Αφροδίτη Σκαφίδα: Το δώρο της για τα γενέθλια του Πύρρου Δήμα ήταν ένα επίτευγμα της κόρης τους

Αφροδίτη Σκαφίδα: Το δώρο της για τα γενέθλια του Πύρρου Δήμα ήταν ένα επίτευγμα της κόρης τους

Μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση αφιέρωσε στον σύζυγό της, Πύρρο Δήμα η Αφροδίτη Σκαφίδα και, φυσικά, αφορούσε στην κόρη τους.

Τα γενέθλιά του είχε στις 13 Οκτωβρίου ο Πύρρος Δήμας και αυτή τη μέρα, το μικρότερο από τα πέντε παιδιά του έκανε το πρώτο του μπάνιο ever.

Απόδραση για τρεις

Μέσα από την εορταστική ανάρτηση της Αφροδίτης Σκαφίδα έγινε γνωστό το κατόρθωμα της 6 μηνών μικρούλας που, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η μαμά της, μπήκε για πρώτη φορά στην πισίνα.

Snapinsta.app_462701016_18475839295034672_4981877522642297874_n_1080.jpg

Ο Πύρρος Δήμας και τα κορίτσια του βρέθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της Πελοποννήσου και απόλαυσαν το Σαββατοκύριακο των γενεθλίων του μακριά από όλους και από όλα.

https://www.instagram.com/p/DBBYGgAs234/

Ο Πύρρος Δήμας εξήγησε γιατί δεν βρέθηκε μέσα στον τοκετό της κόρης του με την Αφροδίτη Σκαφίδα

Τα υπόλοιπα 4 παιδιά της οικογένειας

Η Αφροδίτη Σκαφίδα βιώνει για πρώτη φορά τη μητρότητα ενώ ο σύντροφός της και Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών έχει ήδη τέσσερα παιδιά από τον πρώτο του γάμο (τον Βίκτωρα, την Ελένη, την Μαρία και τον μικρότερο Νικόλα) με την πρώτη του σύζυγο, Αναστασία Σδούγκου, η οποία έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο το 2018.

Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του 52χρονου ήδη ζουν στην Αμερική για τις σπουδές τους και εκείνος πολύ συχνά βρίσκεται μαζί τους, περήφανος για όσα έχουν καταφέρει.

https://www.instagram.com/p/CfbhzF9NacM/

Ποια είναι η κόρη του Πύρρου Δήμα που πλέον λέγεται Μαρία Σδούγκου

Ο γάμος του ζευγαριού λίγο πριν γίνουν γονείς

Γάμο-έκπληξη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο πραγματοποίησαν ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφίδα το απόγευμα του Σαββάτου (03.02.24), λίγο πριν γίνουν γονείς. Το μυστήριο τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, με αγαπημένους φίλους του ζευγαριού να δίνουν το παρών.

Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες και βίντεο που κοινοποίησαν οι καλεσμένοι ενώ λίγο αργότερα ο Πύρρος Δήμας δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο.

https://www.instagram.com/p/C27D7u-sQkO/
DPG Network