «πουλήσει» αγώνα ασυλίας για να τον στείλει σε μονομαχία.

Όσον αφορά το κοινό που παρακολουθεί το παιχνίδι, η συμπεριφορά του Γιάννη είναι άκρως αντιπαθητική έως τοξική.

Η πράσινη ομάδα σε κρίση

Μάλιστα, μετά τα όσα έχουν συμβεί η πράσινη ομάδα ήδη έχασε τον αγώνα επάθλου και προβλέπεται να χάσει και τον δεύτερο αγώνα ασυλίας αν οι παίκτες της δεν ενωθούν, έστω για τα λεπτά που διαρκεί ο αγώνας.

Βέβαια, δεν είναι μόνο ο Γιάννης που δημιουργεί έντονο κλίμα στην πράσινη ομάδα με την κόντρα του με τον Βασίλη, είναι και ο Παύλος, ο οποίος είναι μεν αρχηγός της ομάδας αλλά η στάση του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» έχει αρχίσει να ενοχλεί κάποιους παίκτες.

DPG Network