Ο Cooper Koch συνάντησε τον Erik Menendez στη φυλακή και αποκάλυψε ότι τον «νοιάζεται τόσο πολύ»

 Άρτεμις Σκούφου
Ο Cooper Koch συνάντησε τον Erik Menendez στη φυλακή και αποκάλυψε ότι τον «νοιάζεται τόσο πολύ»
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

«Η συνάντηση μαζί του ήταν τόσο ικανοποιητική»: Ο Cooper Koch μιλά για τη συνάντηση με τον Erik Menendez στη φυλακή, ύστερα από τον ρόλο του στο «Monsters» και εκφράζει πόσο ενδιαφέρουσα του φαίνεται η ιστορία του. 

Ο Cooper Koch πρωταγωνίστησε σε σειρά του Netflix, υποδυόμενος τον Erik Menendez. Το «Monsters» επικεντρώνεται στις δολοφονίες των José και Kitty Menendez, οι οποίοι δολοφονήθηκαν από τους γιους τους. Η σειρά αφηγείται την ιστορία των αδελφών Lyle και Erik Menendez, οι οποίοι σκότωσαν τους γονείς τους José και Kitty Menéndez το 1989 και εκτίουν ποινή ισόβιας κάθειρξης στη φυλακή από το 1996.

Τότε, ενώ η εισαγγελία είχε υποστηρίξει ότι ο José και η Kitty σκοτώθηκαν λόγω της περιουσίας της οικογένειας που ξεπερνούσε τα 14 εκατομμύρια δολάρια, τα αδέρφια Menendez υποστήριξαν ότι σκότωσαν τους γονείς τους αφού υπέφεραν από συνεχή ψυχική, σωματική και σεξουαλική κακοποίηση.

Σήμερα, η σειρά «Monsters» έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια χρήστες της πλατφόρμας από την έναρξη της προβολής. Ο ηθοποιός Cooper Koch έχει τραβήξει τα βλέμματα για τη συμμετοχή του ως Erik Menendez.

LA Premiere of

Στο Academy Gala το βράδυ, ο Koch αποκάλυψε ότι συναντήθηκε μαζί του μετά τα γυρίσματα του ρόλου, ενώ περιέγραψε λεπτομερώς τον ρόλο του και το πώς ένιωσε όταν συνάντησε τον 53χρονο στο σωφρονιστικό ίδρυμα Richard J. Donovan στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Monsters: The Lyle and Erik Menéndez Story- Πώς αντέδρασαν τα αδέρφια στη σειρά του Netflix

Ο Cooper Koch δεν κρύβει τα συναισθήματά του

Ο Cooper Koch μοιράστηκε, λοιπόν, την εμπειρία του από τη συνάντηση με τον Erik Menendez στη φυλακή και αναφέρθηκε στο πόσο πολύ τον άγγιξε η προσωπικότητα αυτού του ανθρώπου. Το γεγονός ότι ο Menendez βρίσκεται στη φυλακή δεν είναι αρκετό για τον ηθοποιό να παραδεχτεί πως θεωρεί ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, του οποίου η ιστορία τον ενδιαφέρει και τον έχει αγγίξει, με βάση τα λόγια του.

«Η προετοιμασία για να τον υποδυθώ ήταν, κατά κάποιον τρόπο, προετοιμασία για να τον συναντήσω ταυτόχρονα», δήλωσε ο ηθοποιός σχετικά με τον ρόλο του στη σειρά. «Επειδή κατά την προετοιμασία για να τον υποδυθώ, ανέπτυξα μεγάλη φροντίδα και πραγματική - απλά νοιάζομαι τόσο πολύ γι' αυτόν».

Τον πιστεύω, πιστεύω ότι είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Και έτσι, αφού τον υποδύθηκα, το να τον συναντήσω ήταν τόσο ικανοποιητικό και ξεχωριστό και μια από τις πιο εκπληκτικές εμπειρίες που νομίζω ότι θα ζήσω ποτέ στη ζωή μου.

Αυτές οι δηλώσεις έρχονται στη δημοσιότητα, έχοντας ήδη αποκαλύψει στην εκπομπή Watch What Happens Live με τον Andy Cohen νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η συνάντηση με τους αδελφούς Menendez στην πραγματική ζωή δεν ήταν «υπερβολικά τρομακτική».

Ο Cooper Koch συνάντησε τα αδέρφια αυτά στη φυλακή μαζί με την Kim Kardashian, την Khloé Kardashian και την Kris Jenner, λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα του «Monsters».

Τον περασμένο μήνα, ο ηθοποιός δήλωσε στο People ότι πριν φτάσει στο σωφρονιστικό ίδρυμα ήταν αρκετά νευρικός. «Είχα μιλήσει και με τους δύο, οπότε ήξερα ότι είχαμε ήδη ένα είδος συμπάθειας και ήξεραν τι θέση είχα. Τους είπα ότι τους υποστηρίζω και τους πιστεύω. Είχα ένα προαίσθημα ότι θα με υποδέχονταν με ανοιχτές αγκάλες, αλλά και πάλι ήταν τόσο αγχωτικό να συναντάς κάποιον που έχεις ακούσει και σε εμπνέει».

Στη συνέχεια, είχε προσθέσει πως υπήρξε «μια άμεση σύνδεση», λέγοντας ακόμα ότι «Κατάφερα να αγκαλιάσω και τους δύο και κάθισα δίπλα στον Erik σε αυτόν τον κύκλο με όλα τα άλλα φυλακισμένα άτομα που έλεγαν τις ιστορίες τους και ήταν και οι δύο τόσο ευγενικοί. Είναι καταπληκτικοί άνθρωποι».

DPG Network