Η Zendaya έμαθε να αγαπά την πεζοπορία από τη μαμά της αλλά με τον Tom Holland θα έκανε καγιάκ

Πατούλια Κατερίνα
Η Zendaya έμαθε να αγαπά την πεζοπορία από τη μαμά της αλλά με τον Tom Holland θα έκανε καγιάκ

Στο πρώτο της ταξίδι στις ελβετικές Αλπεις, η Zendaya μοιράστηκε το καθημερινό fitness τελετουργικό της και εξομολογήθηκε ποιες είναι οι αγαπημένες της συνήθειες και με ποιους τις μοιράζεται.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2024, η Zendaya έσβησε 28 κεράκια στην τούρτα της, πέταξε από τις ΗΠΑ για πρώτη φορά στα καταπράσινα τότε βουνά της Ελβετίας, βγήκε από το comfort zone της και μίλησε για όλα εκείνα που κάνουν το πνεύμα και το σώμα της καλύτερο- φυσικά στην ευεξία της συνεισφέρει και ο αγαπημένος της Tom Holland.

Όταν δείχνεις καλά, νιώθεις καλά

Στη νέα της συνεργασία με την φίρμα αθλητικών ειδών On, η Zendaya δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ, νιώθει και φαίνεται πραγματικά καλά. Η ίδια εξηγεί χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/DBKF41CSTku/

«Νομίζω ότι μερικές φορές είναι ακριβώς αυτό, νομίζω ότι μερικές φορές απλά λέω στον εαυτό μου ότι θα ετοιμαστώ και θα βγω έξω να περπατήσω με τον καφέ μου, κι αυτό μπορεί πραγματικά να συμβάλλει στη διάθεσή μου».

zendaya1.jpg

Zendaya πάμε μια βόλτα;

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια δραστηριότητα. Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι απολαμβάνουν πραγματικά αυτό που κάνουν, κυρίως η μαμά μου, που αυτή τη στιγμή ασχολείται πολύ με το pickleball.

Pickleball, paddle tennis, έχει εμμονή με αυτό. Αλλά εγώ δεν το έχω βρει ακόμα για μένα. Αυτή τη στιγμή, μου αρέσει πολύ να πηγαίνω βόλτες, ακόμα κι αν πρόκειται για μια απλή βόλτα στο πάρκο.

Αν είμαι μόνη μου, θα βάλω τα ακουστικά μου ή θα ακούσω ένα podcast ή θα πάρω τηλέφωνο τη φίλη μου ή τη μαμά μου ή κάτι τέτοιο και απλά θα μιλήσω και θα περπατήσω.

Ή αν είμαι μόνο εγώ και ο σκύλος μου ή εγώ και ο φίλος μου, για μένα το να πάω μια βόλτα είναι κάτι που αγαπώ, σίγουρα δεν πρόκειται για κάτι ξεχωριστό αλλά το θεωρώ πολύ χρήσιμο στην καθημερινότητά μου.

Η καμπάνια της On την οποία προωθεί η Zendaya μιλάει για νέες εμπειρίες. Ποια νέα εμπειρία έχει δοκιμάσει το τελευταίο έτος η 28χρονη και ποια είναι η αγαπημένη της συνήθεια φέτος;

Η Zendaya εξηγεί πως μετά το Dune δεν έχει δοκιμάσει πολλά νέα πράγματα αλλά το έκανε μόλις τελείωσαν οι υποχρεώσεις της θα ξεκινήσει ξανά κάτι νέο.

Όσο για τα άτομα του κύκλου της που πάντα συμμετέχουν στα fitness ταξίδια που ξεκινά, είτε μιλάμε για ένα ταξίδι πεζοπορίας, είτε ένα μάθημα χορού, είτε το να κάνει καγιάκ, κι εκεί έχει τους αγαπημένους της ανθρώπους.

«Στην πεζοπορία; Θα έλεγα πως προτιμώ την ανιψιά μου ή η μαμά μου. Η μαμά μου ήταν δασκάλα και στην πραγματικότητα είναι ο λόγος που αγαπώ την ύπαιθρο. Πήγαινε τους μαθητές της κάθε χρόνο σε μία υπαίθρια επιστημονική κατασκήνωση, μάζευε τα χρήματα κάθε χρόνο γιατί ήταν δασκάλα και δίδασκε στο Όκλαντ και η δραστηριότητα αυτή ήταν δύσκολα προσβάσιμη για τα παιδιά.

Οπότε, μάζευε χρήματα κάθε χρόνο για να πάρει τα παιδιά μαζί της σε αυτή την εμπειρία και ήταν απλώς η πιο διασκεδαστική εμπειρία της ζωής μου κάθε χρόνο όταν ανέβαινα εκεί. Κάναμε πεζοπορίες και διασκεδάζαμε όλοι μαζί. Όσο για το μάθημα χορού, θα έλεγα τον Τομ αλλά είναι πολύ καλός, εκνευριστικά καλός τόσο που θα με εξόργιζε», τονίζει η ηθοποιός η οποία παραδέχεται:

«Θα ήθελα να πάρω κάποιον που θα μπορούσε να είναι εξίσου κακός με εμένα. Ξέρεις ποιος θα το διασκέδαζε; Ειλικρινά, η μικρή μου ανιψιά που είναι οκτώ. Θα ήθελα να κάνω ένα μάθημα χορού μαζί της. Αυτό θα ήταν διασκεδαστικό.

Και μετά στο καγιάκ θα επέλεγα τον Τομ γιατί πιστεύω ότι, αν θυμάμαι καλά, με το καγιάκ, πρέπει να είσαι συγχρονισμένος με το άτομο που είσαι μαζί. Και νομίζω ότι θα ήταν ξεκαρδιστικό γιατί είμαστε και οι δύο πολύ αυστηροί και θέλουμε και οι δύο να είμαστε επικεφαλείς και να ελέγχουμε τα πάντα. Οπότε θα ήταν αστείο να μας βλέπεις να είμαστε μαζί σε αυτό και θα ήταν μια καλή ιστορία εκ των υστέρων.

Όσο για το πώς έχει διαμορφώσει το στυλ της τον τρόπο που συνδέεται με άλλους, η Zendaya εξηγεί:

«Θα έλεγα ότι η μόδα είναι κάτι τόσο προσωπικό. Το στυλ, είναι κάτι τόσο προσωπικό.

Πρέπει να βρεις τα πράγματα που σε κάνουν χαρούμενη και να τα φορέσεις, και αν αυτό σημαίνει ότι είσαι κάποιος που του αρέσει να έχει ένα outfit- «στολή», να φοράς το ίδιο πράγμα κάθε μέρα, να το λατρεύεις, τότε το βρίσκω κομψό.

Τα μικρότερα ανίψια μου πιθανότατα εκνευρίζονται μαζί μου επειδή θέλουν να φορούν ό,τι είναι ωραίο και μοντέρνο και προσπαθώ πάντα να τους πιέζω να φορέσουν αυτό που πραγματικά τους αρέσει, αυτό που τους κάνει χαρούμενους, όχι αυτό που φορούν οι φίλοι τους», τονίζει η 28χρονη και εξηγεί πως όλη αυτή ελευθερία στο στυλ της προκύπτει από τον τρόπο που μεγάλωσε:

https://www.instagram.com/reel/DBN8cCAtauf/

«Νιώθω τυχερή που οι γονείς μου δεν με έντυσαν ποτέ όταν ήμουν μικρή αλλά ντυονόμουν μόνη μου και μου επέτρεψαν να έχω αυτή την τρέλα, υπάρχουν φωτογραφίες στο διαδίκτυο που δεν θα ήθελα να υπάρχουν ποτέ αλλά ταυτόχρονα ήταν μια διαδικασία που μου επέτρεψε να δοκιμάσω πράγματα, να ανακαλύψω τι μου ταιριάζει, να κάνω δοκιμές και λάθη.

Και νομίζω ότι τώρα είναι πιο εύκολο να επιμεληθείς την εμφάνιση και το στυλ σου τόσο που μερικές φορές οι άνθρωποι δεν προλαβαίνουν να περάσουν από την δύσκολη φάση του να ανακαλύψουν το στυλ τους.

Αλλά η αλήθεια είναι πως είναι πολύ σημαντικό να το περάσεις όλο αυτό, να καταλάβεις τι σου αρέσει και τι δεν σου πάει»!