H Φάρμα: Η Ρούλα είναι το «πρόβλημα» λένε όλοι, αλλά μήπως παίζει πιο σωστά το παιχνίδι απ' όλους;

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Φάρμα: Η Ρούλα είναι το «πρόβλημα» λένε όλοι, αλλά μήπως παίζει πιο σωστά το παιχνίδι απ' όλους;

Η Ρούλα ή Λαρού, όπως την φωνάζουν έχει καταφέρει να είναι αρχηγός όλες τις εβδομάδες που προβάλλεται η Φάρμα. Μήπως αυτό ενοχλεί τους συμπαίκτες της και όχι οι δουλειές που λένε ότι δεν κάνει;

Την περασμένη εβδομάδα στη Φάρμα είχαμε μεγάλες κόντρες στην πράσινη ομάδα, αφού έχασε και τις δύο ασυλίες.

Το πρόβλημα βέβαια, ήταν κυρίως ο Βασίλης Κουμανάκος που βγήκε υποψήφιος και σε δεύτερο χρόνο η Φένια Τέρπου, η οποία δεν φαίνεται να έχει βρει κοινό κώδικα με τους συμπαίκτες της. Κατάφερε ωστόσο, να είναι αρχηγός αυτής της εβδομάδας, αφού η Λίνα και ο Τζέρυ αποχωρώντας άφησαν εκείνη σε αυτή την πολύ σημαντική θέση.

https://www.instagram.com/p/DBEulZMKUVA/

Η Φάρμα: Η κόντρα του Γιάννη με τον Βασίλη και οι «πουλημένες» ασυλίες προκάλεσαν την οργή του X

«Η Λαρού είναι το πρόβλημα»

Αυτήν την εβδομάδα ωστόσο, τα «νεύρα» πήγαν στη γαλάζια ομάδα, αφού με αρχηγό τη Ρούλα - ή Λαρού, όπως θέλει να τη φωνάζουν - οι παίκτες έχασαν και τους δύο αγώνες ασυλίας.

Για ακόμα μια φορά η Ρούλα Κουφοπούλου ήρθε στο προσκήνιο και η αιτία δεν είναι μόνο ο Νίκος Κωβαίος, με τον οποίο από την αρχή έχουν κόντρα, αλλά όλη σχεδόν η ομάδα πέρα από την Ελένη και την Ειρήνη ενδεχομένως, με τις οποίες η ίδια φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά.

Κύριο θέμα της γαλάζιας ομάδας, όπως θα δούμε και στο σημερινό επεισόδιο είναι οι δουλειές που πρέπει να γίνονται στη Φάρμα τους αλλά και το γεγονός πως πάλι θα χάσουν κάποιον συμπαίκτη τους.

https://www.instagram.com/reel/DBKMS00vwwB/

Ο Φίλιππος είχε θέσει το θέμα της αρχηγίας την προηγούμενη εβδομάδα λέγοντας πως θεωρεί τον Δημήτρη πιο άξιο παίκτη για να μπει στη θέση του αρχηγού, ωστόσο η Ρούλα έχει καταφέρει να είναι αρχηγός όλες αυτές τις εβδομάδες διατηρώντας την ασυλία που της δίνεται με αυτή την θέση.

https://www.instagram.com/reel/DAytHWDu1nJ/

Με τον Φίλιππο θα έρθει ξανά σε κόντρα η Λαρού λίγο πριν τη σημερινή μονομαχία της Ιωάννας με την Ελένη, ο οποίος θα μιλήσει για τις δουλειές που δεν είχαν γίνει και εκείνη θα αντεπιτεθεί λέγοντας πως δεν υπάρχουν αντρικές ή γυναικείες δουλειές κι αν είδε κάτι, όπως τους βρώμικους κουβάδες, θα μπορούσε να τις καθαρίσει εκείνος.

Παρ' όλα αυτά, το κοινό που παρακολουθεί τη Φάρμα δεν πείθεται με τα λεγόμενα της Ρούλας και έχει καταλάβει πως η ίδια είναι ίσως η πιο έξυπνη παίκτρια της Φάρμας. Μην ξεχνάμε πως αυτό το project είναι ένα ριάλιτι, στο οποίο σκοπός είναι να επιβιώσεις μέχρι το τέλος - και με βάση τις ικανότητές σου αλλά και με τις συμμαχίες που θα κάνεις.

Η Ρούλα παίζει σωστά το παιχνίδι

Αρχικά, έχει έρθει πιο κοντά με τα σωστά άτομα (θυμήσου και την Σόνια που την άφησε αποχωρώντας και πάλι αρχηγό ή την ξαφνική παρέα που κάνει με την Ελένη τώρα που είναι υποψήφια), τα οποία την αφήνουν να διατηρεί την αρχηγία και την ασυλία της.

Κατά τη διάρκεια της μέχρι τώρα παραμονής της σε αυτή τη θέση η Λαρού έχει καταφέρει με την ομάδα της να κερδίσουν και την αγελάδα και τις 20 κότες για να μπορούν να τρώνε.

Παράλληλα, αριθμητικά δεν τα έχουν πάει τελείως άσχημα, αφού με τη σημερινή αποχώρηση θα μείνουν 6 γαλάζιοι εναντίον 8 πρασίνων. Θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα τα πράγματα για μια αρχηγό που δεν έχει ιδέα από φάρμα και αθλήματα.

Τέλος, μπορεί να αθέτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στη Σόνια, ότι δεν θα ψηφίσει καμία γυναίκα να βγει μονομάχος, ψηφίζοντας την Ιωάννα αλλά δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή για να μην αποδυναμωθεί η ομάδα, αφού οι τρεις άντρες τους είναι πολύ δυνατοί. Επομένως σκέφτηκε και το συμφέρον των γαλάζιων, παραμερίζοντας τον εγωισμό και την κόντρα που έχει με τους άντρες.

Γενικά η Λαρού δείχνει μια ψυχραιμία σε όσα της καταλογίζουν καθημερινά και οι άντρες αλλά και κάποιες γυναίκες, όπως η Ιωάννα. Κι εκεί είναι που κερδίζει γιατί δεν έχει προσβάλλει κανένα, σε αντίθεση για παράδειγμα με τον Νίκο και τους απρεπείς χαρακτηρισμούς του για τις γυναίκες.

462639424_1488996181809280_7773733510682067123_n.jpg
DPG Network