Ο 50 Cent υπερασπίζεται τις αποκαλύψεις και το ντοκιμαντέρ για τον Diddy: «Μιλάω 10 χρόνια τώρα»

Πατούλια Κατερίνα
AP

O 50 Cent και όσα λέει 10 χρόνια τώρα για τον P. Diddy, ήρθαν ξανά στο προσκήνιο και ο 49χρονος ράπερ είπε μεγάλες αλήθειες αποκλειστικά στο People.

Ο 50 Cent υπερασπίζεται και δημόσια πια τον εαυτό του και εξηγεί και σε εκείνους που δεν το γνωρίζουν, τον αγώνα που δίνει τα τελευταία δέκα χρόνια κατά του P. Diddy, αγώνας που δεν ξεκίνησε τον τελευταίο ένα χρόνο που στοιχειοθετήθηκε η δικογραφία κατά του Combs.

«Τα έλεγα, δεν με ακούγατε»!


«Φαίνομαι σαν να λέω και να κάνω κάποια εξαιρετικά εξωφρενικά πράγματα, αλλά η αλήθεια δεν είναι αυτή», τονίζει ο 50Cent στην αποκλειστική συνέντευξή του με το PEOPLE, για τον 54χρονο Combs, σε μια διαμάχη που ξεκίνησε πολύ πριν ο Diddy κατηγορηθεί για εκβιασμό, βιασμούς, σεξουαλική κακοποίηση και ώθηση στην πορνεία στις 17 Σεπτεμβρίου 2024.

Μιλώντας για το πώς θα κορόιδευε τη ζωή του Combs κατά τη διάρκεια συναυλιών του αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν απροκύψουν τα πρόσφατα νομικά προβλήματα του Diddy, ο 50 Cent τόνισε:

«Κοίτα, φαίνεται σαν να κάνω κάποια εξαιρετικά εξωφρενικά πράγματα, αλλά δεν ισχύει αυτό. Πραγματικά λέω αυτό που ξέρω εδώ και 10 χρόνια.

Τώρα που το θέμα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές στις ειδήσεις με ρωτούν και λέω: Ναι, είναι απλά η άποψή μου γιατί έμεινα μακριά από αυτά, γιατί όλα αυτά δεν αντιπροσωπεύουν το στυλ μου».

Ο 50 Cent και ο Combs άρχισαν για πρώτη φορά να διαφωνούν μετά την κυκλοφορία του κομματιού The Bomb το 2006, στο οποίο ο 50 Cent κατηγόρησε τον Combs ότι είχε κάποια σχέση με τη δολοφονία του Notorious B.I.G. του 1997, κατηγορία την οποία ο Combs αρνήθηκε.

Μετά τη σύλληψη του Combs, ανακοινώθηκε ότι ο 50 Cent, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Curtis Jackson, γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ που διερευνά τις κατηγορίες εναντίον του Diddy.

«Αυτή είναι μια ιστορία με σημαντικό ανθρώπινο αντίκτυπο. Είναι μια περίπλοκη αφήγηση που εκτείνεται σε δεκαετίες, όχι μόνο οι τίτλοι ή τα κλιπ που έχουν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας», ανέφεραν σε δήλωσή τους στο PEOPLE ο 50 Cent (για την G-Unit Film & Television) και η σκηνοθέτις Alexandria Stapleton (για το House of Nonfiction).

«Παραμένουμε σταθεροί στη δέσμευσή μας να δώσουμε φωνή στους άφωνους και να παρουσιάσουμε αυθεντικές και διακριτικές προοπτικές. Ενώ οι καταγγελίες είναι ανησυχητικές, προτρέπουμε όλους να θυμούνται ότι η ιστορία του Sean Combs δεν είναι η πλήρης ιστορία της χιπ χοπ μουσικής. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι μεμονωμένες ενέργειες δεν θα επισκιάσουν την ευρύτερη συνεισφορά του χιπ χοπ στον πολιτισμό», ανέφερε η ανακοίνωση για το ντοκιμαντέρ.

Τι αφορά το ντοκιμαντέρ για τον Diddy;

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix που διερευνά τους ισχυρισμούς για σωματεμπορία, εκβιασμούς, σεξουαλικές επιθέσεις και βίαιη κακοποίηση σε βάρος του Sean «Diddy» Combs βρίσκεται σε παραγωγή, όμως η δημιουργία του είχε ξεκινήσει πολύ πριν τη σύλληψη του ράπερ.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για το πότε θα ξεκινήσει να προβάλεται το ντοκιμαντέρ για τον Diddy στην πλατφόρμα, αλλά σε κάθε περίπτωση αναμένεται να το δούμε στο Netflix.

Οι «κολλητοί» του P. Diddy: Από τον Jay-Z και την Beyoncé μέχρι τον Kutcher και τον Di Caprio

50 Cent vs Combs

Τον Ιούλιο, ο 50 Cent μίλησε ανοιχτά για το γεγονός ότι δεν πήγαινε στα περίφημα πάρτι του Diddy, λέγοντας:

«Ο Puff είναι επιχειρηματίας- όταν (οι άνθρωποι τον αποκαλούν) παραγωγό, βλέπω ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν, που παρήγαγαν πράγματα που τους πήρε. Πήρε τα εύσημα. Δεν είναι παραγωγός. Κατάφερε να εκμεταλλευτεί την επιχείρηση και τους δημιουργούς της», δήλωσε ο 50 Cent στο The Hollywood Reporter.

Ο 50 Cent φαίνεται πλέον να επικρίνει όλο και περισσότερο τον Diddy, ο οποίος να θυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο του 2023 του είχε δώσει την προεδρία της εταιρείας του, Revolt.

Τότε, ο Combs είχε συμφωνήσει να παραιτηθεί από το ρόλο του στη Revolt -στην ίδρυση της οποίας συνέβαλε το 2013- και να μην είναι πλέον πρόεδρος της εταιρείας ψηφιακών μέσων.

Αφού το δίδυμο αντάλλασσε για χρόνια σπόντες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε τραγούδια, η κόντρα τους κλιμακώθηκε όταν και οι δύο επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν ανταγωνιστικές μάρκες βότκας.

Θυμήσου όλο το beef εδώ

Tα σχόλια του κόσμου πάντως για τον 50Cent είναι μοιρασμένα! Κάποιοι θέλουν να ανοίξει κανονικά το στόμα του ο 49χρονος και να αποκαλύψει ακόμα περισσότερες αλήθειες και κάποιοι επιμένουν πως ο ράπερ εκμεταλλεύεται την τροπή που πήρε η υπόθεση του P. Diddy.

H πικρή ιστορία πίσω από το όνομα 50 Cent

Όταν ο ράπερ ήταν μόλις οκτώ ετών, η μαμά του, Sabrina, έμπορος ναρκωτικών, πέθανε σε πυρκαγιά, αφήνοντάς τον να τον μεγαλώσουν οι παππούδες του μετά και την φυγή του πατέρα του. Μεταξύ σχολείου και πυγμαχίας στο τοπικό γυμναστήριο, ο τότε 11χρονος πουλούσε κρακ. ενώ έφερνε όπλα και χρήματα για ναρκωτικά στο σχολείο όταν τελικά τον εντόπισαν ανιχνευτές μετάλλων και συνελήφθη.

Το 1994, ο ράπερ καταδικάστηκε σε τρία έως εννέα χρόνια φυλάκιση για εγκλήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά, αλλά εξέτισε έξι μήνες και μετά από τις εξετάσεις τις οποίες πέρασε, ορκίστηκε να αλλάξει τη ζωή του και υιοθέτησε το ψευδώνυμο 50 Cent ως μεταφορά για την αλλαγή που έκανε.

Ο ράπερ εμπνεύστηκε το όνομά του από τον Kelvin Martin, έναν ληστή του Μπρούκλιν της δεκαετίας του 1980, γνωστό ως 50 Cent.

«Λέει όλα όσα θέλω να πω. Είμαι το ίδιο άτομο που ήταν ο 50 Cent. Φροντίζω τον εαυτό μου με κάθε μέσο», είχε πει ο 49χρονο σήμερα.

Δύο χρόνια μετά την καταδίκη του, ο 50 Cent άρχισε να ραπάρει στο υπόγειο ενός φίλου του ενώ ηχογράφησε το πρώτο του άλμπουμ Power of the Dollar για την Columbia Records το 1999 έως το 2000 αλλά η κυκλοφορία του ακυρώθηκε επειδή πυροβολήθηκε.

Αλλά το 2002, ο Eminem ανακάλυψε το mixtape του 50 Cent, Guess Who's Back και του ζήτησε να υπογράψει στην εταιρεία του Shady Records. Από τότε, η δημοτικότητά του μεγάλωσε με μεγάλες επιτυχίες:όπως τα In da Club, Just A Lil Bit, Many Men, 21 Questions, Intro, p.i.m.p και Candy Shop.

Μέχρι στιγμής, ο 50 Cent έχει πουλήσει πάνω από 30 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και έχει κερδίσει πολλά βραβεία, μεταξύ τους ένα Grammy και τρία American Music Awards.

Το Billboard τον κατέταξε ως τον τρίτο καλύτερο ράπερ των 00s ενώ συμπεριλήφθηκε στη θέση #13 στη λίστα του περιοδικού Rolling Stones με τα 100 καλύτερα τραγούδια της δεκαετίας του 2000!

Νέα μήνυση κατά του Diddy

Ο Sean Diddy Combs κατηγορήθηκε ότι βίασε ένα 13χρονο κορίτσι με τη βοήθεια δύο άλλων διασημοτήτων σε πάρτι μετά τα MTV Video Music Awards του 2000.

Η 37χρονη πλέον γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του Combs στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, στην οποία ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό συνέβη αφού πήγε σε ένα άδειο υπνοδωμάτιο για να ξαπλώσει για μια στιγμή επειδή ένιωθε ατονία μετά από ποτέ που ήπιε σε πάρτι στις 7 Σεπτεμβρίου 2000.

«Λίγο αργότερα, ο Combs, μαζί δύο celebs- ένα άντρα και μια γυναίκα , μπήκαν στο δωμάτιο. Ο Combs πλησίασε επιθετικά την κοπέλα με ένα τρελό βλέμμα στα μάτια του, την άρπαξε και της είπε: Είσαι έτοιμη για πάρτι!», αναφέρει η μήνυση 19 σελίδων, την οποία δημοσίευσε το Deadline.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης