Η Zendaya δεν θέλει να κάνει μαθήματα χορού με τον αγαπημένο της, Tom Holland & ο λόγος έχει λογική

Η Zendaya δεν θέλει να κάνει μαθήματα χορού με τον αγαπημένο της, Tom Holland & ο λόγος έχει λογική

Η Zendaya και ο Tom Holland το 2021 στην προώθηση του Spiderman. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Invision

Η σκέψη και μόνο ότι θα χορεύει με τον Tom Holland κάνει την Zendaya να τρέμει. Εξηγεί το γιατί και την καταλαβαίνουμε.

Η Zendaya και ο Tom Holland είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του νεότερου Hollywood. Κρατούν πάντα χαμηλό προφίλ, όμως, από τη στιγμή που παραδέχτηκαν ανοιχτά τη σχέση τους δεν διστάζουν να μιλήσουν ο ένας για τον άλλο με τα πιο ζεστά λόγια.

Όλα καλά, όμως μαζί σε σχολή χορού δεν θα τους δεις και η 28χρονη σταρ εξηγεί το γιατί.

Δεινή χορεύτρια η ίδια αλλά φοβάται

Η Zendaya έχει αποδείξει τις χορευτικές τις ικανότητες στην 16η σεζόν του Dancing With the Stars έχοντας ως παρτενέρ της τον Valentin Chmerkovskiy.

Κι όμως, ακόμη και με αυτές τις εμπειρίες, τον αγαπημένο της δεν τον φτάνει και δεν έχει τη διάθεση ούτε καν να το ρισκάρει.

«Είναι υπερβολικά καλός και θα μου σπάσει τα νεύρα», παραδέχτηκε με ειλικρίνεια μιλώντας στην Teen Vogue η Zendaya μιλώντας για την πιθανότητα να κάνει μαθήματα χορού με τον σύντροφό της ενώ συμπλήρωσε πως «Θα προτιμούσα κάποιον που ήταν το ίδιο κακός μ' εμένα».

Γιατί τα λέει αυτά, όμως η δημοφιλής ηθοποιός;

Η Zendaya έμαθε να αγαπά την πεζοπορία από τη μαμά της αλλά με τον Tom Holland θα έκανε καγιάκ

Στο 2017 ο (βασικός) λόγος

Εκτός συναγωνισμού ο Tom Holland και ο ίδιος τοποθετήθηκε εκεί μετά την iconic performance του Umbrella της Rihanna στο Lip Sync Battle του 2017.

Ιδού και μία υπενθύμιση για την εμφάνιση για την οποία ο ίδιος δηλώνει πολύ περήφανος, όμως, δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως είναι η δουλειά για την οποία ακόμη και σήμερα λαμβάνει τα περισσότερα σχόλια, παρότι ο ίδιος δίνει τεράστια προσοχή στις επαγγελαμτικές επιλογές του όλα αυτά τα χρόνια.


Χορός όχι, καγιάκ ναι

Στην ίδια συνέντευξη η Zendaya είπε πως παρότι δεν θα ήθελε να κάνει μαθήματα χορού με τον Holland, θα τους έβλεπε να κάνουν μαθήματα καγιάκ μαζί. «Στο καγιάκ θα πρέπει να είσαι πολύ συγχρονισμένος με τον άλλο και θα είχε τρομερή πλάκα γιατί θέλουμε και οι δύο να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο. Θα ήταν πολύ αστείο να μας ακούτε να λέμε “Από εδώ πάμε”, “Όχι, από εδώ να πάμε”», είπε η ηθοποιός και είναι σα να τους βλέπουμε!!!

https://www.instagram.com/p/CTRzVkrq2wN/

Ο Tom Holland είναι ο σύντροφος που θα θέλαμε και το αποδεικνύει η πρόσφατη στάση του στη Zendaya

Μια διακριτική αλλά πολύ δυνατή σχέση

Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Spider-Man: Homecoming» το 2017 και παρότι πολλοί ήταν αυτοί που έλεγαν πως «κάτι τρέχει» με εκείνους, αρνούνταν ότι συμβαίνει κάτι ερωτικό. Τελικά οι δυο τους μετά τη συμμετοχή τους σε δύο ακόμα ταινίες έγιναν και ζευγάρι αν και προσπάθησαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

DPG Network