Στη Φάρμα ο Γιάννης επέλεξε για αντίπαλό του τον Νίκο και στο Χ μιλάνε για «μονομαχία του red flag»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη Φάρμα ο Γιάννης επέλεξε για αντίπαλό του τον Νίκο και στο Χ μιλάνε για «μονομαχία του red flag»

Ο τοξικός Γιάννης στη Φάρμα επέλεξε για μονομάχο τον τοξικό Νίκο και το κοινό δεν ξέρει ποιος από τους δύο θέλει να αποχωρήσει πρώτος!

Στη φετινή Φάρμα τα πράγματα είναι μοιρασμένα. Όχι από άποψη δυναμικής μόνο, αφού και οι δυο ομάδες εναλλάσσονται στις νίκες και τις ήττες, αλλά και σε επίπεδο τοξικότητας.

Στην μεν πράσινη ομάδα υπάρχει ο Γιάννης, ενώ στη γαλάζια ο Νίκος.

H Φάρμα: Η Ρούλα είναι το «πρόβλημα» λένε όλοι, αλλά μήπως παίζει πιο σωστά το παιχνίδι απ' όλους;

Αυτή την εβδομάδα ο Γιάννης ήταν ο πρωταγωνιστής, αφού όχι μόνο βγήκε πρώτος μονομάχος με απόφαση της Φένιας, αλλά η συμπεριφορά του απέναντι στην Μαρία είναι σίγουρα τόσο άσχημη που στην «έξω ζωή» θα το ήταν ξεκάθαρα red flag.

Η κλίκα Γιάννη - Καλλιόπης

Ο Γιάννης και η Μαρία υποτίθεται μέχρι αυτό το σημείο του παιχνιδιού είχαν αναπτύξει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση.

Ωστόσο, ο Γιάννης άρχισε να κάνει παρέα με την Καλλιόπη καθώς θεώρησε, όπως είπε πως εκείνη θα τον στηρίξει καλύτερα στο παιχνίδι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Μαρία αλλά και άλλοι παίκτες της πράσινης ομάδας να μην βλέπουν με καλό «μάτι» αυτή την φιλία.

Η επιλογή του Νίκου από τον Γιάννη

Ο Γιάννης γενικότερα στις δηλώσεις του και τις προσωπικές, αλλά και μπροστά στους συμπαίκτες του έχει δείξει πως έχει μεγάλο πρόβλημα με την ομάδα του.

Παρότι είχε φανεί στην αρχή πως ήταν από τους παίκτες που είχαν καταφέρει να ενσωματωθούν στην ομάδα, έχοντας και μια αρκετά μεγάλη παρέα (τον Παύλο, τον Σάμι, την Μαρία), τελικά ο Γιάννης απέδειξε πως δεν μπορεί να συνυπάρξει με αυτά τα άτομα κι αυτό γιατί όπως λένε οι συμπαίκτες του δεν γίνεται πάντα αυτό που θέλει εκείνος.

https://www.instagram.com/reel/DBcIdv0NDJ3/

Η τοξικότητα του Γιάννη όμως, «έλαμψε» και στο χθεσινό επεισόδιο, αφού στον αγώνα για τη δεύτερη ασυλία, ο ίδιος δεν ήθελε να παίξει κι αυτό για να πάρει μαζί του στον «τάκο» και την ομάδα του. Μαζί του σύμμαχο είχε και την Καλλιόπη, η οποία ούτε αυτή μπήκε να παίξει.

https://www.instagram.com/reel/DBb7HcEtx4u/

Η πράσινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει κι έτσι ο Γιάννης σαν πρώτος μονομάχος μπορούσε να επιλέξει ποιον θέλει για αντίπαλο από τη γαλάζια ομάδα. Κι εκεί είχαμε το highlight της εβδομάδας, αφού επέλεξε τον Νίκο.

Ο Νίκος είναι επίσης ένας από τους πιο τοξικούς παίκτες του φετινού κύκλου του παιχνιδιού, σύμφωνα με το κοινό και είναι ο άνθρωπος που μονίμως τσακώνεται με την Λαρού.

Το κοινό που έχουν λοιπόν, οι δυο παίκτες είναι πως έχουν δείξει έναν όχι τόσο καλό χαρακτήρα προς τα έξω ενώ η σχέση που έχουν με τις γυναίκες των ομάδων τους και οι ατάκες που έχουν αναφέρει γι’ αυτές όλο αυτό το διάστημα είναι άκρως τοξικές.

Γι’ αυτό τον λόγο το κοινό στο Χ, δεν μπορεί να αποφασίσει ποιος θέλει να αποχωρήσει πρώτος, ενώ όλοι περιμένουν τη σημερινή μονομαχία πώς και πώς, καθώς και εκεί ο Γιάννης και ο Νίκος δεν πρόκειται να συνυπάρξουν αρμονικά.

DPG Network