Ρώτησαν την Κατερίνα Καινούργιου για κουφέτα κι εκείνη τους παρέπεμψε στον αρμόδιο

Πανευτυχής στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή είναι η Κατερίνα Καινούργιου και δεν το κρύβει. Όμως υπάρχει μία απάντηση που δεν θέλει να απαντήσει ακόμη.

Μία μίνι συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και οι ερωτήσεις στράφηκαν τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η τηλεθέαση

Ερωτηθείσα σχετικά, η παρουσιάστρια του Alpha ανέφερε ότι δεν την αγχώνουν τα νούμερα τηλεθέασης, παρότι παραδέχτηκε πως τα κοιτάζει καθημερινά.

«Τη μία μέρα μπορεί να είσαι πρώτος, την άλλη τελευταίος. Είναι πολύ οριακά τα πράγματα. Είναι νωρίς για συμπεράσματα», είπε η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» τονίζοντας την ίδια στιγμή όμως πως δεν βλέπει κάποιον ως σκληρό αντίπαλο. «Τους αντιμετωπίζω όλους το ίδιο», παραδέχτηκε.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν έχει επικοινωνήσει φέτος με τον Ανδρέα Μικρούτσικο που μέχρι πέρσι, θυμίζουμε, συμμετείχε στο πάνελ της δικής της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε πως δεν έχουν μιλήσει πέρα από ένα μήνυμα που του είχε στείλει για τα γενέθλιά του.

«Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και έχω πάρει πάρα πολλά πράγματα από εκείνον», συνέχισε ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως μερικά πράγματα που έχει πει για εκείνην την έχουν στεναχωρήσει, αλλά προχωράμε. «Του εύχομαι να είναι πάντα καλά. Είναι άνθρωπος με όμορφη ψυχή», είπε η Κατερίνα ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχει κάτι να της καταμαρτυρήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος αλλά και τα υπονοούμενα δεν της αρέσουν. «Αν δεν του αρέσουν κάποια πράγματα, να βγει να τα πει.

«Προς το παρόν ο κύκλος της συνεργασίας μας έχει κλείσε. Μελλοντικά δεν ξέρεις, δεν κρατάω κακίες ούτε έχω προσωπικά με κάποιον», ολοκλήρωσε.

Κατερίνα Καινούργιου:Λέει ναι στη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου -3 items για να τη φορέσεις και εσύ

Κουφέτα πότε θα φάμε;

Η ερωτήσεις στράφηκαν, όπως ήταν αναμενόμενο και στα προσωπικά της όπου η Κατερίνα δεν παραδέχτηκε πως είναι πολύ καλά, πως βρίσκεται σε γενικότερη φάση ανασυγκρότησης και έχει δουλέψει πολύ με τον εαυτό της.

Όσο για το γιατί δημοσιοποίησε τη σχέση της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή; «Θα έβγαινε κάποια στιγμή η σχέση μου, δεν νομίζω ότι κανείς θέλει να κρύβει τη σχέση του. Δυο ελεύθερα παιδιά είμαστε. Ήμασταν φίλοι πολλά χρόνια και προέκυψε όμορφα και ομαλά», είπε η παρουσιάστρια η ο οποία επιχείρησε να προσπεράσει ερώτηση περί συγκατοίκησης ενώ όταν ρωτήθηκε για κουφέτα έριξε αλλού το μπαλάκι: «Δεν ξέρω αν θα φάτε κουφέτα, ρωτήστε εκείνον».

Η Κατερίνα Καινούργιου με τους άντρες της ζωής της και η έκπληξη στον μπαμπά της

Ο έρωτας ήρθε το καλοκαίρι

Ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, διατηρεί μαγαζιά στο Κολωνάκι και στην Πάρο και οι δυο τους ήταν φίλοι για χρόνια πριν η σχέση τους εξελιχθεί σε κάτι πιο ρομαντικό. Σε μια σχέση που άνθισε μέσα στο καλοκαίρι του 2024 και φαίνεται να έχει δώσει στην παρουσιάστρια μια νέα πνοή και ένα διαφορετικό χαμόγελο, μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το ζευγάρι πρόσφατα απόλαυσε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο από όπου και οι φωτογραφίες.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης