One Direction: Harry, Louis και Zayn αποχαιρετούν τον αδερφό τους Liam με μια υπόσχεση στον γιο του

Γεωργία Βλαχοπούλου

Τα μέλη των One Direction έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό «αντίο» στον Liam Payne, εκτός από τον Niall Horan, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που τον είδε.

Την Τετάρτη (16/10) έγινε γνωστή στα ξένα μέσα η είδηση του τραγικού θανάτου του Liam Payne, του Άγγλου τραγουδιστή και πρώην μέλους των Οne Direction.

Ο 31χρονος τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός, μετά από πτώση από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου που έμενε στην Αργεντινή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τις αρμόδιες αρχές, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Έξαλλοι οι fans του Liam Payne με το TMZ για τις εικόνες του άψυχου κορμιού του- Θρήνος στο X

Φυσικά, η τραγική αυτή είδηση σόκαρε τόσο τον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και τους θαυμαστές του Liam παγκοσμίως.

Η πρώτη κοινή δήλωση του συγκροτήματος για τον θάνατο του Liam

Ο Liam Payne πέρασε για πρώτη φορά audition για το X-Factor σε ηλικία 14 ετών, το 2008, χωρίς να καταφέρνει να περάσει στην επόμενη φάση.

Ύστερα, επέστρεψε στο μουσικό show δύο χρόνια αργότερα, το 2010, μαζί με τους Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson και Niall Horan για να σχηματίσουν τελικά τους One Direction, χάρη στους κριτές και τον Simon Cowell.

Τα μέλη λοιπόν, του συγκροτήματος έκαναν μια κοινή δήλωση στα media για την απώλεια του.

Είμαστε εντελώς συντετριμμένοι από την είδηση ​​του θανάτου του Liam. Με τον καιρό, και όταν όλοι θα μπορέσουμε, θα υπάρχουν περισσότερα να πούμε. Αλλά προς το παρόν, θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε την απώλεια του αδελφού μας, που αγαπήσαμε πολύ. Οι αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί του θα μείνουν πολύτιμες για πάντα. Προς το παρόν, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές που τον αγάπησαν δίπλα μας. Θα μας λείψει τρομερά. Σε αγαπάμε Liam.

Το «αντίο» από τους τρεις One Direction

Παρά την κοινή τους ανακοίνωση, οι Harry Styles, Zayn Malik και Louis Tomlinson αποχαιρέτησαν με 3 διαφορετικά posts στο Instagram τον φίλο τους και πρώην μέλος των One Direction.

Στην ανάρτηση του ο Harry Styles έγραφε:

«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Liam. Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να είμαι δίπλα του καθώς το έκανε. Ο Liam ζούσε ορθάνοιχτος, με την καρδιά στο “μανίκι”του, είχε μια ενέργεια για ζωή που ήταν μεταδοτική. Ήταν ζεστός, υποστηρικτικός και απίστευτα στοργικός. Τα χρόνια που περάσαμε μαζί θα παραμείνουν για πάντα από τα πιο αγαπημένα χρόνια της ζωής μου. Θα μου λείπεις πάντα, αγαπημένε μου φίλε. Η καρδιά μου ραγίζει για την Karen, τον Geoff, τον Nicola και τη Ruth, τον γιο του Bear και όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν, όπως και εγώ».

O Louis Tomlinson αποχαιρετώντας τον «αδερφό» του, όπως τον αποκάλεσε, έδωσε μάλιστα, και μια υπόσχεση στον γιο του Liam, πως αν χρειαστεί θα είναι δίπλα του σαν καλός θείος.

«Είμαι πέρα ​​για πέρα ​​συντετριμμένος που το γράφω αυτό, αλλά χθες έχασα έναν αδερφό. Ο Liam ήταν κάποιος που κοιτούσα καθημερινά, μια τόσο θετική, αστεία και ευγενική ψυχή. Γνώρισα για πρώτη φορά τον Liam όταν ήταν 16 και εγώ 18, έμεινα αμέσως έκπληκτος από τη φωνή του, αλλά το πιο σημαντικό όσο περνούσε ο καιρός είχα την ευκαιρία να δω τον ευγενικό αδερφό που λαχταρούσα όλη μου τη ζωή. Ο Liam ήταν ένας απίστευτος τραγουδοποιός με υπέροχη αίσθηση της μελωδίας, συχνά λέγαμε να επιστρέψουμε στο στούντιο μαζί για να προσπαθήσουμε να αναδημιουργήσουμε τη συγγραφική χημεία που είχαμε δημιουργήσει στο συγκρότημα. Και για την ιστορία, ο Liam ήταν κατά τη γνώμη μου το πιο ζωτικό μέρος των One Direction. Η εμπειρία του από μικρός, η σκηνική του παρουσία, το χάρισμά του στη συγγραφή. Η λίστα συνεχίζεται. Σε ευχαριστούμε που μας διαμορφώσες Liam», έγραψε αρχικά ο Louis και συνέχισε.

«Ένα μήνυμα σε σένα Liam αν ακούς. Νιώθω πέρα ​​από τυχερός που σε είχα στη ζωή μου, αλλά δυσκολεύομαι πραγματικά με την ιδέα να πω αντίο. Είμαι τόσο ευγνώμων που ήρθαμε ακόμα πιο κοντά αφού το συγκρότημα, μιλώντας στο τηλέφωνο για ώρες, αναπολώντας όλες τις χιλιάδες εκπληκτικές αναμνήσεις που είχαμε μαζί είναι μια πολυτέλεια που πίστευα ότι θα είχα μαζί σου για μια ζωή. Θα μου άρεσε να μοιραστώ ξανά τη σκηνή μαζί σου, αλλά δεν είναι έτσι.
Θέλω να ξέρεις ότι αν ο Bear με χρειαστεί ποτέ, θα γίνω ο θείος που χρειάζεται στη ζωή του και θα του πω ιστορίες για το πόσο καταπληκτικός ήταν ο μπαμπάς του. Μακάρι να είχα την ευκαιρία να σε αποχαιρετήσω και να σου πω για άλλη μια φορά πόσο σε αγάπησα. Payno, αγόρι μου, ένας από τους καλύτερους φίλους μου, αδερφέ μου, σε αγαπώ φίλε. Κοιμήσου καλά».

Τέλος, ο Zayn Malik με τον οποίο ο Liam Payne είχε διαφωνήσει -όπως είχε πει όμως πάντα θα είχε κι έναν λόγο για να τον στηρίζει - «αποχαιρέτησε» τον 31χρονο με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Liam, βρήκα τον εαυτό μου να σου μιλάει δυνατά, ελπίζοντας να με ακούσεις, δεν μπορώ παρά να σκεφτώ εγωιστικά ότι υπήρχαν τόσες πολλές ακόμη συζητήσεις για να κάνουμε στη ζωή μας», έγραψε ο Malik.

«Ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να σε ευχαριστήσω που με υποστήριξες σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Όταν έλειπα από το σπίτι ως 17χρονο παιδί, θα ήσουν πάντα εκεί με θετική διάθεση και καθησυχαστικό χαμόγελο και θα μου έλεγες ότι ήσουν φίλος μου και ότι με αγαπούν.

Αν και ήσουν νεότερος από μένα, ήσουν πάντα πιο λογικός από εμένα, ήσουν ξεροκέφαλος, με γνώμη και δεν σε ένοιαζε να πεις στους ανθρώπους πότε έκαναν λάθος. Ακόμα κι αν χτυπήσαμε τα κεφάλια για αυτό μερικές φορές, πάντα σε σεβόμουν κρυφά γι’ αυτό».

«Ήμουν πάντα χαρούμενος που ήξερα, πως ό,τι κι αν συνέβαινε στη σκηνή, μπορούσαμε πάντα να βασιστούμε σε εσένα για να δούμε προς ποιον δρόμο θα “οδηγήσουμε το πλοίο”», έγραψε στη συνέχεια.

Δεν ξέρουμε αν η Cheryl Cole ήταν ο μεγάλος έρωτας του Liam Payne πάντως μαζί της έκανε το παιδί του

«Έχασα έναν αδερφό όταν μας άφησες και δεν μπορώ να σου εξηγήσω τι θα έδινα για να σε αγκαλιάσω μια τελευταία φορά και να σε αποχαιρετήσω σωστά και να σου πω ότι σε αγαπούσα και σε σεβάστηκα πολύ», πρόσθεσε ο Malik. «Θα λατρεύω όλες τις αναμνήσεις που έχω μαζί σου και θα είναι στην καρδιά μου για πάντα».

Ο Niall Horan δεν έκανε κάποια ξεχωριστή ανάρτηση για τον Liam, αλλά είναι λογικό να χρειάζεται παραπάνω χρόνο για να διαχειριστεί τι συνέβη, αφού ο Liam λίγες μέρες πριν πεθάνει τον είχε δει σε συναυλία που είχε δώσει στην Αργεντινή και μάλιστα, ο Payne είχε δηλώσει πως είχαν και πολλά να πουν.

Bέβαια, η συζήτηση μεταξύ τους δεν ξέρουμε αν έγινε. Ο Liam πήγε στη συναυλία, κάτι όμως που δεν ήθελε ο Niall, όπως δεν ήθελε ο Liam να αναφέρεται καν σε εκείνον και την διάλυση των One Direction, καθώς πίστευε πως απλά προσπαθεί να τραβήξει τα φώτα πάνω του.

https://www.tiktok.com/@v1deocentral/video/7426508817338223903

Κάτι που και πολλοί fans πίστεψαν, βλέποντάς τον στη συναυλία του Niall, ότι εκείνος ήθελε να κλέψει τη λάμψη του.

Η αλήθεια είναι πως ο Liam είχε ενημερώσει τους πάντες μέσα από βίντεό του ότι θα πήγαινε στη συναυλία του Niall Horan, ενώ χαιρετούσε διάφορους θαυμαστές του έξω από το ξενοδοχείο του Niall, την ώρα που ο Niall είχε πει στους θαυμαστές του να μην πάνε να τον βρουν στο ξενοδοχείο καθώς δεν θα κατέβαινε να τους δει, αφού αν πήγαινε για έναν θα έπρεπε να το κάνει για κάθε έναν.

Άλλοι βέβαια, δεν είδαν κάτι κακό στην συμπεριφορά του Payne και απλά θεώρησαν πως όλη αυτή η κουβέντα για το αν ήθελε να σαμποτάρει ή όχι τον Niall ήταν περιττή και πως απλά ήθελε να στηρίξει τον φίλο του.

https://www.tiktok.com/@funny.shorts.8272/video/7422361881374985505
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης