Ο Simon Cowell & η Kate Cassidy χρειάστηκαν δύο 24ωρα για να μιλήσουν για τον θάνατο του Liam Payne

Ο Simon Cowell & η Kate Cassidy χρειάστηκαν δύο 24ωρα για να μιλήσουν για τον θάνατο του Liam Payne
@kateecass

Δυο μέρες χρειάστηκαν τόσο η Kate Cassidy, όσο και ο Simon Cowell για να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να αποτίσουν φόρο τιμής στον δικό τους Liam Payne ο καθένας και τα μηνύματά τους ξεχειλίζουν συναίσθημα και πόνο.

Με την είδηση του τραγικού θανάτου του Liam Payne ακόμη νωπή, τα δημόσια «αντίο» της συντρόφου του, αλλά και του ανθρώπου που δημιούργησε τους One Direction και στην ουσία έδωσε σ' εκείνον και στους υπόλοιπους της παρέας το εφαλτήριο για την καριέρα που ακολούθησαν τόσο ως συγκρότημα αλλά και στη σόλο συνέχειά της.

«Καταρρακωμένος» και «Άδειος»

Ο Liam Payne, βρέθηκε νεκρός, μετά από πτώση από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου που έμενε στην Αργεντινή την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου. Ήταν 31ός ετών.

A further tragic selfie was captioned: 'Lovely day in Argentina'

Μέχρι την Παρασκευή το βράδυ ο Simon Cowel, ο «πνευματικός πατέρας» του συγκροτήματος θα έλεγε κανείς, εφόσον ήταν εκείνος που δημιούργησε το γκρουπ στο X Factor του 2010, όπου τα πέντε αγόρια συμμετείχαν ατομικά, δεν είχε κάνει καμία δήλωση, μέχρι που μοιράστηκε σκέψεις και συναισθήματα σε μαύρο φόντο στα social media.

«Ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά πώς νιώθεις για κάποιον μέχρι να συμβεί μια στιγμή όπως αυτή. Liam είμαι συντετριμμένος. Καταρρακωμένος. Και νιώθω άδειος. Και θέλω να ξέρεις πόση αγάπη και σεβασμό τρέφω για σένα. Κάθε δάκρυ που έχω χύσει είναι μια ανάμνηση σου. Αυτό είναι τόσο δύσκολο να το εκφράσω με λόγια αυτή τη στιγμή», γράφει ο Simon και συνεχίζει εξηγώντας «του» τι θα έλεγε στους χιλιάδες ανθρώπους που πάντα με ρωτούν "Πώς είναι ο Liam".

«Θα τους έλεγα ότι ήσουν ευγενικός, αστείος, γλυκός, στοχαστικός, ταλαντούχος, ταπεινός, συγκεντρωμένος. Και πόσο αγαπούσες τη μουσική και πόση βαθιά αγάπη είχες για τους fans».

Στη συνέχεια Cowell θυμήθηκε επίσης την πρώτη ακρόαση του Payne στο X Factor το 2008, σε ηλικία 14 ετών, όταν του είχε πει πως δεν ήταν έτοιμος και τον προέτρεψε να επιστρέψει σε δύο χρόνια.

«Πολλοί άνθρωποι θα τα είχαν παρατήσει. Δεν το έκανες. Γύρισες και μέσα σε μήνες όλος ο κόσμος θα γνώριζε τον Liam. Και ποτέ δεν ξέχασες τους θαυμαστές. Σε έβλεπα να περνάς τόσο πολύ χρόνο με ανθρώπους που ήθελαν να σε γνωρίσουν. Σε ένοιαζε πολύ.

Ο Cowell περιέλαβε τελικά τους One Direction στη δισκογραφική του και υπήρξε ο εγκέφαλος της παγκόσμιας επιτυχίας τους πριν χωρίσουν το 2016.

Britain One Direction: This Is Us 3D UK Premiere

Niall Horan, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Simon Cowell, Harry Styles και Liam Payne στην πρεμιέρα του 'One Direction: This Is Us 3D' τον Αύγουστο του 2013

(Photo by Jon Furniss/Invision/AP Images)

Μέσα από το post του ο μεγιστάνας της μουσικής αποκάλυψε επίσης ότι ο Payne τον είχε επισκεφτεί πέρυσι.

«Όχι για συνάντηση. Απλά για να καθίσουμε και να μιλήσουμε. Και αναπολήσαμε όλες τις διασκεδαστικές στιγμές που περάσαμε μαζί. Και πόσο περήφανος ήσουν που ήσουν μπαμπάς», έγραψε.

«Αφού έφυγες, θυμήθηκα ότι ήσουν ακόμα το γλυκό, ευγενικό αγόρι που είχα γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια πριν», έγραψε ο Cowell και πρόσθεσε: «Γνώρισα τον γιο σου, τον Bear. Έχει το χαμόγελό σου και αυτή τη λάμψη στα μάτια που έχεις. Και θα είναι τόσο περήφανος για όλα όσα έχεις πετύχει. Και για το πώς τα κατάφερες.»

Στο τέλος της αφιέρωσής του, ο Cowell αναφέρθηκε και στους 5 του συγκροτήματος.

«Πάντα πίστευα ότι οι πέντε σας στο συγκρότημα ήσασταν αδέρφια και βλέποντας τα μηνύματά τους σήμερα, βλέπω πως ήσασταν».

One Direction: Harry, Louis και Zayn αποχαιρετούν τον αδερφό τους Liam με μια υπόσχεση στον γιο του

«Και τώρα Liam, μπορώ να δω την επίδραση που είχες σε τόσους πολλούς ανθρώπους. Επειδή μας άφησες πολύ νωρίς» αποχαιρέτησε ο Cowell σε μία ανάρτηση όπου είχαν απενεργοποιηθεί τα σχόλια.

https://www.instagram.com/p/DBReoFIovZ4/

«Liam, άγγελέ μου. Θα συνεχίσω να σ' αγαπώ σε όλη μου τη ζωή»

Τον ίδιο χρόνο φαίνεται ότι χρειάστηκε και η Kate Cassidy, που υπήρξε σύντροφος του αδικοχαμένου τραγουδιστή τα τελευταία δυο χρόνια, για να αντιδράσει δημόσια στον θάνατό του.

https://www.instagram.com/p/Cnr60z7pvcR/

Θυμίζουμε πως η Kate Cassidy ήταν μαζί με τον Payne στην Αργεντινή για δύο εβδομάδες μέχρι δυο μέρες πριν από τον χαμό του, όταν και επέστρεψε στην πατρίδα γιατί, όπως είπε, κουράστηκε και της έλειψε το σπίτι της.

Στο story που μοιράστηκε η γνωστή influencer ξεκίνησε ευχαριστώντας όλους για όλα τα καλά λόγια και την αγάπη που της έστειλαν.

«Ήμουν σε πλήρη απώλεια. Τίποτα σχετικά με τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν αληθινό. Ζητώ και προσεύχομαι να μου δώσετε τη χάρη και τον χώρο να κινηθώ σε αυτό ιδιωτικά», συνέχισε και ολοκλήρωσε απευθυνόμενη στον Liam τον ίδιο.

Liam, άγγελέ μου. Είσαι τα πάντα. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγάπησα άνευ όρων και ολοκληρωτικά. Θα συνεχίσω να σε αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σε αγαπώ Liam.

100.jpg

Ανακοινώθηκε η αιτία θανάτου του Liam Payne από τον γιατρό που βρέθηκε στο δυστύχημα

Οι στιγμές πριν από το δυστύχημα και τα αίτια του θανάτου

Ο θάνατος του 31χρονου Βρετανού συνέβη αμέσως μετά από μια κλήση έκτακτης ανάγκης που έκανε ο διευθυντής του ξενοδοχείου και δόθηκε στη δημοσιότητα με λεπτομέρειες για τις ανατριχιαστικές στιγμές που οδήγησαν στη μοιραία πτώση του τραγουδιστή - συμπεριλαμβανομένου του ότι ο Payne «έθετε τη ζωή του σε κίνδυνο».

«Γεια, καλημέρα. Μόλις τηλεφώνησα και η γραμμή μου αποσυνδέθηκε. Τηλεφωνώ [από] το ξενοδοχείο CasaSur στο Παλέρμο της Κόστα Ρίκα 6032», ακούγεται να λέει ο διευθυντής στα ισπανικά στον ήχο.

Ο διευθυντής, ονόματι Esteban, ισχυρίστηκε ότι ο Payne κατέστρεφε το δωμάτιο του ξενοδοχείου του και ήταν υπό την επήρεια «ναρκωτικών και αλκοόλ».

«Λοιπόν, έχουμε έναν ένοικο που είναι μεθυσμένος από ναρκωτικά και αλκοόλ. Και, λοιπόν, είναι… Όταν έχει τις αισθήσεις του, διαλύει όλο το δωμάτιο. Και, λοιπόν, χρειαζόμαστε να στείλετε κάποιον, παρακαλώ», είπε ο διευθυντής.

Η αστυνομία αργότερα επιβεβαίωσε ότι είχαν κληθεί στο ξενοδοχείο, αφού ειδοποιήθηκαν για έναν «επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επίδραση ναρκωτικών και αλκοόλ».

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ανακάλυψαν το σώμα του Payne στην εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου, αφού ο διευθυντής ανέφερε ότι άκουσε έναν δυνατό θόρυβο από εκεί.

Όσο για τα αίτια του θανάτου του; Μία μέρα μετά το τραγικό δυστύχημα, οι υπεύθύνοι δήλωσαν πως ο Liam Payne «έσπασε το κρανίο του και πέθανε ακαριαία από πολύ σοβαρά τραύματα, όταν έπεσε ξαφνικά από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του στον τρίτο όροφο στην Αργεντινή».

Η συζήτηση που έχει ξεκινήσει σχετικά με το αν ο Liam βούτηξε συνειδητά η όχι στον θάνατό του, ακόμη έχει δρόμο.

DPG Network