O Pedro Almodovar θέλει να κάνει ταινία για τη Zendaya και τον στυλίστα της Law Roach

Ναταλία Κατσακιώρη
O Pedro Almodovar θέλει να κάνει ταινία για τη Zendaya και τον στυλίστα της Law Roach
Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης έχει βρει μάλιστα και το concept της ταινίας.

Είναι σίγουρα μία από τις πολυσυζητημένες παρουσίες των τελευταίων χρόνων. Εκτός από τις επαγγελματικές επιτυχίες με σειρές όπως το Euphoria και ταινίες όπως το Dune και The Challengers στο ενεργητικό της η Zendaya έχει δημιουργήσει έναν «μύθο» γύρω από το όνομά της πολύ πριν κλείσει ακόμη τα τριάντα της χρόνια. Και σε αυτό την έχει βοηθήσει πολύ και ο προσωπικός της στυλίστας και φίλος Law Roach. Γιατί το όνομα Zendaya είναι άρρηκτα συνδεδεμένο πλέον με τις άψογες εμφανίσεις, τα εκκεντρικά red carpet looks και τις μεγάλες συνεργασίες με κορυφαίους οίκους.

PFW street style: 12 σύνολα για να φορέσεις τις φούστες τώρα όπως οι Γαλλίδες

Paris-str-S25-3233.jpg

Μόλις πριν δύο μέρες η αγαπημένη Αμερικανίδα ηθοποιός βρέθηκε στο Παρίσι για το show του οίκου Louis Vuitton, του οποίου είναι ambassador και φυσικά η εμφάνισή της με ένα tailored σακάκι με λευκά πέτα και μία mini bubble skirt έγινε αμέσως viral. Η Zendaya βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή των fashion idols και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει, αφού πριν έχει ήδη βραβευτεί από τα CFDA Awards ως Fashion Icon το 2021.

Ο Pedro Almodovar θα κάνει ταινία για την Zendaya και τον Law Roach.

Αυτό, όμως, που σίγουρα δεν περίμενε κανείς είναι να προσέξει όλο αυτό το κίνημα γύρω από τη Zendaya o Pedro Almodovar. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Vanity Fair της Ισπανίας δήλωσε ότι θα τον ενδιέφερε να κάνει μία ταινία με βασικούς πρωταγωνιστές την Zendaya και τον στυλίστα της Law Roach, στηρίζοντας μάλιστα το film του στις ταινίες «Αll about Eve» και «Devil Wears Prada». «Θα ήθελα να κάνω μία ταινία ταινία για αυτούς τους δύο,» είπε. «Ρώτησα για αυτόν τον τύπο και μου είπαν ότι είναι όσο diva είναι και εκείνη,» συμπλήρωσε για τον Law Roach βάζοντάς μας πραγματικά σε σκέψεις για το αν θα κάνει πράξη τις δηλώσεις αυτές.

Italy Venice Film Festival The Room Next Door Red Carpet

(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Ο ίδιος ο Almodovar είναι ένας σκηνοθέτης που λατρεύει τα ψυχογραφήματα και έχει έναν μοναδικό τρόπο να μεταφέρει την ένταση και τα συναισθήματα που αναπτύσσονται καθώς εξελίσσονται οι ανθρώπινες σχέσεις. Η κοινή πορεία λοιπόν των Zendaya και Law Roach από τότε που εκείνη ήταν μία νεαρή και άσημη ηθοποιός, η στήριξη από τον στυλίστα της, η αποχώρηση του Roach από την σκηνή της μόδας και η διατήρηση της συνεργασίας του με την Zendaya ως και η μοναδική που έχει πλέον στον κόσμο των celebrities είναι σίγουρα στοιχεία που θα θέλαμε να δούμε στη μεγάλη οθόνη με το χιούμορ και τους συμβολισμούς του Almodovar.

https://www.instagram.com/p/C3YpgkAM-y8/

«Νομίζω ότι το έργο του είναι μια πράξη τεράστιας δημιουργίας. Έχει να κάνει με τη μόδα, την επιπολαιότητα και τα κοινωνικά θέματα και έχει να κάνει με την προβολή. Πάνω από όλα, όμως, νομίζω ότι χρειάζεται ταλέντο για αυτό,» συμπλήρωσε ο Pedro Almodovar για τον Roach και μας έχει βάλει σε σκέψεις. Μήπως αυτή η ταινία θα είναι η επόμενη αγαπημένη του fashion crowd;

H Kylie Jenner έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα στο show των Coperni στην Disneyland

DPG Network